Hvilken kanal er Europa League -finalen? Man Utd vs Villarreal TV og livestreamdetaljer

Fotball

Horoskopet Ditt For I Morgen

Ole Gunnar Solskjær har sjansen til å vinne sitt første trofé som Manchester United -manager når hans side møter Villarreal i Europa League -finalen onsdag 26. mai.



Solskjær har smakt suksess i klubben da han var reservelagssjef for mer enn et tiår siden og i Norge med Molde, men han har ennå ikke løftet et trofé siden han tok den første laglederjobben på Old Trafford i desember 2018.



48-åringen hadde faktisk utviklet en bekymringsfull trend med å tape semifinale som sjef for Red Devils til han ledet sin side til suksess over Roma.



Før 6-2-etappen seier og deretter 3-2 tap i andre etappe, hadde Solskjær overvåket Uniteds exit fra fire konkurranser i semifinalen.

Først kom tapet i semifinalen i Carabao Cup for sine nærmeste rivaler Manchester City over to bein i 2020, og det skulle bli en gjentagelse i samme konkurranse denne sesongen.

Manchester United har stadig utviklet seg under Ole Gunnar Solskjær

Manchester United har stadig utviklet seg under Ole Gunnar Solskjær (Bilde: Basseng via REUTERS)



Og i mellom tapte United semifinalen i FA-cupen 2020 mot Chelsea 3-1 og ble slått ut av Europa League en måned senere av Sevilla etter et 2-1-nederlag.

Men Uniteds ettertrykkelige 8-5 samlede seier over Roma tidligere denne måneden betyr at Solskjær har sjansen til å vinne sitt første trofé som Man United-sjef.



Står i veien for dem er en Villarreal-side som ledes av eks-Arsenal-hovedtrener Unai Emery.

Villarreal avsluttet La Liga -sesongen på syvendeplass, 19 poeng fra Champions League -kvalifiseringsplassene.

Men Europa League -finalen gir den gule ubåten en sjanse til å kvalifisere seg til Champions League hvis de vinner.

De bestilte sin plass i utstillingsarrangementet på Gdansk stadion i Polen med en 2-1-seier i første etappe over Arsenal, med andre etappe målløs.

Unai Emery har guidet Villarreal til Europa League -finalen etter skuffelsen over å bli sparket av Arsenal

Unai Emery har guidet Villarreal til Europa League -finalen etter skuffelsen over å bli sparket av Arsenal (Bilde: REUTERS/Pablo Morano)

Når er Man Utd vs Villarreal?

Oppstart i kampen mellom Man United og Villarreal er klokken 20.00 britisk tid, eller 21.00 CEST.

Det er tredje gang Europa League -finalen kommer bare noen dager før Champions League -finalen, som i år blir konkurrert av ytterligere to engelske sider, Chelsea og Manchester City.

james shepherd Natalie anderson

Det bør være 9 500 supportere til stede, med 2000 fra hver klubb og ytterligere 2000 tilgjengelig via generelt salg fra Uefas nettsted.

TV og live stream detaljer

For de av dere som ikke klarer å delta på kampen i Polen, vil dere kunne se finalen på en rekke BT Sport -plattformer.

I motsetning til de foregående rundene vil imidlertid Europa League og Champions League -finalen være tilgjengelig gratis, uten abonnement.

BT Sports direkte dekning av Europa League -finalen begynner kl. 18.30 på BT Sport 2 HD og BT Sport Ultimate.

Det vil bli arrangert av Jake Humphrey og inkluderer ekspertene Rio Ferdinand, Owen Hargreaves, Paul Scholes, Robbie Savage og kommentator Ian Darke.

Begge finalene vil også være tilgjengelige på btsport.com/final, på BT Sport YouTube -kanalen og BT Sport -appen. Dette betyr at seerne også kan se kampene på PlayStation, Xbox, Samsung smart -TV -er og Amazon Fire, samt Virgin -kanal 532.

Det er også en tjeneste kalt 'Watch Together' på BT Sport-appen, som lar seerne få en delt skjerm hvor de kan snakke med venner mens de fortsatt streamer BT Sport-kanalene.

Se Også: