Nyttårsaften 2013: London skal smake fyrverkeri i sin første multisensoriske utstilling noensinne for å feire 2014

Uk News

Horoskopet Ditt For I Morgen

Fjorårets nyttårsfeiring(Bilde: Getty)



Nyttårsaften i London vil ha en fest som ikke ligner noe annet, med det første flersensoriske fyrverkeriet.



william shakespeare £2 mynt

En fest med fruktige smaker, inkludert fersken snø, spiselig banankonfetti og appelsinduftende bobler kommer til å falle ned på festligheter ved nyttårsfeiringen i London.



Anslagsvis 50 000 festmenn, i et område rundt størrelsen på tre fotballbaner, burde kunne smake og lukte på feststemningen når de strømmer til bredden av Themsen for det årlige fyrverkeriet.

I det som blir betegnet som 'verdens første flersensoriske fyrverkeri', skal det være skyer av eple, kirsebær og jordbærtåke, fersken snø, pluss tusenvis av store bobler fylt med appelsinsk smak av Sevilla og 40.000 gram spiselig banankonfetti i bindingen mellom borgmesterens kontor i London og Vodafone.

Londons ordfører Boris Johnson sa: 'Det er ingen bedre måte å feire høyden på 2013 og starten på et spennende nytt år enn ved å se en av verdens mest blendende fyrverkeri, som nå er forsterket på flere måter enn én.



'Overvåket av millioner rundt om i verden og hundretusenvis av mennesker fra Themsen, fremhever det vår hovedstad sin fantastiske fellesskapsånd og sin fremste posisjon på den globale scenen.'

nortons essex underverden

Opptil 100 000 mennesker i viktige visningsområder ved Themsen vil også få pakker med scratch & apos; n & apos; snuse programmer, LED-armbånd og syv typer frukt-smaksatt søtsaker som knytter seg til smaken og luktene til det multisensoriske displayet.



I mellomtiden, Big Ben er kastet ut av Londons imponerende fyrverkeri etter fjorårets tabbe.

Johnson organiserte først de ekstra sparklers i 2012 for å ønske OL velkommen til byen, men da det ble forsøkt igjen for 2013, fungerte det installerte batteriet på 17 000 pund ikke.

En Labour -parlamentsmedlem ble sitert for å si: 'Dette må være første gang i historien at noe eksplosivt forbundet med Boris Johnson ikke har sluppet.'

I fjor feiret vi nyttårsaften i Sydney Harbour Se galleri

Se Også: