Emmerdales Natalie Anderson: Uten Will Young hadde jeg aldri landet såperollen

Tv Nyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Emmerdale skuespiller NATALIE ANDERSON

Emmerdale skuespiller Natalie Anderson(Bilde: John Rowley)



Siden hun fødte sitt første barn for 10 måneder siden, har Natalie Anderson slitt med å sjonglere rollene som mamma, kone, venn - og brassy Emmerdale barmaid Alicia Metcalfe.



Hun gikk tilbake til jobben med såpen bare 11 uker etter å ha fått sønnen Freddie og innrømmer at det sannsynligvis var litt for tidlig.



Men nå er ting i ferd med å bli enda mer forvirrende for den fantastiske skuespilleren og sangerinnen - for hver lørdag kveld de neste seks ukene vil hun forvandle seg til en helt annen personlighet foran millioner av seere på direktesendt TV.

Natalie, 31, deltar i ITV -showet Your Face Sounds Familiar (en ny forestilling om Celebrity Stars In Their Eyes) og vil finne seg selv å måtte etterligne sangere av begge kjønn, fra Kate Bush og Madonna til en av Bee Gees .

myleene klass graham quinn

Og på toppen av alt det presset sier den søvnfrie nybakte mammaen at hun lider av lamslående nerver.



Så hvorfor i all verden setter hun seg gjennom en slik TV -prøve?

Svaret er en kombinasjon av hennes arbeidsmoral i Yorkshire, nostalgi for familieunderholdningen lørdag kveld hun vokste opp med-og kanskje ønsket om å forbedre sin første talentshowopptreden da hun ble pippet til en plass i finalen i Pop Idol i 2002 av en da ukjent sanger kalt Will Young.



Hvis du ikke jobber, tjener du ikke penger, sier Bradford-fødte Natalie med et saklig trekk på skuldrene.

Jeg er så heldig å ha gjort så mye allerede, og jeg tar aldri noe for gitt. Dette er en enorm mulighet. Jeg visste med en gang at jeg måtte gjøre det.

Det er potensial for å skamme deg selv - mannen min vil at jeg må gjøre Freddie Mercury.

Men dette er rett opp i gaten min.

Emmerdale -

Natalie i Emmerdale (Bilde: ITV)

Natalie, som ga ut sitt eget album Return to Me i 2008 og spilte hovedrollen i West End -hitprogrammet Wicked, fortsetter: Det er meg som gjør det jeg gjør til jul - å kle meg ut, hugge karaokemikrofonen og bare ha det gøy.

'Lørdag kveld telly er det jeg vokste opp med. I disse dager koster det £ 40 å ta barna på kino-med dette kan de sette seg ned med en pizza og nyte ekte, gammeldags familieunderholdning.

Vi samler også inn penger til våre veldedige organisasjoner. Min er babyens veldedighet Bliss.

Det er helt klart en årsak som ligger Natalie nær hjertet. Fødsel av sønnen Freddie i august forlot Natalie og mannen min James Sheppard livredd.

Natalie sa: Navlestrengen var viklet rundt halsen hans.

Hver gang jeg hadde en veldig intens sammentrekning, stoppet hjertet hans da ledningen strammet seg. Det var den skumleste tiden i våre liv.

De visste at de måtte få ham ut og sa at hvis ingenting hadde skjedd i løpet av de neste fem minuttene, ville jeg ha trengt en akutt C-seksjon.

Heldigvis kom Freddie i god form.

Alt jeg kunne føle var overveldende kjærlighet, smiler Natalie. Vi er så heldige.

Natalie, som også spilte hovedrollen i sykehusdramaet The Royal, mistet raskt babyvekten og gikk tilbake til jobb innen tre måneder.

Hun sier: Jeg føler meg OK nå, men til tider har det vært veldig vanskelig å jobbe fem dager fra 7 til 19.

Det er vanskelig når jeg ikke har sett Freddie, men mamma, svigermor og ektemann passer på ham. Jeg må huske at jeg er så heldig å ha denne jobben.

Natalie har hjerte til hjerte med sin Emmerdale-medstjerne Charley Webb.

Charley, som spiller Debbie Dingle, og partneren Matthew Wolfenden, som spiller David Metcalfe, har en tre år gammel sønn som heter Buster.

Natalie sier: Jeg kom tilbake veldig raskt. Charley og jeg har diskutert det mye. Hvis James og jeg bestemmer oss for å få en ny baby, ville jeg definitivt ta mer fri.

Mens alle ting som tenner og kolikk foregikk, ville jeg komme på jobb og ha virkelig følelsesmessige scener - og du gjør dem uten søvn.

Men å ha støtte fra vennene på jobb er fantastisk.

James Shepherd og Natalie Anderson

James Shepherd og Natalie Anderson (Bilde: Rex -funksjoner)

Når jeg ser på den slanke, glødende Natalie, er det vanskelig å tro at hun er en sliten, arbeidende mamma.

Hun ble til og med nominert som den mest sexy kvinnen i British Soap Awards, og tapte for Corrie -skjønnheten Michelle Keegan.

Hun sier: Jeg ble virkelig smigret fordi jeg ikke føler meg veldig sexy. Jeg tilbringer halvparten av livet mitt i en treningsdrakt. Men når jeg er ute og går, liker jeg å presentere meg ordentlig.

Jeg følger reglene til Joan Collins og elsker å glamme. Men daglig er det ikke praktisk for meg å være kledd til ni.

Jeg er mamma først, så kone, deretter venn - å være sexy er langt nede på listen.

Jeg er virkelig stolt over hva kroppen min har oppnådd. Den lille kroppen min som jeg pleide å stønne så mye om da jeg var i tenårene og i 20 -årene har gitt meg den vakre babyen min.

Men Natalie sier at James, som jobber i finansielle tjenester, ville støtte henne hvis hun bestemte seg for å stille for gutter. Hvis jeg har det bra, så er mannen min det, så kanskje jeg ville gjort det.

Men etter hvert som Freddie blir eldre, har jeg som mål å bli gammel grasiøst som Sophia Loren og Helen Mirren - de er så vakre
og sexy og selvsikker.

Men i løpet av de neste ukene kunne Natalie se seg forvandlet til en tenåringspopstjerne eller en veteran -rocker på Your Face.

Showet presenteres av Paddy McGuinness og Alesha Dixon, med Emma Bunton og Julian Clary som dommere.

Natalie kjemper mot komikerne Bobby Davro og Alexander Armstrong, Olympian Denise Lewis, This Morning’s Matt Johnson og tidligere EastEnder Cheryl Fergison.

Deltakerne vil bare lære hvem de vil etterligne neste uke når de trykker på en tilfeldig velgerknapp.

Natalie sier: Jeg vil være Barry Gibb. Sangmessig er jeg halvveis der, og jeg har mye hår.

I det første showet på lørdag morfer Natalie til Katy Perry.

Du ser kjent ut

Hun ler: Katy er egentlig ganske vanskelig. Cher eller Tina Turner har veldig særegne væremåter, men med Katy Perry er det mer utseendet hennes.

'Og jeg sliter med å virkelig sette stemmen hennes og få lyden riktig. Men makeover -teamet har gjort en fantastisk jobb. Jeg tror selv Russell Brand kan bli lurt.

Natalies varierte karriere har overbevist henne om at det faktisk var bra at hun ikke vant Pop Idol for 11 år siden.

Hun sier: Jeg var ikke trygg nok. Jeg var i de siste 50 og ble slått til siste 10 av Will Young - noe som ikke er dårlig.

Jeg var ikke klar for det. Han var mye mer forankret. Jeg var fortsatt på dramaskole og ideen om at jeg kunne stå i avisene dagen etter var urovekkende. Jeg syntes det var stressende.

Men dette showet vil bli morsomt, selv om jeg fortsatt lider fryktelig av nerver.

Jeg må sone inn det jeg gjør og ta litt 'redningsmiddel'. Så det faktum at det vil være millioner som ser på - nervene mine bekymrer meg.

Jeg er glad Emmerdale har tillatt meg å gjøre dette - og det betyr ikke at jeg ser etter en forandring. Jeg er veldig glad der jeg er.

sam cooper lily allen

Jeg bor 15 minutter fra studioene, noe som betyr at jeg er hjemme hver kveld for å se sønnen min Freddie. Og han er min prioritet.

Your Face Sounds Familiar er på ITV i morgen kl. 19.30

Se Også: