Lily Allen tar for seg smertefull splittelse fra Sam Cooper for første gang på et hjerteskjærende nytt spor

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Lily blokkerer alt på nytt album(Bilde: Rex -funksjoner)



Lily Allen innrømmet tidligere at hennes siste album ville være et ærlig blikk på at det gikk galt i forholdet hennes til Sam Cooper.



kim kardashian nye sex-tape

Og en ny sang, kalt Family Man, har lekket på nettet som viser at den er like ærlig og hjerteskjærende som hun foreslo.



Den 31 år gamle sangeren knyttet knuten til Sam Cooper-faren til hennes to døtre, Ethel, fem og fire år gamle Marnie-i 2011.

Det ryktes at de hadde delt seg i desember 2015 - noe Lily ikke har tatt opp før nå - og hun dater nå DJ Dan London.

På det lekket sporet synger den modige stjernen: Det er ikke alltid lett å være en familiemann. Baby, ikke forlat meg, jeg gjør bare det jeg kan for å klare det. '



(Bilde: Rex -funksjoner)

Lily innrømmer at hun langt fra er perfekt på banen, og fortsetter: Jeg vet at du elsker meg, selv om jeg er ung og dum. Jeg er vill og hensynsløs, du har det bedre uten meg.



Jeg er mer enn egoistisk, jeg er sliten, jeg er hjelpeløs. Hvis jeg hadde tiden på dagen, kan jeg gi deg alle dagene mine.

dancing on ice lineup 2014

Sangen avsluttet imidlertid med at hun antydet at de kunne at hun kunne komme tilbake med Sam i fremtiden: Jeg vet at vi kommer til å klare det, men kjære jeg trenger tiden min borte fra deg.

(Bilde: Rex -funksjoner)

I forrige måned avslørte Lily først at albumet hennes skulle bli et ærlig blikk på livet hennes bak lukkede dører.

'Merkelig, dette albumet er ganske insular. Hovedsakelig har det å gjøre med meg og mitt forhold til barna mine, sammenbruddet av ekteskapet mitt, rusmisbruk osv., Sa hun under en podcast av News Roast.

Stjernen avslørte også at sangene hennes vil være 'en kommentar når det gjelder verdens tilstand' og skylden på Simon Cowell for at musikere var mindre vokale om sin politiske tro enn de pleide å være.

(Bilde: Rex -funksjoner)

Hun forklarte: 'Det er ganske vanskelig å levere et politisk budskap uten å høres veldig forkynnende og seriøst ut, og samtidig ha en fengende popmelodi. Jeg har gjort det, to ganger, på denne platen, så gleder meg.

'Simon Cowell har mye skyld - jeg mener det virkelig, det er ikke en spøk.

maggot goldie lookin kjede

Før den stilen eller besettelsen med berømmelse kom til virkelighet, måtte du spille et instrument for å kunne skrive dine egne sanger.

'Det er vanligvis en slags politisk bevegelse som gikk sammen med all musikk.

'Jeg tror internett er en stor del av det. Når internett i hovedsak de-monetiserte musikk-ikke for plateselskaper, bare for artister-begrenset det folk når det gjaldt hvordan de kunne uttrykke seg.

'Du kan virkelig ikke synge om din politiske overbevisning hvis du gjør konserter for våpenhandlere eller oljebaroner.'

Se Også: