Rita Ora insisterer på at det ikke er noe 'dårlig blod' med Jay Z og Beyonce etter å ha saksøkt rapperens Roc Nation -etikett

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Rita Ora: Det er ikke noe dårlig blod



Rita Ora har insistert på at det ikke er 'dårlig blod' med den tidligere mentoren Jay Z etter at hun saksøkte hans Roc Nation -plateselskap.



michelle keegan brassic sex

I 2015 anla den tidligere X Factor -dommeren, som signerte etiketten i 2008, men bare ga ut ett album, et søksmål som hevdet at selskapets retningsendring førte til at hun ble glemt.



Året etter oppnådde den 26 år gamle stjernen angivelig et forlik utenom retten, og Rita signerte videre med Atlantic Records.

Når hun snakket om å forlate musikken til tungvektens etikett, sa hun: Jeg mener, sannheten er at det var en respektfull separasjon. Det er en veldig respektfull separasjon, og det er ikke noe dårlig blod, 150 prosent. '

(Bilde: Barcroft Media)



rik mayall og kone

(Bilde: Splash News)

Rita, som også fant seg selv å bli dratt inn i & apos; Becky med det gode håret & apos; drama, lagt til Solen : Jeg ville klemt Beyonce hvis vi støtte på hverandre. Det er alltid bare smil og kjærlighet, jeg mener, fra alle retninger, ærlig talt. '



I det samme intervjuet avslørte hun også at hun deltok på terapisamlinger etter innbruddet i hjemmet hennes i London i november 2015.

Charaf Elmoudden dro til sangerens hus med fire soverom i nordvestlige London og slo av med en mengde dyre sko, telefoner, datamaskiner og en designer doggy bag til sammen verdt rundt 200 000 pund.

Jay-Z og Rita Ora deltar på Roc Nation Pre-GRAMMY Brunch presentert av MAC Viva Glam på Private Residence 25. januar 2014 i Beverly Hills, California (Bilde: Getty)

Jay Z og Rita Ora under The 57th Annual GRAMMY Awards på STAPLES Center 8. februar 2015 i Los Angeles, California (Bilde: WireImage)

rob knox harry potter

Sangeren og søsteren Elena var den gangen i eneboligen. Elmoudden ble senere fengslet i fem år.

Rita, som nettopp har gitt ut en helt ny singel co-skrevet av Ed Sheeran kalt Your Song, sa at det fortsatt påvirker henne i dag, og det å snakke om det hjelper med å ta 'skremmelsen' fra det.

myrdet av kjæresten min ekte historie
Jay Z, Rita Ora og Kanye West

Jay Z, Rita Ora og Kanye West (Bilde: Instagram / ritaora)

Imens hun snakket om sitt nye spor, sa hun: Your Song har alt jeg ønsket å uttrykke: det er en sang som er full av positivitet og om å føle seg på toppen av verden, som om alt går som det skal og det er der livet mitt er akkurat nå. '

Hun fortsatte: Jeg elsket å jobbe med Ed og Steve; det var utrolig å virkelig få liv i denne ideen med noen av de mest talentfulle låtskriverne i vår tid. Ed og jeg har vært venner siden tenårene våre, det er strålende å få muligheten til å samarbeide med ham om min første singel, vi klikker definitivt kreativt.

Se Også: