Gemma Collins og Args vekttap 'drev dem tilbake i armene til eksene'

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Gemma Collins og James & apos; Arg & apos; Argents nylige helsespark sies å ha sendt dem tilbake i armene på eksene.



Mens GC har revidert kostholdet og trent, gjennomgikk Arg en mageoperasjon etter å ha tippet vekten 27. og mottatt en advarsel fra leger om at han kunne dø hvis han ikke gikk ned i vekt.



Siden de fant et nytt liv, synes TOWIE -stjernene på/av å ha vokst fra hverandre og nærmere andre ekser.



Arg, 33, ryktes å vokse 'ekstremt nær' barndomsskjæresten Lydia Bright, 30, som han datet før de fant berømmelse på reality -programmet ITVBe.

Gemma og Rami - avbildet her i 2013 - har blitt sett å kose seg på en koselig middag sammen nylig

Gemma og Rami - avbildet her i 2013 - har blitt sett å kose seg på en koselig middag sammen nylig (Bilde: Photofab/REX/Shutterstock)

Og i mellomtiden rapporteres det at Gemma (40) i hemmelighet har datert sin forlovede Rami Hawash, så lenge som seks måneder til tross for rapporter om at hun og Arg hadde blitt 'uatskillelige' etter deres bitre splittelse i fjor.



kim marsh sex-tape

En kilde fortalte Tettere magasin: 'Gemma har snakket med Rami i noen måneder, men hadde fortsatt holdt på håpet om at hun og Arg kunne jobbe. Det er bare de siste ukene da det ble klart at det ikke skjer at hun forfulgte noe mer med Rami.

'Så smertefullt det er, hun og Arg er over. Han ydmyket henne med sin hylende hyllest til Lydia - det var vekkeren hun trengte for endelig å gå videre. '



Arg sier at han har vokst nær Lydia igjen

Arg sier at han har vokst nær Lydia igjen (Bilde: UK Press via Getty Images)

Arg hadde snakket om å vokse nærmere Lydia i et intervju bare noen dager før nyheten om Gemmas nye romantikk med Rami dukket opp.

Arg hadde sagt: 'Jeg og Lydia er ekstremt nære igjen - vi har holdt den lavmælte bak lukkede dører. Jeg er veldig glad i Lydia. Jeg er heldig som har henne i livet mitt og at vi er så nære venner. '

Gemma og Rami ble sett super elskede opp i går i NEWSAMs eksklusive bilder.

Gemma og Arg ser ut til å være over for godt nå

Gemma og Arg ser ut til å være over for godt nå (Bilde: Dave J Hogan/Getty Images)

Diva Forever -stjernen ble sett plante et kyss på mannens kinn da de likte middag sammen på Novikov Restaurant and Bar i Londons Mayfair i helgen.

Paret så super koselig ut da de koset seg sammen, lo og flørte seg gjennom måltidet.

The NEWSAM har kontaktet Gemma og Arg & s representanter for kommentar.

Se Også: