Nicola Peltz bryter sammen i tårer i sengen når hun avslører at 'hjertet er vondt'

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Nicholas Peltz har delt et åpenhjertig øyeblikk av seg selv når hun gråt i sengen mens hun fortalte hvordan hun hadde en dag hvor 'hjertet gjorde vondt'.



Kona til Brooklyn Beckham , 27, tok til sosiale medier for å detaljere hennes emosjonelle øyeblikk i et forsøk på å vise 'de triste bitene av meg'.



Stjernen delte en lang bildetekst der hun snakket om familien sin og hvordan de hadde bedt henne om å ikke la folk få henne ned.



familier til de modige

Nicola la ut to bilder der det var synlig at hun hadde grått på grunn av de røde, hovne øynene.

I den første koset hun bamsen i senga og den andre er et nærbilde av frynsene og de røde øynene hennes.

LES MER: Victoria Beckham 'bekymret for at hun vil miste Brooklyn' midt i påstått feide med Nicola Peltz



 Nicola delte bildene på Instagram-siden sin
Nicola delte bildene på Instagram-siden sin ( Bilde: @nicolaannepeltzbeckham/Instagram)
 Nicola gråt i innlegget sitt
Nicola gråt i innlegget sitt ( Bilde: @nicolaannepeltzbeckham/Instagram)

Hun skrev under teksten til innlegget: 'Noen ganger synes jeg det er vanskelig å vise de triste bitene av meg. Å vokste opp med syv søsken og to veldig sterke foreldre, gjorde meg veldig tøff, de hamret det inn i meg for å ikke la folk få meg ned eller såre hjertet mitt.

'Det fikk meg til å sette opp en slik vegg for å beskytte meg selv, spesielt i denne bransjen. Vi har alle dager hvor folk får deg til å føle deg dårlig, og det er greit å bli såret av det. Jeg tenkte jeg skulle skrive noe fordi jeg aldri viser denne siden av meg her.



india Reynolds Love Island

'Jeg ønsket å vise denne siden av meg. Jeg elsker dere alle så mye og setter virkelig pris på all støtten deres. Det betyr så mye når dere er snille på siden min, jeg vil at dere skal vite at jeg ser dere, jeg hører dere og det betyr mye for meg.'

Nicola avsluttet deretter avsnittet med en rød kjærlighetshjerte-emoji.

Venner og familie til Nicola skyndte seg til kommentarene til innlegget for å vise sin støtte til stjernen.

Nicolas mann Brooklyn skrev: 'Du har det mest fantastiske hjertet xx jeg elsker deg så mye xx'

hva har skjedd med peter kay
 Brooklyn giftet seg med skuespilleren Nicola Peltz tidligere i år
Brooklyn giftet seg med skuespilleren Nicola i Florida tidligere i år ( Bilde: Instagram)

Skuespiller Selma Blair sa: 'Vakre Nicola, for mange år siden møttes vi, og jeg var selvfølgelig forvirret. På din godhet. På din nåde. Jeg var svak og trøtt og eldre enn publikum, og du lyttet. For alltid vil jeg vurdere du er et englebarn. Uansett hvilken stemning eller følelse du er under eller i. Sender en omfavnelse. sb'

hjemme alene hus planløsning

Nicola takket vennen sin ved å skrive: 'Selma Jeg kan ikke engang sette ord på hvor mye den hyggelige meldingen din betyr for meg. Tusen takk, du er så spesiell at jeg er så heldig å kjenne deg.'

Paris Hilton skrev ganske enkelt: 'Elsker deg'

Det er kjent nøyaktig hvorfor Nicola delte innlegget der hun snakket om familien sin, men det har gått rykter om det hun har en hemmelig feide med svigermor victoria beckham .

Det så imidlertid ut til at Nicola avviste disse ryktene nylig da hun delte et søtt bilde til ære for den tidligere Spice Girls 48-årsdag i april.

Se Også: