Barcelona sa at de må selge Frenkie de Jong da forsøk på å registrere signeringer ble avvist

Overføringsnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Barcelona har blitt tildelt et slag i ethvert håp om å beholde midtbanestjernen Frenkie de Jong etter å ha blitt fortalt at de ikke kunne registrere noen av sine nye signeringer før de reduserer sine økonomiske utgifter.



Den katalanske klubben har signert Andreas Christensen, Franck Kessie, Raphinha, Robert Lewandowski og Jules Konde i sommer mens de fornyer kontraktene til Ousmane Dembele og Sergi Roberto – ingen av deres registreringer kan registreres i La Liga før klubben balanserer sine bøker.



Barca har gitt en 10-dagers frist for enhver potensiell overføring av den nederlandske internasjonale De Jong med begge Manchester United og Chelsea forfølge en avtale. Det kommer etter United-sjefen Erik ten Hag instruert United forblir tålmodige med en avtale etter å ha holdt nye samtaler med spilleren.



Barcelonas styre - ledet av klubbpresident Joan Laporta - har tatt noen drastiske skritt for å skaffe penger denne sommeren ved å sanksjonere salget av noen av klubbens store eiendeler. Blant eiendelene valgte klubben å selge 25% (over to separate transaksjoner) av TV-rettighetene til Sixth Street.

Det var imidlertid fortsatt ikke nok til å sette klubben i en tilstrekkelig sunn økonomisk situasjon foran den nye sesongen, noe som fikk dem til å selge en 25 prosent eierandel i Barça Studio til socios.com for et gebyr på rundt 100 millioner euro. Det kombinerte utsalget av klubbens eiendeler samlet inn €767 millioner til klubben – og de hadde håpet å registrere sine nye ankomster med disse salgene.

På fredag, på presentasjonen av Lewandowski på Camp Nou, sa klubboverlegen Laporta til de forsamlede fansen: 'Vi har jobbet for å melde alle av dem (de nye signeringene). Vi har jobbet hardt og produktivt for å møte kravene.



Si din mening! Hvem skal De Jong spille for denne sesongen – Barcelona, ​​Man Utd eller Chelsea? Fortell oss hva du synes her.

  Joan Laporta
Joan Laporta håpet at Barca kunne registrere nye signeringer uten salg - men klubben lyktes ikke på fredag ( Bilde: Getty Images)

'Og hvis det er nødvendig å gjennomføre flere operasjoner, vil vi gjøre det. Vi venter. Det er en avgjørelse som La Liga må ta. Vi har fulgt det den krever. Vi er sikre på at vi vil kunne registrere oss dem.'



Imidlertid mislyktes Barcas forsøk på å registrere deres nye kontraktsankomster på fredag ​​- med La Liga som blokkerte deres forsøk på å logge avtalene på systemet deres. Ganske enkelt må den katalanske klubben nå skaffe ytterligere midler for å la deres nye signeringer representere klubben.

Laporta forbereder allerede salget av ytterligere 24,5 prosent av Barça Studios, i det som vil tilføre sårt tiltrengte midler i nærvær, men som vil sikre at klubbens langsiktige inntektsstrømmer får en ny støt – med kritikere som hevder at disse tiltakene bare sparker situasjonen lengre nede i veien.

Likevel trenger Barcelona å selge spillere også; deres balanse må vise både overføringsinntekter og, avgjørende, en betydelig reduksjon i lønnssummen. Midtbanespiller De Jong er nå stadig mer avgjørende i dette scenariet – ettersom han er klubbens høyest inntekter, men det er usannsynlig at han blir en vanlig førstelag neste sesong, selv om han sier det.

En rekke andre utganger forventes også ettersom Memphis Depay, Martin Braithwaite, Miralem Pjanic og Samuel Umtiti er blant de andre prioriterte avgangene, selv om det er usannsynlig at noen av disse spillerne vil generere en overgangssum og ingen har betydelig lønn.

cj den vakre gifte seg

Se Også: