John Lewis Black Friday 2019 -tilbud - nye rabatter britiske kjøpere kan bla gjennom akkurat nå

Svart Fredag

Horoskopet Ditt For I Morgen

John Lewis har redusert prisen på ettertraktede designer Mulberry -vesker(Bilde: John Lewis)



Denne artikkelen inneholder tilknyttede lenker, vi kan motta en provisjon for alle salg vi genererer fra den. Lære mer



Det er & Svart fredag og det enorme John Lewis -salget er i full gang.



Den populære high street -forhandleren begynte først med den store rabatten i forrige uke - hele syv dager før den offisielle Black Friday -datoen.

Tilbud i en rekke kategorier, inkludert teknologi, hjem, mote og leker, har vært tilgjengelig for kjøpere for å bla gjennom både i butikker og online på johnlewis.com .

Det eksklusive varehuset har også reduserte prisen på ettertraktede designerartikler, inkludert utvalgte Mulberry -vesker og lite lærtilbehør .



Prisene har også blitt senket med hundrevis av produkter som en del av kjeden Aldri bevisst undersolgt løfte for å matche high street -konkurrenters Black Friday -avtaler.

Bérangère Michel, partner og operasjonsdirektør, John Lewis & Partners, snakket om salget i 2019: Vi tilbyr tusenvis av Black Friday -avtaler hos John Lewis & Partners både i butikk og online, innen hjem, mote og teknologi.



'I tillegg til disse avtalene, overvåker vi også prisene på våre high street -konkurrenter kontinuerlig som en del av vår forpliktelse til å aldri være bevisst usolgt.

Beste John Lewis Black Friday 2019 -tilbud

John Lewis Black Friday 2019 - alt du trenger å vite

Det er viktig for kundene å planlegge på forhånd for å få de aller beste tilbudene. Kunder kan forvente tilbud i alle kategorier, men her er en liste over noen av de mest populære:

Å lage en liste og undersøke priser for bestemte produkter i forkant av dagen vil bidra til å sikre at du får gode tilbud som virkelig er verdt.

Hvis du skal handle på nettet, må du slå alarmene dine til midnatt eller veldig tidlig på morgenen 29. november for å unngå at ettertraktede varer selges ut.

Hvis du er på vei inn i butikken, sjekk åpningstidene på forhånd online på johnlewis.com/our-shops og prøv å treffe butikkene når butikken først åpnes.

Hvordan fungerer Never Knowingly Undersold under Black Friday?

John Lewis forplikter seg til å priskonkurrere året rundt er til og med på plass under Black Friday-salget.

Dette betyr at hvis en konkurrerende forhandler senker prisen på en ettertraktet TV eller designerpose, vil John Lewis også senke prisene.

Noen tilbud er kanskje ikke uthevet i butikken, så kjøpere rådes til å sjekke prisene online hvis de besøker en John Lewis & Partners -filial og forhandleren vil respektere online -prisen.

Les mer

Black Friday 2020
Hvorfor kalles det black Friday? Når er Black Friday 2020? Når er Cyber ​​Monday 2020? De beste Black Friday -tilbudene

Hva skjedde i fjor?

The & apos; Never Knowingly Undersold & apos; retningslinjene opprettholdes under Black Friday (Bilde: Getty Images Europe)

I fjor lanserte det eksklusive varehuset hundrevis av utrolige tilbud i forkant av den faktiske dagen. løfte.

Den dagen de fleste kjøpere dro online til johnlewis.com å gjøre sine gode kjøp, med 06.00 til 07.00 registrert som forhandlerens travleste time.

Noen av de mest populære elementene forbrukere søkte etter i 2018, inkluderer tilbud på reduserte Apple Airpods, Apple Watches og nedsatte Simba -madrasser.

Selv om John Lewis er tett på hva tilbud kjøpere kan forvente for 2019, har vi noen gode tips verdt å vurdere hvis du planlegger å sprute kontantene under Black Friday 2019 nedenfor.

John Lewis Black Friday 2018 bestselgere

I fjor lanserte John Lewis Black Friday -tilbud fire dager for tidlig, med hundrevis av tilbud på tvers av alle kategorier som sendes live på mandagen.

Nedenfor er noen av de bestselgende elementene som fløy av hyllene.

  1. Mulberry Bayswater lærveske - salgspris £ 877,50 (35% avslag)
  2. John Lewis & Partners Beauty Adventskalender - salgspris £ 115,50 (30% rabatt)
  3. Apple iPhone XS - salgspris £ 949 (£ 50 rabatt)
  4. Apple iPhone XR - salgspris £ 719 (£ 30 rabatt)
  5. Sage SES500BSS Bambino Plus kaffemaskin - salgspris £ 359,10 (10% rabatt)
  6. 10% rabatt på utvalgte Dyson -støvsugere
  7. Google Home mini handsfree smart høyttaler - salgspris £ 25 (£ 20 rabatt)
  8. Bosch WAN28201GB frittstående vaskemaskin - salgspris £ 339 (£ 100 rabatt)
  9. Dell Inspiron 13 5000 -serie konvertibel bærbar datamaskin - salgspris £ 529,95 (£ 200 rabatt)
  10. Sony PlayStation 4 500 GB slank konsoll med kontroller, Jet Black og Red Dead Redemption - salgspris £ 219,95 (£ 30 rabatt)
  11. Samsung Galaxy S9 smarttelefon - salgspris £ 569 (£ 170 rabatt)
  12. Sonos One Voice Controlled Smart Speaker - salgspris £ 174 (£ 25 rabatt)

Black Friday 2019 - topp forhandlere som deltar

Black Friday 2017
  • Argus (i butikk og online) - flott for å hente rabatterte leker, teknologi og elektronikk som bærbare datamaskiner og TV -er.

    david legeno harry potter
  • Amazon (online) - et stort utvalg av teknologi- og spillartikler, inkludert forhandlerens egne merkevarer som Echo -høyttaleren og Fire -nettbrett. Også tonnevis med rabatterte smykker, mote, skjønnhet og spritprodukter.

  • ASOS (online) - hundrevis av mote, skjønnhet, tilbehør og fottøy fra toppmerker vil bli omtalt i rabattene.

  • John Lewis (online og i butikk) - med de & apos; re & apos; Never Knowingly Undersold & apos; tag line, er forhandleren prismatchende rivaler på populære teknologi-, hjem- og motelinjer.

  • Tesco (i butikk) - supermarkedgiganten tilbyr enorme rabatter på populære elektriske apparater som smarte HD -TVer og Dyson -støvsugere.

  • Støvler (i butikk og online) - skjønnhet, sminke, hudpleie og personlige elektriske artikler vil være noen av de omfattende tilbudene fra high street -kjeden.

  • Currys PC World (i butikk og online) - kjøpere kan forvente tilbud på smarthjem, Apple bærbare datamaskiner og nettbrett og videospillkonsoller.

  • SPILL (i butikk og online) - store rabatter på de nyeste PS4- og XBOX -konsollene og toppspill som FIFA 19.

  • Neste (i butikk og online) - et stort utvalg av dame-, herre- og barneklær og tilbehør vil bli omtalt. Ved siden av forhandlerens populære hjem

  • Veldig (online) - forvent et stort utvalg av rabatterte produkter, alt fra møbler til elektriske apparater, samt leker og mote.

Denne artikkelen inneholder tilknyttede lenker, vi kan motta en provisjon for alle salg vi genererer fra den. Lære mer

Sjekk ut Amazonas beste Black Friday 2019 -tilbud som startet i dag hvis du er på utkikk etter flere toppteknologiske tilbud og apparattilbud.

Eller bla gjennom våre beste Black Friday -skjønnhetstilbud fra Boots, Superdrug, Debenhams og mer.

        Se Også: