Jesy Nelson 'vil ikke være venn med Little Mix eller jobbe med dem igjen'

Kjendisnyheter

Jesy Nelson ønsker angivelig ikke å forfølge profesjonelle eller personlige forhold til de gjenværende medlemmene av Little Mix.Popsångeren, 29, forlot jentegruppen i desember i fjor av helsemessige årsaker, og lot Perrie Edwards, Leigh-Anne Pinnock og Jade Thirlwall fortsette som en trio.


Siden den gang har det blitt bekreftet at Jesy vil satse på en solokarriere borte fra bandet, som for tiden promoterer sin nye singel, Confetti.hva betyr 2 12

Solen rapporterer at Jesy ser ut til å ikke ha noe ønske om personlige eller profesjonelle forhold til sine tidligere bandkamerater, etter å ha blokkert personlig kontakt med dem og ikke snakket med de andre damene på flere måneder.


En kilde som er rapportert å være i nærheten av Jesy, sa til avisen: 'Planen var alltid å holde kontakten, men det har bare ikke skjedd fordi Jesy ikke ønsket det.

'Hun vil bryte båndene og begynne på nytt - det ser ut til å være både profesjonelt og personlig.'Jesy Nelson skal angivelig bryte båndet til Little Mix

Jesy Nelson skal angivelig bryte båndet til Little Mix (Bilde: jesynelson/Instagram)

De legger til at de andre Little Mix -damene forventet at Jesy skulle ta en lengre pause før hun kom tilbake til musikken, og at hennes raske bevegelse inn i en solokarriere overrasket dem.


hvor mange så det kongelige bryllupet

'Det føles som litt av en grave, og noen av tingene hun har sagt, overrasket jentene,' sa en annen kilde til avisen.

Kilden hevdet at det nå var et skille mellom Jesy og den gjenværende Little Mix -trioen, med kommunikasjon mellom dem bare gjennom tredjeparter.

Rapporten fra The Sun kommer etter at Jesy selv diskuterte hennes avgang fra bandet i et nylig intervju med Kosmopolitisk magasin.

L-R: Jade Thirlwall, Perrie Edwards og Leigh-Anne Pinnock fortsetter Little Mix som en trio

L-R: Jade Thirlwall, Perrie Edwards og Leigh-Anne Pinnock fortsetter Little Mix som en trio (Bilde: instagram)

Jesy diskuterte hvor ulykkelig og engstelig hun var i bandet, og avslørte hvordan hun fikk et panikkanfall mens hun spilte bandets musikkvideo for singelen 'Sweet Melody'.

'Jeg så på de tre andre, og de hadde tiden av livet,' avslørte hun. 'Jeg blir så sjalu, fordi jeg vil føle det slik og nyte det, fordi musikk er min lidenskap.

beste restauranter i gibraltar

'Å ha denne drømmen og ikke nyte den på grunn av hvordan jeg ser ut, visste jeg at det ikke var normalt.'

Hun avslørte at oppfatningen av utseendet hennes sammenlignet med de andre jentene i bandet etterlot henne ulykkelig og sa: 'Jeg kan ikke tro hvor elendig jeg var.'

Jesy Nelson diskuterte nylig problemene hennes mens hun filmet musikkvideoen til hennes siste Little Mix -singel, Sweet Melody

Jesy Nelson diskuterte nylig problemene hennes mens hun filmet musikkvideoen til hennes siste Little Mix -singel, Sweet Melody (Bilde: Little Mix/Youtube)

I sin uttalelse i fjor da hun kunngjorde at hun skulle forlate bandet, sa Jesy: 'Til alle mine miksere,

'De siste ni årene i Little Mix har vært den mest utrolige tiden i livet mitt.

hva betyr 1919

'Vi har oppnådd ting jeg aldri trodde var mulig. Fra å vinne vår første Brit Award til våre utsolgte show på O2. '

Stjernen fortsatte: 'Få venner og fans over hele verden.

'Du har alltid vært der for å støtte og oppmuntre meg, og jeg vil aldri glemme det.'

Jesy kunngjorde at hun dro fra Little Mix i desember av helsemessige årsaker

Jesy kunngjorde at hun dro fra Little Mix i desember av helsemessige årsaker (Bilde: jesynelson/Instagram)

Hun fortsatte: 'Sannheten er at det å være i bandet nylig har tatt mye på min psykiske helse. Jeg synes det konstante presset med å være i en jentegruppe og leve opp til forventningene er veldig vanskelig.

'Det kommer en tid i livet hvor vi må reinvestere i å ta vare på oss selv i stedet for å fokusere på å gjøre andre mennesker lykkelige, og jeg føler at nå er det på tide å starte prosessen.

lanse spasertur nettoformue

'Jeg må bruke litt tid sammen med menneskene jeg elsker, gjøre ting som gjør meg glad. Jeg er klar til å ta fatt på et nytt kapittel i livet mitt - jeg er ikke sikker på hvordan det kommer til å se ut akkurat nå, men jeg håper at du fortsatt vil være der for å støtte meg. '

Jesy meldte seg ut ved å takke fansen og tidligere bandkamerater for all støtte.

Jesy Nelson

Jesy Nelson driver nå med en solokarriere etter at hun forlot Little Mix (Bilde: jesynelson/Instagram)

Få alle de siste kjendisnyhetene levert rett i innboksen din

Fra hemmelige feider og sexy skandaler til de største showbiz -overskriftene - vi serverer en daglig sladderdose.

Få innsiden av alle dine favoritt -kjendiser med vårt daglige nyhetsbrev levert rett i innboksen din gratis.

Du kan registrere deg her.

Etter kunngjøringen kunngjorde Little Mix på sosiale medier: 'Etter fantastiske 9 år sammen har Jesy tatt beslutningen om å forlate Little Mix. Dette er en utrolig trist tid for oss alle, men vi støtter Jesy fullt ut.

'Vi elsker henne veldig godt og er enige om at det er så viktig at hun gjør det som er riktig for hennes psykiske helse og velvære. Vi nyter fortsatt vår Little Mix -reise, og vi er ikke klare for at det skal være over. '

The NEWSAM har kontaktet representanter for Jesy Nelson og Little Mix for å få kommentarer om denne historien.