Hvor er blå nå - gjenopprettet alkoholiker, selvmord i søsken, elendighet i vekt og nær lammelse

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Det var 21 år siden at boyband Blue først ble dannet og stormet hitlistene med debutalbumet All Rise.



I løpet av bare fire år ga de ut 16 singler, samarbeidet med Elton John og Stevie Wonder og reiste verden rundt til millioner av elskende fans.



Men i slutten av 2004 bekreftet medlemmene Lee Ryan, Duncan James, Antony Costa og Simon Webbe at de ville ta en ubestemt pause.



Pausen deres ville vare til 2011 da de ble gjenforent for å konkurrere på Eurovision Song Contest hvor de kom 11.. Guttene likte også noe av en renessanse i 2013 takket være ITV & # 39; s Big Reunion og deres påfølgende headlining -tur.

Simon Webbe, Antony Costa, Lee Ryan og Duncan James fant alle berømmelse med Blue i 2000

Simon Webbe, Antony Costa, Lee Ryan og Duncan James fant alle berømmelse med Blue i 2000 (Bilde: Getty)

I april 2015 ble Blue imidlertid droppet av plateselskapet etter den dårlige fremføringen av albumet deres, Colors, som nådde toppen på nummer 13 på albumlistene.



Så hva har de drevet med siden de først ble berømt ved århundreskiftet?

Fra spritkamper og tyngdeproblemer til sykdommen som nesten lammet en bandkamerat, her er hva som skjedde etter at bandet skilte seg ...



Duncan James

Duncan James

Duncan James ble alvorlig syk tilbake i 2016

I 2016 avslørte Duncan James, 42, hvordan en skremmende sykdom nesten forlot ham i rullestol for livet.

taylor swift og joe alwyn

Stjernen trengte to nødoperasjoner på ryggen og ble fortalt av leger at han hadde møtt døden og kanskje aldri vil gå igjen.

På et tidspunkt ble Duncan fraktet til sykehus med ambulanse da vital væske fra hjernen og ryggraden begynte å strømme ut av et operasjonssår da han satt på sofaen hjemme hos moren.

Leger fortalte meg at jeg kunne ha tilbrakt resten av livet mitt i en rullestol - eller dødd, sa han til The NEWSAM på tidspunktet for hans mareritt, som begynte da han våknet en morgen og fant at beinet var helt nummen.

Geri Halliwell og Duncan James datet kort tilbake i 2004

Geri Halliwell og Duncan James datet kort tilbake i 2004 (Bilde: PA)

Jeg hadde en MR -skanning på sykehuset i juni, og de skyndte meg på operasjon, sa han.

De sa at hvis de ikke opererte samme dag, ville jeg bli lammet fordi en nerve som var fanget ville dø.

shakespeare £2 mynter

Jeg hadde også mistet kontrollen over blæren min. De sa at jeg kanskje må kateteriseres permanent. '

Operasjonen var en suksess, men en uke senere ble han alvorlig syk hjemme hos moren Fiona, og fikk kvalmende hodepine før spinalvæske begynte å lekke fra såret hans.

'Det var smerte og jeg følte meg syk,' fortsatte han.

Og jeg kjente en hevelse i ryggen som jeg visste ikke var riktig. Jeg kjente presset presse ned på såret mitt. Det var en lørdag kveld, og jeg var sammen med mamma og så på TV. Plutselig er jeg våt.

Ryggen min hadde åpnet seg, og all denne væsken, kalt cerebrospinalvæske, strømmet bare ut av meg. Jeg ringte sykehuset som ba meg legge meg på forsiden og ikke røre såret mitt.

Blå stjerne Duncan James sier lockdown sementerte forholdet hans til kjæresten

Duncan er nå i et forhold med den brasilianske hunken Rodrigo Reis (Bilde: Instagram)

Heldigvis fortsatte Duncan med full bedring, selv om hans toårige periode med å spille Ryan Knight på Hollyoaks måtte forsinkes.

I mellomtiden datet Duncan med Spice Girl Geri Halliwell i 2004 og fikk datteren Tianie Finn, nå 16, med ekskjæresten Claire Grainger før han kom ut som homofil i 2014.

- Uansett om jeg sover med kvinner eller ikke, sover jeg fortsatt med menn, så jeg er homofil, sa han til Gay Star News.

'Jeg kan fortsatt bli romantisk og seksuelt tiltrukket av en jente. Men jeg kaller meg fortsatt homofil. Jeg er en homofil fyr. Jeg liker menn, så det gjør meg homofil. '

Han har vært sammen med den brasilianske hunken Rodrigo Reis siden 2019, selv om de ble tvunget til å tilbringe jul fra hverandre på grunn av Covid-19-pandemien.

Simon Webbe

Simon Webbe ble ødelagt av søskenets død

Simon Webbe ble ødelagt av søskenets død (Bilde: WireImage)

Blå sanger Simon Webbe ble ødelagt da broren tok sitt eget liv i 2018.

One Love -sangeren bekreftet at søsken hans, Straon, tok livet av seg den november OK! magasin , 'Jeg har faktisk vært ute av sosiale medier til nylig fordi jeg dessverre mistet broren min i selvmord for nesten to måneder siden.'

'Det er noe som er tabu. Det har lært meg at folk bare må være ærlige om hva de trenger personlig, fortsatte han.

Simon delte også de tragiske nyhetene på Instagram, og avslørte at han jobbet unna da den ødeleggende nyheten kom.

Straon tok sitt eget liv

Straon tok sitt eget liv (Bilde: simonwebbe1/Instagram)

'Det er 2019, og jeg føler at dette er et år hvor vi skal være takknemlige, slutte å lete etter perfeksjon fordi du aldri finner det,' begynte han.

'Jeg mistet broren min Straon i selvmord mens jeg jobbet i Bradford! Han var en jeg trodde jeg ville se igjen og gjør meg veldig vondt i at mennesker, som meg selv, sliter hver dag med psykiske problemer.

'Det er tabu og må bringes på spissen, vi kan alle begynne med å spørre noen, noen i nærheten av deg hvordan du egentlig føler deg etter at nøkkelen er å lytte.

Simon venter barn med kona Ayshen

Simon venter barn med kona Ayshen (Bilde: Instagram)

david walliams kone lara stone

'Kan vi begynne der? Jeg er tilbake på sosiale medier og vil støtte #mentalhealthawareness -bevegelsen som jeg alltid har gjort. Vær modig og snakk !!!! '

Simon, 44, gir fortsatt ut musikk som soloartist, og hans siste tilbud var albumet Smile i 2017.

Han har en 24 år gammel datter Alanah, med ekskjæresten Nicola Jones, og venter et nytt barn med kona Ayshen i april.

Lee Ryan

Lee Ryan snudde seg til alkohol etter at Blue splittet og forholdet hans kollapset

Lee Ryan snudde seg til alkohol etter at Blue splittet og forholdet hans kollapset (Bilde: INSTAGRAM)

Etter Blue's splittelse i 2005 og gjenforeningen seks år senere, fant Lee Ryan berømmelsestrykket-sammen med sin splittelse fra 2013 fra den langsiktige kjæresten Sammi Miller-altfor mye.

Han snudde seg til flasken og beskrev seg selv som en 'alkoholiker i godt ti år', og fortalte hvordan han ville sette i gang drikkingen ved middagstid og senket to flasker whisky om dagen mens han sank ned i en dyp, mørk depresjon.

På sitt laveste punkt ville han gå i tre dager uten søvn, kravle fra pub til pub.

Jeg var veldig, veldig dårlig på drikke. Jeg var en herdet drikker, sa han tidligere til The NEWSAM.

'Jeg husker at jeg en gang plukket opp en flaske Jack Daniel's og kastet den ned i en.

Jeg snudde meg for å drikke for å dempe smerten. Jeg trodde det var svaret. I utgangspunktet drakk jeg for å takle tristheten. Jeg ville gå på binges og holde meg våken i flere dager, bare drikke.

Lee dro til rehabilitering for å slå demonene hans

Lee dro til rehabilitering for å slå demonene hans (Bilde: Ken McKay/ITV/REX)

Ved en anledning gikk jeg fra bar til bar, på egen hånd, og ble hamret. Jeg brast ut og gråt til noen på gata, en tilfeldig fremmed som spurte om jeg var ok. Jeg begynte å fortelle dem alle problemene mine om forholdet mitt, livet mitt og hvordan det fikk meg ned. Det var forferdelig.

Så en morgen våknet jeg etter å ha vært ute hele natten, og Duncan fanget meg gå gjennom skapene sine og lette etter mer drikke.

Han så bare på meg, snudde seg og sa: 'Riktig, du kommer til rehabilitering. & Apos;'

Som et resultat av at han drakk, utviklet Lee, 37, en aggressiv cyste i halsen som han fryktet kunne avslutte karrieren.

når starter boksing i kveld

Lee var livredd for at det var kreft, og han var bekymret for at han skulle miste sangstemmen - men heldigvis var den godartet og behandlingsbar.

Lee sa: 'Mine problemer med halsen var selvpåført. Alt jeg har lidd, kan jeg direkte spore tilbake til alkoholen jeg hadde drukket så mye av i så mange år.

Lee Ryan bekrefter at kjæresten Verity Paris er gravid med sitt tredje barn

Lees kjæreste Verity venter en jente (Bilde: verityparis.xo/Instagram)

Han la til: 'Jeg har bare meg selv å skylde på og leger å takke.'

I mellomtiden, i likhet med Simon, vil Lee oss også bli far igjen med sin Ariana Grande -imitatorvenninne Verity Paris som venter baby.

Han er allerede en stolt pappa til Bluebell, 13, sønnen Rayn, 12, og flyttet til Spanias Costa del Sol for å starte et nytt liv i fjor.

Antony Costa

Antony Costa delte før og etter snaps av hans nylige vekttap

Antony Costa delte før og etter snaps av hans nylige vekttap (Bilde: INSTAGRAM)

I mer enn et tiår har Antony kjempet sin vekt, fra 2010 da han veide 14.

'Jeg så ut som en ung Pavarotti - dobbelt så stor som fyren jeg var i Blue. Hvorfor hadde jeg ikke lagt merke til det? Jeg hadde en dobbel hake, en slapp midriff - jeg kjente meg nesten ikke igjen, sa han etter å ha sett seg selv på TV.

'Når jeg turnerte med bandet eller satt i TV -studioer, var det for lett å knaske på sjokoladeplater, chips eller kjeks.

er europa league-finalen på tv

«Og jeg var like dårlig hjemme. Jeg gikk bort til kjøleskapet for å se hva som var i det, og før jeg visste ordet av det, hadde jeg laget meg to store smørbrød.

Takk

Han er far til to døtre, Savannah Rosa, seks, og Paloma Valentina, tre, med kona Rosanna.

Vil du se Blue komme tilbake igjen? Del tankene dine i kommentarfeltet nedenfor ...

Se Også: