Hvordan Peter Kay tilbrakte sine to år ute av søkelyset - og hva som blåste i dekselet

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Peter Kay gjør en veldig velkommen tilbake til scenen for første gang på tre år - og fansen kan ikke vente med å se hvilket komediegull han kommer til å unne oss.



Fans ble ødelagt da den boltonfødte morsmannen ble tvunget til å avlyse turen på 40 millioner pund i desember 2017 midt i & uforutsette familieforhold.



Peter tilbrakte to og et halvt år ute av kjendisens søkelys etter hans overraskende opptreden på en visning av BBC-showet Car Share i 2018.



Da kom han ikke tilbake til skjermene før fjorårets Children in Need and Comic Relief spektakulære Big Night In, som ble holdt i et forsøk på å muntre opp landet blant koronaviruspandemien.

Peter vil nå fremføre to veldedighetsshow i august for den modige dødssyke kvinnen Laura Nuttall, som har fått diagnosen hjernekreft

Så hvor har stjernen i Phoenix Nights vært?



Fansen er veldig spent på at Peter Kay kommer tilbake

Fansen er veldig spent på at Peter Kay kommer tilbake (Bilde: Getty)

barry manilow på graham norton

Få nyheter du vil ha direkte til innboksen din. Registrer deg for et NEWSAM -nyhetsbrev her .



Etter å ha akseptert turen og alt annet arbeid på ubestemt tid bare dager etter at han hadde vist seg på Strictly Come Dancing, var hans forsvinning umiddelbar og Twitter -siden hans falt i stillhet.

Fulle fans lurte høyt på hva som hadde skjedd med deres komediefavoritt - som siden har blitt rammet av tre grusomme dødshunder.

Og de ble helt vilde da Peter kom tilbake til sosiale medier i mars 2018 for å kunngjøre en veldedighetsvisning av Peter Kay's Car Share.

Arrangementet ble holdt for å skaffe penger til The Lily Foundation, som hjelper barn med mitokondriell sykdom, og i et bevegelig blogginnlegg fortalte han hvordan han hadde & apos; første hånd & apos; erfaring fra veldedighetsarbeidet.

Peter Kay om Strictly Come Dancing

Peter Kay om Strictly Come Dancing (Bilde: ITV)

Stjernen forsvant deretter i et helt år, etter sigende trakk han seg tilbake til bolthullet i Tipperary, Irland, der lokalbefolkningen hevdet at han virket fast bestemt på å fly under radaren.

En lokal innbygger fortalte Sun: Peter ønsket tydeligvis å holde en lav profil og gjorde alt han kunne for å unngå å tiltrekke seg oppmerksomhet til seg selv mens han bodde her.

Du ville aldri sett ham på de lokale pubene eller restaurantene, og han så alltid ut til å være alene. De fleste så ham bare passere. '

Imidlertid blåste hans dyre Range Rover tilsynelatende dekselet med insideren og la til: 'Alle så ham komme en kilometer unna på grunn av den Range Rover. Hvis han ikke ville bli lagt merke til, valgte han definitivt feil bil å kjøre rundt i.

Peters mor Deirdre kommer fra Coalisland i Co Tyrone, og i november 2017 åpnet den beryktede private stjernen om sitt bortgjemte andre hjem og sa til The Late Late Show: Jeg snakker ikke om det fordi jeg ikke vil at det skal bli ranet. Vi har hatt et hus her i 12 år.

Vi kommer hit hele tiden. Når det er skoleferie, egentlig. Vi savner julen fordi huset fryser. Det tar evigheter å varme opp.

Peter Kay i Phoenix Nights

Peter Kay i Phoenix Nights (Bilde: Kanal 4)

vekttapets hellige gral

Til tross for at Car Share vant den beste komediegongen på NTA i januar 2019, viste Peter ikke at han forlot medstjernen Sian Gibson for å hente prisen på deres vegne.

Ved å dele ut prisen til Sian, spøkte Peter & # 39; s Phoenix Night & # 39; s medstjerne Paddy McGuinness: Hvor er han? Hvor er han? ', Og fikk Sian til å avsløre at han var,' så hjemmefra med en kopp te. '

Skuespilleren - hvis karakter Kayleigh Kitson falt for supermarkedssjef John Redmond (Peter Kay) på daglig pendling - bekreftet imidlertid at de jobbet med nye prosjekter.

Vi har ting vi skal gjøre sammen, sa hun til Daily Star.

'Selvfølgelig liker jeg å gjøre mine egne ting også, og forhåpentligvis kan de to fortsette.

Peter Kay's Car Share vender tilbake da komiker kommer tilbake for å muntre fans under koronaviruset

Peter Kay's Car Share vender tilbake da komiker kommer tilbake for å muntre fans under koronaviruset (Bilde: BBC)

Så i april 2019 dukket Peter endelig opp, og gjorde et overraskende inntrykk på en visning av Car Share på Blackpool Opera House for The Lily Foundation, med arrangører som avslørte at han samlet inn svimlende 34 000 pund i prosessen.

Veldedighetsgründer Liz Curtis - hvis datter Lily tragisk døde av tilstanden da hun var åtte måneder gammel - sa: 'Vi kan ikke takke Peter og teamet hans nok for denne utrolig sjenerøse donasjonen. For en liten veldedig organisasjon som vår er dette en veldig betydelig sum.

milo moiré speilboks

'Jeg vet at jeg snakker for alle våre familier i å takke Peter fra bunnen av våre hjerter. Han har nok en gang vist hvilken ekte stjerne han er. '

Mens han var i byen, spanderte Peter seg også på en tur på byens trikker, og lykkelig poserte for et bilde med personalet.

Et innlegg som ble delt med selskapets konto spøkte: 'Vi elsker en kjendispassasjer på turene våre, når vi ikke kan få en @ PeterKay_co_uk vil gjøre i stedet!

'Han tillot vennligst et bilde med sjåføren og konduktøren på båt 600 i ettermiddag.'

Da han dyppet tåen tilbake i showbiz, ble han avbildet bak scenen i Peter Pan -pantoen i Crewe and Nativity! The Musical i London 29. desember, med regissør Debbie Isitt som deler snapet på sosiale medier.

Peter Kay skal tilbake på scenen

Peter Kay skal tilbake på scenen (Bilde: WireImage)

'Så deilig å se det strålende komiske geniet Peter Kay og hans flotte familie @nativityuk i kveld for vårt siste show!' hun skrev. 'For en herlig overraskelse for oss alle.'

Så kom nyhetene fans hadde ventet på. I februar i fjor kunngjorde han sitt comeback og avslørte planer om å være vertskap for seks Dance For Life -show i London, Liverpool og Manchester for Cancer Research UK i april i fjor.

Dessverre har datoene siden blitt utsatt midt i koronavirus -krisen, men Peter har lovet at forestillingene kommer tilbake, større enn noensinne.

'Vær trygg og pass på deg selv og menneskene rundt deg.'

Les mer

Beste utvalget av showbiz -langlesninger
Curse of the Cheeky Girls Kylie Minogue & apos; broken & apos; ved brudd Robbie og Garys feide

Nå vil han fremføre to veldedighetsshow for den modige Lancashire -kvinnen Laura Nuttall i august - og billettene kommer i salg veldig snart her og her .

Laura er en dødssyk 20-åring som har krysset ting av bøttelisten sin siden den ødeleggende diagnosen hjernekreft .

På Facebook -siden står det: 'Vår vakre 20 år gamle Laura fikk diagnosen Glioblastoma multiforme i oktober 2018 etter en hjerneskanning som viste 6 hjernesvulster. Laura var i sin første periode på Kings College London etter å ha fått rett A på Alevels i august i fjor.

billige ferier 2017 spania

Peter delte på Twitter i morges: 'Peter Kay vil fremføre to veldig spesielle live Q & A'er til fordel for Laura Nuttall på Manchester O2 Apollo 7. august 21. Billetter blir lagt ut for salg på fredag ​​(30. juli) kl. 9.00'

Har du en historie å dele? Send e -post til webfeatures@trinityNEWSAM.com.

Se Også: