Nytt boliglån lar deg dyppe inn og ut av husets verdi som en minibank

Boliglån

Horoskopet Ditt For I Morgen

HomeFlex har tilgang til en ekstra 'pott' med lån(Bilde: NORTH WEST NEWS SERVICE)



En ny avtale fra NatWest Med handlinger kan du gjøre hjemmet ditt om til en slags minibank - som gir deg en mengde ekstra lån som du kan bruke for å dekke store utgifter som bryllup eller til og med et nytt kjøkken.



HomeFlex fungerer på en rentebasis, så de månedlige nedbetalingene dine dekker bare rentekostnadene på boliglånet ditt i stedet for å hjelpe deg med å betale det ned.



ola jordan sextape

Det tillater ubegrensede overbetalinger uten ekstra kostnader, slik at du kan slippe av på gjelden din, men det betyr også at på slutten av boliglånetiden må du finne saldoen eller få et nytt boliglån.

Men det virkelige salgsargumentet med avtalen er det NatWest kaller en ‘flexi -pot’ - en egen mengde kontanter som du kan låne fra når du vil.

Jeg trenger litt ekstra penger

& Apos; flexi-pot & apos; kan hjelpe deg med å dekke kostnadene ved forbedringer av hjemmet

& Apos; flexi-pot & apos; kan hjelpe deg med å dekke kostnadene ved betydelige boligforbedringer (Bilde: Getty)



Størrelsen på potten som er tilgjengelig for deg, beregnes ut fra hvor stort boliglånet ditt er i forhold til husets verdi.

Du kan deretter bruke kontantene når du vil - så lenge omstendighetene ikke har endret seg - og du vil bli belastet renter på det i samme takt som boliglånet ditt.



hvor ble ferien filmet

NatWest regner med at det kan være populært hvis du vil låne for å hjelpe en du er glad i med et depositum, dekke oppussing av eiendommen din som et nytt kjøkken eller til og med betale for et bryllup.

Enhver uttak fra denne potten må være minimum 10 000 pund, så det er ikke noe som kan hjelpe deg med daglige kostnader eller den merkelige overraskelsesregningen.

Men det er et fint alternativ hvis du har et større forbruk i tankene, og ikke har lyst til å måtte gå igjennom oppgaven med å remortere eller lete etter et personlig lån.

Hvem kan få et HomeFlex -boliglån?

Par inspiserer boliglån

Dessverre er den ikke tilgjengelig for alle (Bilde: Getty)

Det er verdt å huske på at HomeFlex ikke kommer til å være et alternativ for mange av oss.

For å kvalifisere for avtalen må du ha en eninntekt på minst 75 000 pund i året, mens du ikke trenger å få tilgang til den potten med ekstra lån umiddelbart.

Som med alle boliglån bare nå, må du ha en eksplisitt plan for hvordan du skal tilbakebetale det faktiske boliglånet også-ting har endret seg siden dagene før krasj, hvor du kunne få en avtale uten rente uten å måtte bekymre deg for hvordan du finner pengene til å betale ned på lånet når det har modnet.

Hvis din plan for tilbakebetaling bare er å selge eiendommen, vil du ikke kunne låne mer enn 50% av eiendommens verdi i utgangspunktet. Hvis du har en annen plan - for eksempel andre investeringer - kan du kanskje låne opptil 75%.

Fleksibilitet med boliglånet mitt

Ved å betale for mye kan du nyte perioder med & underbetalinger & apos; eller til og med ta en refusjonsferie

Ved å betale for mye kan du nyte perioder med & underbetalinger & apos; eller til og med ta en refusjonsferie (Bilde: Getty Images)

Selv om HomeFlex kanskje ikke er bra for alle, er det en nyttig påminnelse om at noen boliglån kan være ganske fleksible.

jay hart sextape

Mange boliglån lar deg betale for mye med opptil 10% av utestående balanse hvert år uten å belaste deg.

Dette er ikke bare en god idé ved at det vil hjelpe deg med å betale det raskere, og spare penger på rentekostnader i prosessen, men det kan også hjelpe hvis du trenger å ta en refusjonsferie.

Dette er når en utlåner i hovedsak kan hoppe over et par måneders tilbakebetaling, for eksempel hvis du mister jobben din eller foretrekker å bruke pengene du vanligvis bruker til å dekke disse regningene til noe annet.

Avhengig av boliglånet ditt, kan du kanskje betale for lite for en kort periode eller til og med 'låne tilbake' noen av pengene.

Mamma, jeg trenger sparekontoopplysningene dine

En motregningskonto er en smart måte å bruke sparepengene dine - eller foreldrenes - på for å redusere de månedlige nedbetalingene dine

En motregningskonto er en smart måte å bruke sparepengene dine - eller foreldrenes - på for å redusere de månedlige nedbetalingene dine (Bilde: Getty)

Hvis du har en anstendig sparepott, kan et forskjøvet boliglån også være et godt alternativ.

Det er her sparebalansen din motregnes i pantelånet ditt, og du trenger bare å betale renter på differansen.

Så la oss si at du har et boliglån på 150 000 pund på 3% og 10 000 pund i sparing.

Ved å gå for en offsetavtale, betaler du bare renter på £ 140 000 av boliglånet ditt, noe som betyr at nedbetalingene faller fra £ 711 til £ 664. Du kan deretter bruke disse besparelsene - eller legge til dem - når du vil.

tommy robinson utgivelsesdato

Noen långivere tilbyr nå familieavregninger, slik at foreldrene dine kan koble sparepotten med boliglånet ditt, noe som potensielt kan hjelpe deg med å spare enda mer.

Banker inkludert Barclays og First Direct, samt byggefellesskap som Coventry, Yorkshire og Chelsea, tilbyr alle kompenserte bpodukter.

Les mer

Hva du trenger å vite om boliglån
Beste nye boliglånsavtaler Family Deposit Mortgage forklart Slik finner du de beste boliglånsrådene Hvordan remortgage

Se Også: