Peter Andres forlovede Emily MacDonagh var bekymret for at sangeren ville være redd for å være vitne til en naturlig fødsel

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Peter og Emily er nå stolte foreldre(Bilde: GETTY)



Å ønske en baby velkommen til verden er en av de lykkeligste tider i mange menneskers liv.



Men det virker som om det forestående moderskapet var litt bekymringsfullt for Peter Andre & # 39; s nye forlovede Emily MacDonagh før hun fødte i januar.



Til tross for at hun var medisinstudent, noe som betyr at hun kanskje kan berolige sin Mysterious Girl -sangerinne litt, var hun redd popstjernemannen hennes kan ha vært litt skummel når det gjaldt å være vitne til en naturlig fødsel.

Peter og Emily begynte å date i juli 2012, og Emily fødte datteren sin bare noen uker før de fortalte om forlovelsen for første gang mandag.

Emily var litt bekymret (Bilde: GETTY)



Selv om Peter allerede kan være far til barna Junior og Princess, har han aldri vært vitne til en naturlig fødsel da eksen Katie Price fødte via keisersnitt.

Og realitystjernen var nesten i nærheten av å se den bak i bilen da paret ble sittende fast i trafikken på vei til fødselen.



Emily fortalte OK! magasin: 'Pete har aldri sett naturlig arbeidskraft før - jeg ville ikke at han skulle skremme ... jeg hadde mye vondt - vi satt fast i trafikken og fortsatt nesten to timer unna!'

Alt ble imidlertid bra, og Emily innrømmer at de ikke kunne være lykkeligere med den nyfødte.

Peter Andre og kjæresten Emily MacDonagh

Det lykkelige paret forlovet seg nylig (Bilde: IF)

Hun sa: 'Datteren vår er det mest rolige, fantastiske barnet - selv når hun våkner, gråter hun ikke.'

Paret viste et bilde av babyen sin for magasinet for første gang, og i den kan Emily sees iført hennes gnistende forlovelsesring som Pete sier tok seks uker å lage.

På den glade nyheten sa Emily: 'Han sa alltid at han ville gjøre det før babyen ble født, og jeg trodde bare at han skulle gjøre det etterpå - jeg var glad, jeg trengte ikke en ring, men det var fantastisk.'

Peter la til: 'Hun sa, & apos; Er du seriøs? & Apos; og brast ut i gråt - det var så emosjonelt. Vi la oss i barnehagen i evigheter fordi det var et så spesielt rom for oss. '

Les hele historien i denne uken OK! Magasin - ute i dag.

OK Magasinomslag 4. februar 2014

OK Magasinomslag 4. februar 2014 (Bilde: OK Magazine)

Se Også: