Supermann -stjernen Henry Cavill, 32, om hvordan den 19 år gamle kjæresten 'beskytter' ham

Tv Nyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Henry Cavill og Tara King

Henry Cavill og Tara King(Bilde: WireImage)



Han kan spille Man of Steel, men Superman -stjernen Henry Cavill er virkelig en stor softy som gjerne innrømmer at han trenger kjæresten sin for å være Wonder Woman og beskytte ham.



Den 32 år gamle skuespilleren så virkelig begeistret ut fra Bristol University-studenten Tara King, 19, da de poserte på den røde løperen i London-premieren på Batman v Superman: Dawn of Justice.



Til tross for den utposede biceps og kroppsbyggerens fysikk, sier Henry: Hun beskytter meg og beskytter meg når jeg har det vanskelig.

Hun er der når jeg trenger å passe på, og verden er litt for tung.

Da vil hun gjerne ta den vekten for meg og sørge for at jeg har det bra.



Supermann

Supermann (Bilde: Warner Bros)

Henry møtte kunststudentens historie Tara i nattklubben Mahiki i London i fjor høst. De ble først sett sammen på en rugby -kamp på Twickenham i oktober, og de siste fem månedene har de vært på ferie sammen i New Zealand og Kina.



Hun var datoen hans på Vanity Fair Oscars -festen forrige måned, og han har til og med tatt henne med hjem til Jersey for å møte foreldrene.

Les mer: Hvem er bedre - Supermann eller Batman?

Henry sier: Tara lar meg være meg, og hun har ikke noe problem med det. Hun behandler meg som et normalt menneske.

Det er en følelse som betyr mye.

Henry Cavill som skolegutt med hockeylaget

Henry Cavill som skolegutt med hockeylaget

Henry var forlovet med å hoppe Ellen Whitaker fra 2009 til 2011, daterte kort The Big Bang Theory’s Kaley Cuoco for tre år siden, og har tidligere blitt knyttet til skuespillerinne og blandet kampsportkjemper Gina Carano. Men det er noe annet med den nye romantikken hans. Henry har innrømmet at fra det første øyeblikket han møtte Tara, har han vært veldig skremt og desperat etter å imponere henne.

Kritikere har snigget etter aldersforskjellen, men Henry har vært rask til å skyte dem ned og påpekte hvor moden Tara er og hvordan han datet en 32-åring da han var 19.

Henry Cavill og Gina Carano

Henry Cavill og Gina Carano (Bilde: FilmMagic)

En ting er sikkert, hans forhold til Tara knuser hjerter over hele verden. For til tross for at han ble kalt Fatty Cavill i tenårene, har Henry bygd opp en hær av fans som kaller seg The Cavillry, spesielt etter å ha lagt ut bilder av hans forsterkede kropp på Instagram.

Selv Amy Adams, som spiller Lois Lane, er en fan. Hun sier: Han strekker med bare et snev av fare, og det er en stålhet i ham som gjør de gentleman -egenskapene enda mer interessante.

Henrys fanklubb vil bare bli større. Den nye Batman v Superman-filmen har allerede hatt 17 millioner pund forhåndssalg før den åpnes i morgen.

Og det er bare begynnelsen. Warner Bros er fast bestemt på å ta seg av Marvel's Avengers-serien med minst 10 DC Comics-filmer, fra frittstående Superman-, Batman- og Wonder Woman-filmer til et Justice League-superheltlag som kommer i 2017.

I den nye filmen kolliderer Henry's Superman med Ben Afflecks Batman, som frykter at fremmede Superman kan vende seg mot jordens mennesker og være en trussel.

Batman V Superman

Batman V Superman (Bilde: Warner Bros)

Henry avslører at rivaliseringen fortsatte da kameraene sluttet å rulle, da han og Ben, 44, kjempet en kamp om biceps.

Henry sier: Det var en følelse av konkurranse mellom oss begge. Vi inspirerte hverandre. Da jeg gikk til settet og så Ben, tenkte jeg: ‘Ok, jeg kommer ikke til å ha noe problem med å gå tilbake til treningsstudioet i dag bare på grunn av hvor bra Ben gjør det’. Det betalte seg, men det er en stor forandring fra hans tidlige dager.

Født i Jersey, den fjerde av fem gutter, Henrys aksjemeglerpappa og sekretærmamma pakket ham med ombord på Stowe School i Buckinghamshire. Og det var der valpefettet hans ga ham kallenavnet Fatty Cavill.

Coops åpningstider jul 2019

Men skolen ga også Henry sin første skuespillerpause da den ble brukt som et sted for filmen Proof of Life fra 2000.

Henry, den gang 15, møtte filmstjernen Russell Crowe og fortalte ham at han ønsket å bli skuespiller. Noen dager senere mottok han et signert bilde hvor det stod: Kjære Henry, reisen på tusen mil begynner med et enkelt trinn.

Henry tok det skrittet etter eksamenene. Han sier: Jeg brukte fra jeg var 17 år på å reise verden rundt for å finne arbeid og finne ut om jeg var riktig for denne typen jobber.

Han var, og etter sin første rolle, i filmen Laguna fra 2001, fortsatte delene å komme.

Han spilte hertugen av Suffolk i 38 episoder av sex-gjennomvåt periodedrama The Tudors og fikk i 2011 sin første hovedrolle som Theseus i The Immortals.

Han ble først rollebesetning som Supermann i 2004, men Brandon Routh overtok rollen i den skjebnesvangre Superman Returns.

Kong Henry VIII

Kong Henry VIII (Bilde: BBC)

Når vi snakker i Warner Bros studioer i Burbank, Hollywood, sier Henry: Jeg vandret rundt i disse studioene for mange år siden i håp om å være en del av Superman -historien, og det skjedde aldri. Så da rollen kom rundt igjen, hadde han mer innsikt og fryktet det mindre.

Til tross for det grusomme skolekallenavnet, blir en av Henrys største frykt nå kjent som bare en pen gutt. Han sier: Jeg må bevise at jeg er en seriøs skuespiller ved å spille roller som viser det. Men det er fortsatt mennesker som jeg ikke vil vinne over, og som alltid vil kalle meg bare et vakkert ansikt.

Det er ikke akkurat en flakshistorie - det er fordeler med det meislede utseendet.

Han sier: Jeg pleier å behandle meg selv ganske luksuriøst, og jeg vil forsvinne i to uker på en privat yacht. Det er da jeg virkelig slapper av ... nyter undringen over å være på en privat sjarmerende yacht og svømme i sjøen hver morgen.

Det hele høres ut som perfekt trening for en annen rolle han har øye med - som 007.

22 år gammel var han i gang med å bli James Bond, men gikk glipp av Daniel Craig, som snart kan slutte. Han sier: Hvis Bond skulle skje, er det en rolle jeg ville like å spille. Ord som må få Cavillry ristet og rørt.

Se Også: