'Er du strandkroppen klar?' modellen slår tilbake på kritikere - mens Katie Hopkins vasser på rad

Uk News

Horoskopet Ditt For I Morgen

Modell Renee Somerfield og Katie Hopkins har sagt sitt om annonsene(Bilde: Instagram)



Modellen bak den kontroversielle & apos; Are you beach body ready & apos; plakater på London Underground har slått tilbake på kritikere og sagt: 'Jeg er en ekte person bak bildet.'



Den tjuefire år gamle australieren Renee Somerfield snakket om tilbakeslaget, etter at slankende shake-firmaet hun er plakatjenta for, ble brannskadet for plakatene sine.



Selskapet, som vi ikke vil nevne, befant seg i sentrum av Twitter -stormen forrige uke etter at mange anklaget selskapets plakater for å være sexistiske.

gift ved første blikk serie 3

De enorme gule annonsene på London Underground har 5ft 10ins Renee i en liten bikini ved siden av slagordet: 'Are you beach body ready?'

Mer enn 40 000 mennesker har nå signert en online -begjæring som krever at plakatene skal fjernes.



Men blonde Renee sa: 'Jeg tror nesten alle annonsekampanjer du noen gang har sett er åpne for tolkning. Men det er veldig motstridende å si at annonsen er body shaming ved body shaming på bildet. To feil gjør ikke en rett. '

Den strenge veganen Renee, som liker å legge ut bilder av seg selv i en rekke bikinier og undertøy på Instagram, sa til Huffington Post: 'Jeg er en ekte person bak bildet. Jeg jobber veldig hardt og lever en sunn og aktiv livsstil, og derfor valgte selskapet meg for kampanjen deres.



'Jeg kunne ikke jobbe hver dag som en heltidsmodell ved å sulte meg selv, slanking eller ikke passe på kroppen min. Nær kroppen din, vær snill mot den, og den vil elske deg med en gang, uansett størrelse.

'Jeg er enig i at alle kropper er' beach body ready '. Mager, svingete, muskuløs, liten, høy, kort, ung og gammel. Tillit er vakkert uansett hvilken størrelse du er. Refleksjonen din definerer ikke din verdi. '

beste hårbørsten for å forhindre brudd

Renees kommentarer kommer da den kontroversielle spaltisten Katie Hopkins vadet inn i rekken og twitret: 'La oss få annonsene på toppen av trapper og bratte åser. Få chubsters med sine sharpies å flytte sine lubben esler.

Hun skrev senere, 'Av for en løpetur. Sinte chubsters - ta meg gjerne og fortell meg om dine medisinske problemer, og legger selskapets Twitter -håndtak til tweeten.

Treningsbutikken på nettet har ikke hjulpet på ting, tweetet 'Vi er en nasjon av sympatisører for fete' og 'Hvorfor gjøre din usikkerhet til vårt problem?' hos kritikere.

Selskapets administrerende direktør ble senere involvert og fortalte to kvinner som slengte annonsen på Twitter at de har 'problemer' og er 'gale'.

Advertising Standards Authority har nå mottatt 215 klager på annonsen.

bbc frokost og walker

Selskapet sa i en uttalelse at det ikke ville fjerne annonsene og spurte: 'Hvordan kan vi muligens være sexistiske?'

- Det er synd at det i 2015 fortsatt er et mindretall som ikke fokuserer på å feire de som ønsker å bli sunnere, sprekere og sterkere, heter det i uttalelsen.

ian watkins og fearne bomull
Er du Beach Body Ready?

Renee Somerfield i de krenkende plakatene (Bilde: Twitter/@Seja75)

'Renee, vår fantastiske modell, faller godt inn under det den britiske regjeringen anser som en sunn vekt, basert på BMI -systemet.

'Gjør deg klar for stranden' er ikke et nytt begrep.

'Det er en mote som blir fulgt av millioner (riktignok ikke alle som vi har sett!) Rundt om i verden når de ser frem til sommerferien.

'Vi har absolutt ingen intensjoner om å fjerne annonsene på grunn av et mindretall som lager mye støy.'

Se Også: