Hva skjedde med ekteparet ved første blikk? Skilsmisse, juks og babyer

Tv Nyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Gift ved første blikk er tilbake med en ny gjeng med fremmede som går ned midtgangen.



Den fjerde serien av realityshowet, som tilbyr å finne villige deltakere & apos; perfekt match og send dem av sted for å bli hektet, starter i kveld.



Men fungerer det?



Vel, hvis historien er noe å gå etter, ville svaret dessverre være nei.

Så langt har alle de 10 parene som ble dannet på showet delt.

Til tross for deres beste intensjoner, klarte de ikke å starte livslang ekteskap - noe som beviste at ikke alle får sin eventyrlige slutt.



Likevel forhindret det ikke at en rekke singletoner søker fra den fjerde serien, som kommer tilbake til Channel 4 klokken 21 i kveld.

Her er hva som har skjedd med de nygifte fra alle tre seriene så langt ...



Stephanie og Ben

Stephanie og Ben (Bilde: Kanal 4)

I finalen i sesong tre ble Stephanie og Ben enige om å prøve ekteskapet etter å ha slitt med å tilpasse seg livet sammen. Imidlertid var Stephanie mer villig enn Ben, og han fortalte Fubar radio kort tid etter at showet var ferdig at han bestemte seg for å forlate.

'Stephanie og jeg er fortsatt venner, men jeg kunne ikke gi henne det hun ville og det hun trengte, og tiden er avgjørende,' sa han til vertene. 'Og hvorfor kaste bort noens tid hvis den ikke er der?

'Hun er en nydelig jente, og jeg er fortsatt venner med henne, men jeg kunne ikke gi henne det hun trengte, eller det hun ville,' fortsatte han. 'Hun er en vakker jente og en fantastisk person.'

Ben, 36, sa at Stephanie, 32, var en perfekt match - men bare ved første inntrykk.

Seerne så Stephanie bryte sammen i tårer da hun innrømmet at hun prøvde hardt for å få ting til å fungere, mens Ben sa at han trengte mer tid til å vurdere følelsene hans for henne. Imidlertid sa Ben til slutt at han var villig til å prøve ekteskapet.

Men det skulle ikke være.

Siden den gang har Ben dukket opp på Celebrity Big Brother, og har lyst på Roxanne Pallett og dermed blitt fanget av & apos; Punchgate & apos; rekke mellom henne og Ryan Thomas.

Ben innrømmet å ha jukset Stephanie med ikke én, men to kvinner, og avslørte også på reality 5 -showet på Channel 5 at han ventet sitt første barn.

Bare timer før den nye serien ble det avslørt at Ben hadde skilt seg fra moren til babyen hans.

sea ​​palace weston-super-mare

Identiteten hennes har aldri vært kjent.

Harriet og Richard

Harriet og Richard (Bilde: Kanal 4)

Disse to virket helt fornøyd med kampen først, men så begynte de å tilbringe netter i stillhet og til slutt drev de fra hverandre.

I showets finale brøt Harriet i tårer da hun fortalte ekspertene at ekteskapet var over.

'Jeg ville ikke eller forventet at det skulle ende med skilsmisse. Så jeg drar med et tungt hjerte, sa hun.

Wayne og Carrie

Wayne (Bilde: Kanal 4)

Carrie hadde vært singel i fire år, så det var over månen da ekspertene til showet ringte henne og fortalte at de fant en match og hun var forlovet.

De virket begge glade for den store dagen, men Wayne trakk seg før han møtte henne og bryllupet ble avlyst.

Da han gikk for å se registratoren Cynthia Green for å anta å bekrefte at han var glad for å gå videre, droppet han bomben: 'Jeg har måttet tenke lenge og grundig over dette, men jeg beklager virkelig at jeg ikke vil erklære min intensjon i dag, sa han

Cynthia nikket akseptert og svarte: 'For meg hvis det er tvil om at det ikke burde skje. Selvfølgelig føler jeg det for Carrie akkurat nå også. Hvordan tror du hun kommer til å føle seg? '

Wayne virket ikke så bekymret for kvinnen han var i nærheten av å gifte seg med.

Han sa: 'Jeg ville føle forferdelig med henne, jeg ville virkelig, men den andre siden er at jeg ikke vil gifte meg med noen hvis jeg ikke er helt komfortabel med situasjonen, så jeg håper hun ville sette pris på det. '

Emma og James

Emma og James

Dette paret ble programmets første brudepar.

De begynte godt, med mange soppige blikk og flørt, men ekteskapet tok slutt etter bare 34 uker.

Å ikke være seksuelt tiltrukket av hverandre og snorking var bare et par av grunnene til at de ga oppbruddet av forholdet.

Men det ser også ut til at de hadde forskjellige idealer, noe som er litt bekymringsfullt med tanke på at de ble satt sammen av en mengde eksperter, inkludert: en prest i Englandsk kirke, en sexterapeut, en psykolog og to antropologer.

Emma, ​​32, tenkte senere: 'Vi visste at vi skulle ha et felles livssyn og delte verdier, men ikke hvorfor vi faktisk ville jobbe sammen i et forhold.

'Jeg lurer nå på om vi hadde hatt noen flere samtaler med ekspertene om det kunne ha hjulpet. I stedet føltes det litt som om vi ble fortalt at vi var en kamp og deretter overlot til våre egne enheter. '

I disse dager har de gått hver til sitt og er ikke lenger i kontakt.

Kate og Jason

Kate og Jason Farnsworth Knowles gifter seg på Channel 4s program

Kate og Jason (Bilde: Kanal 4)

Likevel klarte de seg bedre enn Kate og Jason, som skilte seg bare dager etter bryllupet - da han ble fanget på Tinder.

Jason insisterte senere på at dette var fordi forholdet allerede var over før det begynte.

For å bevise dette viste rettspapirene at Kate ønsket at ekteskapet ble annullert med den begrunnelse at Jason bevisst hadde & apos; nektet å fullføre det.

Jason & # 39; s Facebook-side viser at han giftet seg med en Kate-look-a-like kalt Laura i 2017.

Paret kan sees smoche i flere snaps, der hans Middlesbrough-fødte brud stolt blinker en stor stein.

Sam og Jack

Sam og Jack

Selv om de koblet til hverandre på skjermen, nektet Sam å gifte seg med Jack på grunn av press fra familien hennes-og hele bryllupet ble avblåst.

Ironisk nok, etter at showet var ferdig med å filme, tok paret kontakt og startet et ekte forhold - men det traff også skidene etter fire måneder.

Ikke snakk til hverandre nå, til tross for at begge bor i London. Faktisk ser det ut til at Jack også har forsvunnet fra alle sosiale medier.

Lucie og Steve

Lucie og Steve (Bilde: Kanal 4)

Lucie og Steve var vanskelig fra begynnelsen. Deres første chat etter bryllupet handlet om Game of Thrones, ikke mindre.

Likevel kjempet de videre i omtrent seks uker, da insisterte Lucie på at de bare kunne være venner - noe som satte kibosh på å bli gammel sammen.

Heldigvis, ifølge rapporter, forblir paret venner og møtes fortsatt for en og annen kaffe. Ingen tvil om å le om bilkrasjforbundet deres, som ble bevitnet av millioner.

2 for 1 kinobilletter

Melissa og Clark

Gift ved første blikk

Melissa og Clark (Bilde: Kanal 4)

For å bevise hvor alvorlig han var om sitt menneskeskapte ekteskap, gjorde Clark til og med det ultimate offeret - flyttet fra London til Milton Keynes.

I utgangspunktet betalte det seg - og paret ble sett pryde sin delte leilighet i romantiske bilder fra bryllupsdagen.

Imidlertid bare fem måneder senere kollapset også forholdet, og de tok en pause.

Sara og Adam

Sara og Adam (Bilde: Kanal 4)

Dette paret ble beryktet da stakkars Adam likte 'for mye' vin på bryllupsreisen og den romantiske ferien gikk ned i drama.

Til tross for denne ganske uheldige starten, tillot han henne fortsatt å flytte inn i hjemmet sitt - der hun bodde i et år før han droppet ham.

'Jeg tror at vitenskapen matcher kompatibiliteten mellom oss; det vitenskapen ikke kan matche eller ikke kan skape er kjemi, sa Sara senere.

Caroline og Adam

Gift ved første blikk - (Adam og Caroline)

Caroline og Adam (Bilde: Kanal 4)

Togleder Adam og operasjonskoordinator Caroline var opptatt av å få ekteskapet til å fungere. Til tross for noen få logistiske problemer, flyttet de sammen og håpet på det beste.

De prøvde til og med å befeste forbindelsen til en kjæledyrkanin, som de trodde ville hjelpe til med å forvise singel for alltid.

Men dessverre kunne til og med deres kosete krybber ikke holde dem sammen - og paret ga til slutt opp spøkelset, med henvisning til mangel på kjemi.

Det var imidlertid ikke helt bortkastet tid - Caroline prøvde senere å selge Vera Wang -kjolebryllupet sitt på ebay for 850 pund.

Har du en historie å selge? Ta kontakt med oss ​​på webtv@trinityNEWSAM.com eller ring oss direkte 0207 29 33033

Les mer

Gift ved første blikk Australia
Inne i det nydelige hjemmet til Cyrell Laurens episke transformasjon Bronsons eksplisitte tatovering Hva Ines og Sam gjør nå

Se Også: