Tidslinjen til forholdet til Ashton Kutcher og Mila Kunis - fra medstjerner til kjærligheter

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Tidslinjen til forholdet til Ashton Kutcher og Mila Kunis, fra medstjerner til elskere, mens de feirer sjette bryllupsdag



Ashton Kutcher og Mila Kunis feirer seks års ekteskap, men de to møttes faktisk for over 20 år siden, mens de jobbet sammen på slutten av nittitallet.



Begge kom inn i langvarige forhold i begynnelsen, Ashton med Demi Moore og Mila med Macaulay Culkin, men paret som spilte elskere på Fox -komedien That 70 & apos; s Show skulle finne kjærligheten i virkeligheten.



verne troyer sex tape

I disse dager er paret private når det gjelder forholdet deres. Mila bruker ikke Instagram, og Ashton legger sjelden ut bilder av privatlivet sitt, selv om han er utsatt for den rare, elskede selfien.

Her er hele bakgrunnen for hvordan Mila og Ashton havnet sammen når de feirer sitt sjette bryllupsdag.

Møttes på slutten av nittitallet

Ashton og Mila i That 70 & apos; s Show

That & apos; 70s Show er en situasjonskomedie om en eklektisk vennegjeng på randen av ung voksen alder



I 1998 var Mila og Ashton begge gjengangere på That & 70s Show. På den tiden var Mila 15 og Ashton 20.

For Mila, som umiddelbart knuste Ashton, var det en 'nervøs' opplevelse å jobbe med skuespilleren, spesielt ettersom karakterene på skjermen Jackie Burkhart og Michael Kelso delte et kyss på showet.



'Jeg var som,' Å, han er så søt, det er Calvin Klein -modellen! ' Mila forklarte til magasinet People, og reflekterte tilbake til da de to først møttes.

'Da var jeg som:' Jeg må kysse ham? & Apos; Jeg var så nervøs og ubehagelig. Jeg hadde den største forelskelsen i ham. '

De to jobbet sammen om showet mellom 1998 og 2006.


Gikk hver til sitt

Ashton forlot That 70 & # 39; s Show i 2005 etter å ha valgt å ikke fornye kontrakten for åttende sesong.

Samme år giftet han seg med skuespilleren Demi Moore, som han hadde blitt introdusert for i 2003 gjennom felles venner.

Ashton med Demi Moore

Ashton med Demi Moore i 2011 (Bilde: Getty Images)

betydningen av nummer 555

Hele tiden hadde Mila datet Home Alone -skuespilleren Macaulay Culkin siden 2002, men paret ble til slutt delt i 2011 etter ni år sammen.

Mila og Macaulay

Macaulay Culkin og kjæresten Mila Kunis (Bilde: FilmMagic)

Mila beskrev for magasinet Women & apos; s Health at hun og Macaulay 'vokste opp sammen' og omtalte ham som en 'stabil stein' i livet hennes.

Det var samme år, 2011, at Ashton og Demi kunngjorde sin splittelse. Det ble påstått at Ashton hadde jukset Demi, og han begjærte skilsmisse i 2012 som ble fullført innen 2013.

Et tilfeldig møte

Det var ved Golden Globe -prisene i 2012 at Ashton og Mila støtte på hverandre for første gang på mange år, og begge singelen, Ashton inviterte Mila til å henge.

De delte et kyss like etter i Ashtons innflytning, men duoen var ikke sikker på at fagforeningen var riktig for begge parter.

Ashton Kutcher og Mila Kunis

Demi og Ashton i 2014 (Bilde: Rex)

'Vi ender opp med å ha mange samtaler om hvordan dette er en stor feil og hvordan han må gå og være singel, og jeg må gå og være singel. Det var super privat i veldig lang tid, & apos; Mila fortalte WTF med Marc Maron podcast.

De bestemte seg for å prøve det i april 2012, og Mila forklarte til Howard Stern -showet: 'Vi begynte å date med ideen om at vi begge aldri skal gifte oss. [Han] kom akkurat ut av ekteskapet. Jeg kom ut av et langt forhold. Jeg var singel og hadde den beste tiden noensinne. Jeg var helt på date, hadde det kjempegøy, og jeg var som, & apos; jeg gifter meg aldri. & Apos; Han er som, & apos; Flott, det er ikke jeg heller! & Apos; ...

'Og vi liker å trykke hånd på det, og vi liker:' Livet er flott! ' Et år senere liker vi, & apos; I morgen skal vi gifte oss. & Apos; '

Mila så på seg forlovelsesringen i 2014 (Bilde: Splash)

I februar 2014 var paret forlovet, og i mai samme år kunngjorde de at de ventet sitt første barn, datteren Wyatt, som ankom den september.

De to giftet seg i juli 2015 og et og et og et halvt år senere i november 2016, ønsket paret sitt andre barn velkommen, en gutt som heter Dimitri.

Familie liv

Ashton og Mila har alltid vært private med familielivet, og i 2016 rundt fødselen av sitt andre barn fortalte Ashton den digitale medieplattformen A Plus mer om deres foreldretilnærming.

'Vi vil gjerne la barna våre ta sine egne valg om de skal ha et liv i offentligheten eller ikke,' sa han.

Mila og Ashton er sjelden avbildet med barna sine (Bilde: Flynet)

Ashton Kutcher sendte Twitter inn i sammenbrudd etter å ha delt et bilde av en smårolling som så ut til å være datteren Wyatt tilbake i 2015 (Bilde: Ashton Kutcher/Instagram)

Det er bare ett bilde av Wyatt som noen gang har blitt delt av Ashton, fra tilbake i 2015, og hodet hennes er vendt bort fra kameraet.

diana ross og michael jackson

Siste gang Ashton skrev om sitt forhold til Mila var under den første lockdownen, da paret dukket opp på The Tonight Show med Jimmy Fallon.

Etter å ha giftet seg 4. juli, ble paret med andre par, inkludert Victoria og David Beckham, Julia Roberts og Danny Moder og Ozzy og Sharon Osbourne, som alle utnyttet muligheten til å knytte knuten på American Independence Day.

Se Også: