Rag'n'Bone Man kan skryte av en formue på 3,1 millioner pund - selv etter at han sprutet ut på 1 million pund hjem

Kjendisnyheter

Rag'N'Bone man kan ha hatt stor suksess gjennom albumet Human men han er jordnær(Bilde: Redferns)Fra Rag’n’Bone Man til utallige rikdommer ... sangerinnen skryter nå av en formue på millioner av pund.


når kjemper mike tyson

Den skjeggete stjernen - som giftet seg tidligere i år med gjester som ble bedt om å bruke treningsdrakter - er nå verdt nesten 3,1 millioner pund ... selv etter at han sprutet ut 1 million pund på et nytt hjem.The Human hitmaker, det virkelige navnet Rory Graham, kjøpte et hus med fire soverom, som ligger på tre dekar land på landsbygda, nær Brighton.


De siste tallene for selskapet hans, Ne Oublie Limited - som er fransk for Don't Forget - viser eiendeler i firmaet fra 1,8 millioner til 4,2 millioner pund.

Etter å ha betalt kreditorene 1 million pund - inkludert en selskapsskatt på 470 000 pund - sto han igjen med overskuddet på 3,1 millioner pund.Sangeren ankommer Brit Awards 2019 (Bilde: REUTERS)

Hoveddelen av formuen hans er basert på inntekt fra albumet Human, som vant ham BBC British Album of the year i 2017 og en nominasjon til Årets artist.


Han vant også Årets singel ved fjorårets Brit Awards.

Det er mange over-the-top popstjerner som lever med hodet i skyene, så det er hyggelig å se Rag’n’Bone Man holde det ekte.

Han skrev også en sang for Will Smith Netflix-filmen Bright og aborated med Damon Albarns band Gorillaz.

I bryllupet hans med partner Beth Rouy i mai hadde brudeparet, og alle gjestene, designer joggedresser.

Denise Van Outen Ekteskap

Han og Beth har vært sammen i ni år og har en 22 måneder gammel sønn Reuben.

Rag & apos; n & apos; Bone Man og Beth Rouy i bryllupet (Bilde: Dave J Hogan)

Les mer

Showbiz -redaktørens valg
Tearful Kate sier barna har & apos; mistet pappa & apos; Jeff deler snap av lookalike Freddie Depp avsluttet Amber -ekteskapet over en poo Kate Garraway bekrefter GMB -retur

Rag’n’Bone Man er kjent som en av de hardest arbeidende mennene i showbransjen og har stadig bygget en massiv fanskare i Storbritannia og over hele Europa.

Han er kjent for veldedige bevegelser, inkludert å gi en bryllupskake til en narkotikamisbruksklinikk og hjelpe lokale barn med veldedig musikk AudioActive .

Han snakket om sitt engasjement i veldedigheten og sa: AudioActive gjør noe for å sikre at unge mennesker uansett rikdom eller bakgrunn får en sjanse til å være kreative.

Jeg kan ikke støtte det nok.

Respekt.