Coleen Rooneys berømmelse som første dame for WAGs mens hun 'står ved' ektemannen Wayne

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Coleen Rooney, bildet til venstre og høyre



Vi vet mye om Wayne og Coleen Rooney som par og familie, men hva med Coleen i seg selv?



Det er godt omtalt at den 35 år gamle tidligere WAG bruker mye tid på å passe parets fire barn, Kai, Klay, Kit og Cass, men hun er også en arbeidende mor.



Ettersom Coleen angivelig står ved Wayne etter at bilder av ham sovende på et hotellrom med to kvinner ble virale på sosiale medier, ser vi tilbake på karrieren hennes borte fra familielivet.

Coleen har hatt spalter i Closer og OK! Magazine og jobber også som modell, forfatter og TV -programleder.

Coleen var også involvert i McDonald's Community Awards fram til 2018, hvor hun oppsøkte Storbritannias mest inspirerende fotballmamma som deres fotballambassadør.



Coleen Rooney, på bildet, har beskrevet arbeidet med å markere Storbritannias mest modige mødre som & ydmyke & apos;

Coleen Rooney, på bildet, har beskrevet arbeidet med å markere Storbritannias mest modige mødre som & ydmyke & apos;

tyson raseri anthony joshua kamp

Hun synes opplevelsen er ydmykende, fortalte hun Mail online . 'Det er deilig når jeg hører noen av historiene til de andre mødrene,' sa hun. 'Noen har team med spesielle behov, de har heltidsjobber også-det er så ydmykende.'



Coleen hadde ambassadørtittelen i fire år fra 2015 til 2018, men har ellers ikke jobbet så mye de siste årene.

I den tidligere delen av Waynes karriere har Coleen en rekke egne prosjekter.

Hun laget en serie for ITV kalt Coleen's Real Women tilbake i 2008 hvor hun søkte etter britiske kvinner som kunne lede reklamekampanjer i stedet for profesjonelle modeller.

Tilbake i 2005 laget hun en trenings -DVD kalt Coleen McLoughlin's Brand New Body Workout, som ble en bestselger i Storbritannia, og hun har også ledet kampanjer for rimelig mote for George på Asda og Littlewoods.

Coleen har også gitt ut en rekke bøker. En selvbiografi kalt Welcome to My World ble utgitt i 2007, og i 2008 ga hun ut en stilguide kalt Coleen's Real Style.

En firesidig bokserie kalt Coleen Style Queen fulgte fra 2008 til 2010.

Coleen, avbildet senter, og Wayne, avbildet ved siden av henne, er foreldre til tre sønner

Coleen, avbildet senter, og Wayne, avbildet ved siden av henne, er foreldre til tre sønner (Bilde: Instagram - https://www.instagram.com/p/B6ghNowBfYK/)

Coleen gjør sjelden intervjuer om sitt eget liv og karriere, men en kilde fortalte Heat World tilbake i 2019 at hun hadde store forhåpninger om en TV -retur.

'Hun vil gå tilbake i rampelyset og minne publikum om at hun ikke bare er Waynes kone eller mor til fire gutter,' sa en kilde til Heat.

'Familien er veldig spent på å se henne følge drømmene sine, og foreldrene har allerede sagt at de vil hjelpe med barna.'

Mer nylig har Coleen, som vokste opp i det tøffe Croxteth -distriktet i Liverpool, vært involvert i en ærekrenkelse med WAG Rebekah Vardy.

Coleen har vært ambassadør for McDonald's Grassroots Football Awards

Coleen har vært ambassadør for McDonald's Grassroots Football Awards

Coleen hevdet i 2019 at noen hadde solgt historiene hennes til avisene og i et langt innlegg på Instagram hevdet hun at hun har forsket og kommet til at historiene hadde blitt lekket ut av Rebekahs konto.

'I løpet av de siste fem månedene har jeg lagt ut en rekke falske historier for å se om de kom seg inn i avisen The Sun,' skrev Coleen.

Hun forklarte at hun hadde blokkert alle fra å se Instagram -historiene hennes bortsett fra Rebekahs konto: 'Jeg har lagret og skjermbildet alle de originale historiene som tydelig viser at bare en person har sett dem. Det er ....... Rebekah Vardys konto. '

Rebekah benektet anklagene og sa i et oppfølgingsinnlegg at 'Jeg er ikke morsom, men jeg trenger ikke pengene, hva ville jeg tjent på å selge historier om deg?'

Coleen, på bildet, er bundet i en injuriekamp med WAG Rebekah Vardy

Coleen, på bildet, er bundet i en injuriekamp med WAG Rebekah Vardy (Bilde: SplashNews.com)

Den juridiske saken pågår fortsatt, og i mellomtiden har Coleen i sommer hatt en serie britiske opphold med barna sine, den siste på stranden i Nord -Wales.

Coleen har lenge snakket om sin tilbedelse av familielivet. 'Min favorittdel er kjærligheten de viser mot deg. Hvor mye de stoler på deg - du er alt, sier hun til Hello Magazine i 2017.

'Å vite at denne lille personen stoler så mye på deg og at du tar dem opp og utvikler dem, det er en enorm prestasjon, og du får så mye ut av det.'

Coleen poserte nylig smilende på Euro 2020 -kampene med familien og feiret 13 -års bryllupsdag med Wayne ved å nyte en tur til Londons South Bank tidligere i sommer.

Hun kan ha en luksuriøs livsstil, men hun har snakket tidligere om hvordan både hun og Wayne aldri vil glemme røttene sine i Liverpool.

'Noen ganger vil Wayne sitte der og si:' Jeg kan ikke tro det '. Men du tar det ikke for gitt, 'skrev hun i sin selvbiografi. 'Hvis noen av oss gjorde det, hadde vi sagt noe.'

Se Også: