Inne i Stephen Mulherns overdådige hjemmeliv og glemte romantikk med EastEnders -stjernen

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Stephen Mulhern regnes som en av de mest elskede og respekterte TV-presentatørene i Storbritannia.



adam johnson setningsdato

TV -stjernen, som fylte 44 år i påsken, startet karrieren i underholdningsprogrammer for barn, men klatret jevnt og trutt oppover stigen og er nå rangert som en av landets største tegneserier.



Etter å ha gjort seg et stort navn på programmer inkludert Ant og Dec's Saturday Night Takeaway og Catchphrase, ble TV -stjernen ikke bare et kjent navn, han sementerte også nære vennskap med noen av de største navnene i showbiz.



Selv om Stephen bokstavelig talt har vokst opp på skjermen, har stjernen alltid holdt privatlivet sitt under omslag - og overlatt mye til fansenes fantasi.

Den talentfulle stjernen deler ofte små glimt i livet hans på sosiale medier, men for det meste holder han sitt personlige liv utrolig hemmelig.

Her tar vi en titt inn i livet til Stephen Mulhern fra hans oppgang til berømmelse til hans luksushus og showbiz -venner.



Bli berømt

Stephen startet karrieren innen barne -TV

Stephen startet karrieren innen barne -TV (Bilde: stephenmulhern/Instagram)

Stephen fikk sin interesse for komedie og magi fra sin far, som lærte ham triks da han var 11 år gammel, og det var derfra karrieren hans på TV begynte.



Han ble snart et kjent navn da han poserte som vert for Saturday Showdown på CITV sammen med Holly Willoughby.

Den høyt elskede TV-stjernen jobbet også sammen med Fearne Cotton på barneshowet Finger Tips, og presenterte hitserien Kids Tricky TV i over et tiår.

Til slutt flyttet han bort fra barne-TV på 2010-tallet da han var vert for et Dancing On Ice spin-off-show og gjorde regelmessige opptredener på This Morning for spesialiserte segmenter.

Stefans største rolle hittil er uten tvil hans tid på Catchphrase som viste hans eksepsjonelle talent og karisma

Stefans største rolle hittil er uten tvil hans tid på Catchphrase som viste hans eksepsjonelle talent og karisma (Bilde: WireImage)

Stefans største rolle hittil er uten tvil hans tid på Catchphrase som viste hans eksepsjonelle talent og karisma.

Denne rollen førte ham til enda større og bedre konserter, inkludert hans plass på BGT spin-off Britain's Got More Talent.

Mens han har forlatt disse rollene bak seg, jobber Stephen fortsatt sammen med showbiz -vennene sine Ant og Dec på deres ikoniske Saturday Night Takeaway.

Det kan ikke nektes for at Stephen har jobbet utrolig hardt for å komme dit han er i dag, og hvis det ikke var for hans kjærlighet til magi, kunne livet hans ha tatt en helt annen vending.

Overdådig livsstil

Stephen ønsket tidligere fans velkommen i sin ikke-så-ydmyke bolig som kan skryte av en utrolig interiørdesign og en åpen planløsning

Stephen ønsket tidligere fans velkommen i sin ikke-så-ydmyke bolig som kan skryte av en utrolig interiørdesign og en åpen planløsning (Bilde: stephenmulhern/Instagram)

Med berømmelse kommer formue, og det virker som om Stephen har investert sine hardt opptjente penger i sine overdådige eiendommer.

44-åringen er en flerboligeier, med eiendommer spredt over Storbritannia med pads i Benfleet Essex, Leicester og Barnet, samt sitt luksuriøse hjem i London.

alex jones forfallsdato

I 2019 ønsket Stephen fans velkommen i sin ikke-så-ydmyke bolig som kan skryte av en utrolig interiørdesign og en åpen planløsning.

Stephen tok med seg sine følgere på en omvisning i sitt store hjem da han begynte i kostnaden, som er dekorert med rustikke nyanser og brune skinnsofaer.

TV -stjernen beviste at han brukte inntektene godt da han viste frem rommets gigantiske flatskjerm -TV og uberørte møbler

TV -stjernen beviste at han brukte inntektene godt da han viste frem rommets gigantiske flatskjerm -TV og uberørte møbler (Bilde: stephenmulhern/Instagram)

TV -stjernen beviste at han brukte inntektene godt da han viste frem rommets gigantiske flatskjerm -TV og uberørte møbler.

Andre steder har Stephen's kjøkken en stor marmorøy som er omgitt av en rekke luksuriøse skinnstoler.

Programlederen har reist en skreddersydd hyller som er bygget inn i veggene i hjemmet hans.

Etter å ha delt et innblikk i hans personlige liv og det nydelige London -hjemmet, beviste Stephen at han har et godt øye til interiørdesign og hjemmemøbler.

Hemmelig kjærlighetsliv

Gjennom årene har Stephen vært utrolig stramt om sin forholdsstatus

Gjennom årene har Stephen vært utrolig stramt om sin forholdsstatus (Bilde: ITV)

Gjennom årene har Stephen vært utrolig stramt om sin forholdsstatus.

Den siste gangen han åpnet sitt kjærlighetsliv var i 2018, da Stephen innrømmet at han likte en kort romantikk fire år før det, og han hadde vært singel siden.

Cardiff Winter Wonderland 2014

Selv om Stephen avstår fra å snakke om sitt kjærlighetsliv, åpnet stjernen seg om hvorfor han tror han har vært uheldig i kjærligheten i et tidligere intervju med Celeb Now.

TV -favoritten sa at han følte det som om karrieren hans hadde vært i veien for at han fant noen spesiell å slå seg til ro med.

'Sist jeg var på date var for fire år siden, forklarte han.

Stephen ble knyttet til Emma i 2008

Stephen ble knyttet til Emma i 2008 (Bilde: WireImage)

'Det får meg til å høres veldig trist ut! Jeg trenger et liv. Jeg må slutte å jobbe så mye. '

Tilbake i 2008 ble Stephen knyttet til EastEnders -stjernen Emma Barton, som spiller Honey Mitchell på BBC -såpen.

Paret sies å ha vokst tett mens de spilte i pantomimproduksjon av Snow White i Birmingham den gangen, men ingen av stjernene bekreftet ryktene selv om de ble oppdaget sammen i en periode på tre år.

Da forholdet deres tok slutt, uten noen gang å innrømme at de var et element, sa Stephen at tiden hans med Emma tok en 'naturlig slutt'.

Stephen har ikke blitt knyttet til andre potensielle kjærlighetsinteresser siden han ble skilt med Emma.

Se Også: