Soon-Yi Previn avslører hvordan Woody Allen frier henne i basketballkampen som tenåring før hun ble 'forelsket'

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Soon-Yi Previn bryter tausheten om Woody Allen påstander om seksuelle overgrep



De har alltid opprettholdt sin kontroversielle romantikk som begynte da Soon-Yi Previn var en 21 år gammel høyskolestudent.



Woody Allens kone, 47, innrømmet imidlertid at de begynte å nærme seg da hun var 16 eller 17 år gammel i et nytt intervju med New York magazine .



Mia Farrow, 73, var i et forhold til Woody, 82, da hun fikk vite om hans affære med sin adopterte datter Soon-Yi i januar 1992.

dani dyer love island

Mia har lenge stilt spørsmål ved når forholdet deres begynte og påsto også at Woody hadde overgrepet skuespilleren seksuelt & apos; adopterte datteren Dylan Farrow da hun var syv år gammel, noe han gjentatte ganger og hardt har benektet.

Kontroversiell romantikk: Woody Allen og Soon-Yi Previn i Paris i 2014 (Bilde: Getty Images)



Soon-Yi har alltid fastholdt at hun aldri hadde et farlig forhold til Woody da hun vokste opp, da han bodde i et eget New York-hjem til Mia i løpet av deres 12 år lange forhold.

Hun hevdet faktisk å mislike ham da han først begynte å date Mia i 1980, og vurderte skuespilleren & apos; eksmannen Andre Previn som hennes far.



Hun sa: 'Han (Woody) var kjæresten til moren min, enkelt og greit. Han var som en egen enhet. '

I intervjuet sier Soon-Yi at de først begynte å knytte bånd etter at hun brakk ankelen og spilte fotball da hun gikk i 11. klasse (16-17 år), noe som ville ha vært rundt 1987.

Woody var bekymret for Soon-Yi og tok henne med til legene, og like etter foreslo Mia at paret skulle begynne å gå på basketballkamper sammen i et forsøk på å hjelpe sjenert Soon-Yi til å bli mer sosial.

Split: Woody og Mia Farrow med barna Dylan og Ronan i 1988 (Bilde: Rex -funksjoner)

Det var på New York Knicks -spillene at paret begynte å utvikle et vennskap - selv om Mia siden har anklaget dem for å ha en romantisk forbindelse på dette tidspunktet.

I intervjuet hevder paret at Woody og Mia forholdet var steinete da hun fødte sønnen Satchel (nå Ronan) i 1987.

Woody og Soon-Yi insisterer på at forholdet deres ikke ble romantisk før høsten 1991, da hun var 21 år og studerte ved Drew University i New Jersey.

På spørsmål fra journalist Daphne Merkin når forholdet deres ble seksuelt, er Soon-Yi vag: 'Det var 25 år siden ...'

Med henvisning til deres første gang på en basketballkamp da hun var 16 eller 17, sa hun: 'Jeg tror Woody gikk etter meg fordi jeg i den første basketballkampen viste meg å være mer interessant og morsom enn han trodde jeg ville være. '

Woody, Mia og deres barn, inkludert Soon-Yi (3. høyre) i St. Petersburg, Russland, rundt 1988 (Bilde: Alpha Press)

Paret trodde opprinnelig at romantikken deres ville være en 'fling' og holdt det hemmelig for Mia, men ting ble mer alvorlige.

Forholdet deres ble kjent av Mia etter at hun fant nakne bilder av Soon-Yi, den gang 22, i Woodys leilighet i januar 1992.

Soon-Yi innrømmer at hennes affære med Woody var et 'stort svik' mot Mia, men la til: 'Men Mia var aldri snill mot meg, aldri sivil. Og her var en sjanse for at noen viste meg hengivenhet og var hyggelig mot meg, så selvfølgelig var jeg begeistret og løp for det.

'Det var ikke den som gikk etter Woody - hvor skulle jeg få nerven? Han forfulgte meg. '

Etter at Mia og Woody ble delt, begynte han å date Soon-Yi offentlig, og paret giftet seg i Venezia i 1997.

Woody og Mia hadde en høy profil forvaringskamp om barna Dylan, Moses og Satchel (Ronan) i 1993.

Under saken hevder Woody Mias påstand om at han hadde mishandlet Dylan var hevn over hans affære med Soon-Yi.

En dommer nektet Woody samværsrett med Dylan, men regissøren ble klarert for å trakassere henne.

I 2014 fornyet Dylan påstandene om at faren hadde overgrepet henne seksuelt i et åpent brev publisert i bladet Vanity Fair.

Se Også: