Status Quos Rick Parfitt etterlot bare 230 000 pund etter å ha blåst sin formue på rockestjernens livsstil

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Han var en del av et av de største bandene fra gullårets britiske rockemusikk.



Men, til tross for en levetid på turné og innspilling, døde Status Quo -gitaristen Rick Parfitt med en eiendom i Storbritannia til en verdi av bare et par hundre tusen pund.



Den 68 år gamle rockerens eiendom har blitt verdsatt til litt over en halv million pund, men etter gjeld og kostnader utgjør den 230 753 pund, i henhold til hans vilje.



Status Quo -gitarist Rick Parfitt døde med en eiendom i Storbritannia til en verdi av bare noen hundre tusen pund (Bilde: PA)

Veteranmusikeren døde på julaften etter å ha pådratt seg en alvorlig infeksjon på et spansk sykehus, som han hadde besøkt på grunn av komplikasjoner med en skulderskade.

Testamentet hans, som han signerte bare fire dager før hans død i fjor, viser at boet hans er delt mellom hans tredje kone Lyndsay og barna hans. Han hadde fire barn fra sine tre ekteskap.



Richard og Heidi med første kone Mariette Boeker - selv om Heidi tragisk druknet to år i familiens svømmebasseng - Harry med andre kone Patty Beedon, og tvillingene Tommy og Lilly med Lyndsay.

Den 68 år gamle rockerens eiendom (bildet med bandkamerat Francis Rossi) er verdsatt til litt over en halv million pund, men etter gjeld og kostnader utgjør 230 753 pund, ifølge hans testamente (Bilde: Getty)



Veteranmusikeren døde på julaften etter å ha fått en alvorlig infeksjon på et spansk sykehus, som han hadde besøkt på grunn av komplikasjoner med en skulderskade (Bilde: Getty)

Parfitts rockkarriere strakte seg over et halvt århundre, da han hjalp til med å styre Status Quo til en rolle som en av de britiske rockescenens hovedartister.

En av deres hits, Rockin & apos; All Over The World ble foreviget da den åpnet den historiske 16 -timers Live Aid -konserten på det gamle Wembley stadion i juli 1985 - en forestilling som ble sendt globalt.

Parfitt hadde en rekke helseskrekk i de senere årene, og gjennomgikk en firdoble hjerteomløp i 1997 etter at leger sa at han kunne dø når som helst etter en hard livsstil som involverer drikke og narkotika.

Rick Parfitt med kona Lyndsay Whitburn

Testamentet, signert bare fire dager før hans død i fjor, viser at boet hans er delt mellom hans tredje kone Lyndsay og hans barn (Bilde: Rex -funksjoner)

Paret ønsket sine tvillinger (en gutt og jente) velkommen i 2008. Rick har to andre sønner, Richard og Harry, fra de to andre ekteskapene hans. (Bilde: Ian Vogler)

Parfitts rock & roll roll -karriere strakte seg over et halvt århundre, da han hjalp med å styre Status Quo til en rolle som en av de britiske rockescenens hovedartister (Bilde: Getty Images)

Selv etter den livreddende operasjonen sa gitaristen at han ikke ville bli en 'gjenfødt kristen' og likte fortsatt den 'rare halvliteren'.

Parfitt giftet seg med sin tredje kone Lyndsay i 2006, og paret hadde tvillingene Tommy og Lily to år senere.

Stjernen, en far til fire, var tidligere gift med Patty Beedon og Marietta Boeker, og alle tre kvinnene deltok i begravelsen hans i januar.

Testamentet, som gir Parfitt adresse som Marbella, Spania, er en av 41 millioner lagret og digitalisert av Iron Mountain på vegne av HM Courts & Tribunals Service.

Francis Rossi sa nylig: 'Rick var et' vilt barn av rock and roll ', og til slutt tror jeg at han prøvde å leve opp til dette bildet av denne personen som var' vill Ricky Parfitt & apos; ' (Bilde: Matt Sprake Photography)

Når den er antatt å være verdt millioner, rapporteres det at økseslyngen har hatt en hedonistisk livsstil.

jack p shepherd baby

Snakker til Daglig post , Sa Francis Rossi: 'Rick var et' vilt barn av rock and roll ', og til slutt tror jeg at han prøvde å leve opp til dette bildet av denne personen som var' vill Ricky Parfitt '.

'Men Rick jeg kjente var ikke sånn i det hele tatt.

'Jeg kan se hvor ego, penger og alt annet kommer til oss til slutt. Og noen av oss kan kontrollere det, noen av oss kan ikke. Jeg vet ikke. Han kunne ikke se hva han hadde. '

Se Også: