Rebekah Vardy innrømmer å ha satt opp paparazzibilder og insisterte på at 'alle gjør det'

TV nyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Rebekka Vardy har innrømmet at hun har satt opp paparazzi-bilder - og insisterer på at alle gjør det.



billie piper laurence fox

I et forsøk på å gjenopprette ryktet hennes, uttaler WAG, 40, sitt første TV-intervju siden saken - en uke etter at en høyesterettsdommer dømte i Coleen Rooneys gunst i storfilmen Wagatha Christie på 3 millioner pund injuriekamp.



Hun snakket med journalisten Kate McCann og sa: 'Jeg har alltid sagt at jeg setter opp bilder. Igjen, det er en måte å kontrollere noe på at du enten har en bok som du trenger å publisere, eller du gjør noe du må offentliggjøre.



( Bilde: TalkTV)

'Alle i denne bransjen som later som om de ikke setter opp bilder er latterlige. Bare eier det. Jeg kommer nok til å gjøre det igjen. Det er ingen skam i det. Det er sånn det går i denne bransjen.'

De langvarig saga mellom de to WAGs kom i stand etter Coleen , 36, kjent anklaget Rebekkas Instagram beretning om å lekke historier om hennes privatliv til pressen i oktober 2019.

I et nå kjent innlegg på sosiale medier hevdet superspedalen Coleen offentlig at Vardys konto var kilden bak tre falske historier i avisen The Sun som hun hadde lagt ut på sine private Instagram-historier.



Disse innleggene inkluderte en klinikk for valg av kjønn i Mexico, Coleens plan om å jobbe på TV og at kjelleren til det nye herskapshuset hennes hadde oversvømmet.

  Rebekah bryter sammen i tårer mens hun snakker om nederlaget for Wagatha Christie
Rebekah bryter sammen i tårer mens hun snakker om nederlaget for Wagatha Christie ( Bilde: @TalkTV)

På tidspunktet for innlegget var Rebekah i Dubai sammen med sin fotballspillerektemann Jamie - bare måneder før hun ønsket deres tredje barn velkommen.



Vardy har alltid på det sterkeste nektet for å lekke historier til media og saksøkt sin medfotballspillers kone for injurier, men fru Justine Steyn mente at det var 'sannsynlig' at Beckys agent på den tiden, Caroline Watt, 'foretok den direkte handlingen' med å gi informasjon til The Sun .

Høyesterettsdommeren la til at retten vurderte 'Vardy kjente til, tolererte og var aktivt engasjert i denne prosessen'.

  Coleen vant Wagatha Christie-rettskampen
Coleen vant Wagatha Christie-rettskampen ( Bilde: AFP via Getty Images)

Rebekka er angivelig satt til å ta støyten av de påståtte advokatkostnadene på 3 millioner pund etter at hun tapte den langvarige injuriesaken ved Høyesterett.

Hun ga en uttalelse etter kjennelsen og sa at hun var 'ekstremt trist og skuffet' over avgjørelsen, og hun godtok ikke den eller mente den 'var rettferdig'.

Blazin'-lagsmedlemmer

Som svar på dommen hadde Coleen sagt at hun var fornøyd med dommen og at hun ikke har noen dårlig vilje til Rebekah, og la til: 'Det var ikke en sak jeg noen gang har søkt eller ønsket.'

  Rebekka Vardy
Rebekka har alltid nektet for å lekke historiene ( Bilde: @TalkTV)

Rebekahs intervju vil ikke gå upåaktet hen av industrigiganter som angivelig tilbyr lukrative avtaler for at hennes side av historien skal bli fortalt.

I mellomtiden sies det at Coleen er i 'avanserte samtaler' når de forteller historien sin i en dokumentarserie laget av Lorton-filmer, som også laget Rooney om ektemannen Wayne.

Coleens venn fortalte oss tidligere: 'Coleen har vært stille helt siden det berømte innlegget på nettet. Men alt dette kan endre seg i det som kan bli årets TV-begivenhet.

  Becky Vardy hevder hun tilbød Coleen et sted å bo midt i ekteskapets problemer
Becky Vardy hevder hun tilbød Coleen et sted å bo midt i ekteskapets problemer ( Bilde: Getty Images)

'Seerne vil se alle bevisene som Coleen har samlet inn via sin nettsøking og se hvorfor hun er overbevist om at Rebekah lekket historiene om henne og andre.

'Hun er opptatt av å få det hele ut i kjønnsområdet og la folk bestemme seg selv. Samtalene er veldig langt fremme.'

En potensiell avtale med Netflix er angivelig også på kortene, men det ser ut til at showet vil bli snappet opp av Amazon Prime, som rapportert av NEWSAM, og vil bli utgitt senere i år.

WAG kan bli tilbudt opptil 250 000 pund for hennes engasjement, ifølge The Times.

*Rebekah Vardy: Coleen and Me er tilgjengelig på TalkTV catch up.

kfc trilogy box meal

Se Også: