Nysgjerrig teori om at Michael Jacksons virkelige foreldre var Diana Ross og Smokey Robinson

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Michael Jacksons død - så vel som livet hans - forblir innhyllet i mystikk mer enn 10 år senere.



Kongen av pop har vært gjenstand for intense spekulasjoner siden han døde av en overdose av medisiner som ble beskyldt for legen hans, Conrad Murray, tilbake i 2009.



Og granskningen av hans liv forsterket seg i fjor med luftingen av en bombeskjold dokumentar ved navn Leaving Neverland, som beskrev påstandene fra to påståtte ofre som sa at Jackson hadde seksuelt misbrukt og preparert dem som gutter, ved å bruke hans makt og berømmelse til å blende sine familier.



hva betyr 305

Motown -legenden Diana Ross var en av få kjendiser som lovet sin støtte til Jacksons rykte i kjølvannet av dokumentaren, og tok til sosiale medier for å oppfordre fansen til ikke å nedsette hans minne.

Michael Jackson med Elizabeth Taylor og Liza Minnelli i bryllupet hennes med David Gest i 2002 (Bilde: Getty Images)

'Dette er hva jeg har på hjertet i morges. Jeg tror og stoler på at Michael Jackson var og er en fantastisk utrolig styrke for meg og for mange andre, 'twitret hun. 'Stopp i kjærlighetens navn.'



I løpet av deres 40 år lange vennskap ble det gjort mye av båndet mellom Diana og hennes protegee Michael, etter at hun personlig ga seg over til coaching av Jackson 5-gruppen i de første årene.

Forholdet deres så ut til å grense til flørtende mye av tiden, og deres sporadiske fellesopptredener ville se dem danse sammen suggestivt, selv om det aldri ble bekreftet noe seksuelt mellom dem.



Nå antar en nysgjerrig fanteori at Diana kunne ha vært Michaels hemmelige biologiske mor, i stedet for Katherine Jackson, som var gift med Michaels avdøde far Joseph Jackson.

En bruker på Reddit har samlet informasjon for å indikere at Diana hadde en tenåring med Smokey Robinson som resulterte i Michaels hemmelige fødsel.

Diana og Michael likte et varig vennskap i 40 år

du/jameslieb1 sier Diana vokste opp i samme gate som Smokey og har offentlig erkjent å være forelsket i sangeren. Hun flyttet også videregående skoler rundt den tiden hun kunne ha vært gravid, noe som kan ha vært for å skjule det hun ventet.

Diana og Smokey har aldri offentlig snakket om teorien eller forslaget om at de kan ha vært Jacksons virkelige foreldre.

Diana ble navngitt i Michaels testamente som stand -in -verge for sine tre barn - datteren Paris Jackson og sønnene Michael Jr og Prince, bedre kjent som Blanket - hvis Katherine på en eller annen måte ikke var i stand til å ta vare på dem selv.

Paret antas å ha møtt da Michael var ni, og hun tok ham under vingen som en nær venn og fortrolig - til tross for deres 14 -års aldersforskjell. I 1978, da han var 18, beskrev han henne som en 'veldig kjær, nær venn som jeg kan fortelle mine dypeste, mørkeste hemmeligheter for fordi jeg vet at hun ikke vil fortelle noen andre'.

(Bilde: Zuma Press / eyevine)

Smokey Robinson avbildet i 2009 (Bilde: PA)

Men fansen er overbevist om at forholdet deres var mer enn bare vennskap, etter å ha avrundet hint som både Jackson og Ross så ut til å falle gjennom livet.

På The Merv Griffin Show i 1970 så det ut til at Diana antydet at han var sønnen hennes da hun ble spurt om hennes rolle i introduksjonen av Jackson 5 til Motown -scenen.

'Du har lagt til en fantastisk gruppe i musikkscenen, etter hvert som talentene går,' påpekte Merv.

'Vel, hvis du snakker om Jackson 5, føler jeg ikke at jeg har lagt dem til, jeg bare åpnet døren for dem, og i stedet for at de gikk inn, løp de inn og tråkket meg da de kom gjennom døren, lo Diana.

Michael snakket ofte om hans beundring for Diana etter at hun tok ham under vingen som hennes protegee (Bilde: Landov / Retna Pictures)

Hun fikk en overraskelse på verten og fortsatte: 'Jeg elsker dem inderlig, vi har en av dem i publikummet, vi har Michael Jackson et sted der ute. Hvor er han? Der er han - det er mitt barn! Det er Michael! Han er inkognito. '

Den sjenerte ungen reiste seg og vinket til mengden da Diana så tilbedende på ham.

'Du vet, de har fått meg til å jobbe hardt fordi jeg vil være noe - jeg er - Michael har alltid vært som en sønn eller bror for meg, de har beundret meg, så jeg prøver veldig hardt å beholde et slikt image for dem, sa hun til Merv.

'Og når jeg gjør et show som dette, sniker de vanligvis Michael inn, jeg visste virkelig ikke at han skulle være her, jeg hørte om det og håpet at han ville være her. Det gjør meg litt sterkere fordi jeg i utgangspunktet gjør det for ham. '

Da Jackson 5 først flyttet til LA for å starte sin showbiz -karriere, bestemte Berry Gordy, sjef for Motown -etiketten, at Michael trengte mer stabilitet i stedet for å gå fra hotell til hotell med sine eldre brødre.

Han snudde seg til Diana og spurte om hun ville få Michael til å bli hos henne i en måned - og frontkvinnen fra The Supremes sprang på sjansen.

Diana og Michael spilte hovedrollen i The Wiz i 1978, sammen med Ted Ross og Nipsey Russell (Bilde: Ronald Grant Archive)

Hun hadde allerede forberedt Michael til å fortelle alle mistenkelige journalister at han var åtte - ikke 10 som gikk 11 - og for å spre ordet om at 'den store frøken Diana Ross' hadde oppdaget ham og søsknene hans.

Tiden deres sammen ville tjene som grunnlag for resten av deres tiår lange vennskap - men Michael innrømmet at det også førte til andre følelser.

'Da jeg var liten, bodde jeg hos Diana Ross, meg og brødrene mine, vi ville bli hos henne i mange år,' sa han senere til Oprah. 'Jeg sa aldri, men jeg var alltid forelsket i henne.'

reginald v. yates

Deres intime forhold ble til offentlig hengivenhet i 1981 da de dukket opp på et TV -program sammen og Diana fortalte ham: 'Jeg visste at du skulle bli en gigantisk stjerne, det gjorde jeg virkelig. Men jeg visste ikke at du skulle bli så sexy.

Michael rødmet da han skjøt tilbake: 'Du flau meg. Jeg har alltid visst at du ville.

'Hva?' Spurte Diana kokett.

'Vær sexy. Tror du ikke at hun er sexy? ' spurte han mengden mens de sank med godkjenning.

Men etter hvert som årene gikk, virket paret forvirret om forholdet deres.

'Jeg er gal på Michael og jeg elsker ham veldig. Han har vært min inspirasjon. Han er et veldig mildt, fantastisk menneske, en av de spesielle i dette universet, og jeg vet ikke engang om han vet hvor spesiell han er, sa Diana.

'Så når jeg kan være rundt ham, liker jeg det. Du liker å gni skuldre med talent. Han har gode vibrasjoner. Hans aura handler bare om kjærlighet. Så jeg liker å være sammen med ham. Jeg har en følelse av at han kommer til å være, hvis han ikke allerede er en enorm [plate] produsent. '

På Oscar -utdelingen i 1981 dukket Diana og Michael opp på den røde løperen hånd i hånd, der de spøkte om å være familie.

På spørsmål om de planla å lage en film sammen, svarte Diana: 'Vi skal gjøre noe snart, han skal spille sønnen min.'

Michael var det yngste medlemmet av Jackson 5 og flyttet inn hos Diana da bandet akkurat startet (Bilde: Getty)

Michael lo da de gikk bort i teatret.

På slutten av 1990 -tallet kom Diana med enda et forslag om at hun og Michael var blod slektninger.

'Han kan være en del av familien min. Vi har mye av den samme beinstrukturen og hudfargen er den samme, sa hun til en TV -intervjuer.

'Vel, Michael gjør det nå, for han har gjort alt!' spøkte verten med henvisning til Jacksons økende avhengighet av plastisk kirurgi for å justere hans antatte feil.

Da hun ble sint, skjøt Diana tilbake: 'Jeg nekter deg å fornærme Michael, han er en venn av meg, jeg elsker ham, og jeg liker ikke at noen gjør narr av ham. Jeg blir virkelig seriøs når jeg snakker om Michael ... og jeg tror vi virkelig bør se på livet hans med medfølelse, han gjør utrolig bra - jeg vil bruke det dårlige ordet - god musikk. '

Diana fikk datteren Rhonda Silberstein i 1971. Jentas far var Berry Gordy, men Diana fortalte Rhonda at faren hennes var Robert Silberstein - mannen hun giftet seg med da hun var to måneder gravid.

boris johnson glidelås

Hun hadde også døtrene Tracee Joy og Chudney Lane Silberstein med Robert før skilsmissen i 1977.

Diana er også mor til Ross Arne og Evan Olav med sin andre ektemann Arne Naess Jr, som falt til døden i 2004 i en klatreulykke.

Se Også: