Ovie Soko og India Reynolds 'Love Island -historie når de ender på tredjeplass

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Ovie Soko og India Reynolds har kanskje ikke vunnet Love Island 2019, men de drar hjem med titusenvis flere fans og muligheten til å tjene enda mer penger på sin blomstrende romantikk.



Den 6 & # 7; basketballspilleren og modellen India møttes sent i serien da India gikk inn i villaen med Harley Brash - og ble umiddelbart feid av føttene av Ovie.



Selv om de ikke hadde så mye tid som de andre parene til å utforske forholdet, kunne seerne hjemme se forbindelsen deres helt fra starten.



Det var en liten flipp da den nye gutten Chris Taylor innrømmet at han var glad i India, men hun nektet ham og lot den morsomme stønnende: 'I & apos; ve been Ovied!'

er det helligdag denne helgen

Ovie Soko og India Reynolds kom til finalen (Bilde: ITV)

Og romantikken deres hadde en annen hull når India befant seg i sentrum av den eksplosive Jordan Hames og Anna Vakili -splittelsen, etter å ha gjort noe mer enn å snakke med Jordan som venner før han bestemte seg for at han ønsket å bli bedre kjent med henne.



er lacey hos eastenders gravid

Etter råd fra Curtis Pritchard tok Jordan India for en privat prat bare to dager etter at hun ba Anna om å være hans offisielle kjæreste.

Han begynte å prøve å fortelle modellen hvor mye han likte henne, før han ble avbrutt av Anna og jentene som skrikende i ansiktet hans om hvilken skit han var.



Ovie tok stille av India et sted mer privat for å sikre at hun hadde det bra, noe hun takket ham for.

Ovie innrømmet at India får ham til å miste kulden (Bilde: ITV)

Paret hadde en roligere tur til den siste hindringen enn de andre, men på den siste datoen strømmet begge på hvor mye de likte hverandre.

I den siste episoden innrømmet Ovie at India har raslet ham da han leste opp sin kjærlighetserklæring foran øyboerne.

'Siden du tok meg med på den første frokostdatoen, har den gode energien ikke stoppet siden. Du har muntret meg opp og fått meg til å smile, og du har til og med hatt Mr Cool til å føle seg nervøs, sa han til henne.

phoebe waller-bridge martin mcdonagh

'Hvis det var en ting jeg kunne endre, ville det ha vært at du ville ha kommet før.'

Paret koste seg under babyutfordringen (Bilde: ITV)

India reiste seg og svarte: 'For det første vil jeg takke deg for at du gjorde min tid i villaen så fantastisk. Jeg tror vi alle kan se at du ble skåret av engler. Jeg kunne ikke ha forberedt meg på det som følger med det.

'Du er så snill, omsorgsfull og hensynsfull. Du har bevist for meg at ridderlighet ikke er død. '

I likhet med konkurrentene Greg og Amber - og Curtis og Maura - har India og Ovie ennå ikke tilstå at de elsker hverandre.

De har så langt ikke snakket om fremtiden til forholdet deres, og i motsetning til Molly-Mae Hague og Tommy Fury har de ikke diskutert å flytte sammen eller til og med når de skal møtes på utsiden.

khan vs crawford tid uk

Kan disse to overleve etter å ha havnet på tredjeplass? Se denne plassen ...

Se Også: