Dette hotellet i Santorini har rom med HEMMELIGE TUNNELER som fører til skjulte evighetsbasseng - og utsikten er fantastisk

Europa

Horoskopet Ditt For I Morgen

Med sine ikoniske blå kuplede kirker, uberørte hvite bygninger, perfekt utsikt og strålende solskinn, trodde vi ikke at vi trengte mer bevis på at Santorini er et drømmeferiedestinasjon.



Imidlertid gir ett hotell oss lyst til å pakke bagasjen og bestille en flyreise umiddelbart - og det er alt på grunn av en seriøst kul funksjon som følger med rommene.



Bestill i en Infinity Suite på Dana Villas Complex i Firostefani , og du har tilgang til ditt eget private evighetsbasseng - tilgjengelig via en hemmelig tunnel.



Gjestene trenger bare å gå gjennom en liten døråpning på badet sitt inn i den innendørs stupebassengstunnelen, og deretter svømme gjennom til evighetsbassenget på slutten, som ligger utenfor, slik at du kan nyte den fantastiske utsikten over landskapet.

store nasjonale bidrag 2014

Den hemmelige tunnelen inkluderer et stupebasseng, slik at du kan svømme helt opp til kanten (Bilde: Booking.com)

Du kan få tilgang til evighetsbassenget gjennom en hemmelig tunnel fra gjester & apos; rom (Bilde: Booking.com)



Vannet er også oppvarmet, så selv om gjestene ønsker å dra ut på kveldene eller fange solnedgangen tidlig på morgenen, vil de ikke bli skjelvende!

Selv om disse skjulte bassengene ikke er en ny funksjon for komplekset, har de blitt en hit blant gjester som har delt bilder over hele Instagram.



Tross alt, det er det ultimate & apos; skulle ønske du var her & apos; ydmyk skryt, ikke sant?

Det er ikke bare bassengene som gjør oss sjalu på denne luksusferien - soverommene og badene ser også utrolig ut.

Tunnelen kan nås gjennom en dør på badet (Bilde: Booking.com)

Det er den ultimate luksusferien (Bilde: Booking.com)

Bare se på den solnedgangen (Bilde: Booking.com)

Tenk på store, koselige senger, uberørt hvit innredning og enestående utsikt over det omkringliggende krystallinske havvannet og Santorinis ikoniske, perfekte bilder.

Åh, og nevnte vi at Infinity Suite også har et innvendig boblebad komplett med fosser og belysningskontroller, slik at du i utgangspunktet har ditt eget mini-spa på soverommet ditt?

Ikke overraskende har noen av rommene en heftig prislapp på hele £ 491 per natt, men det er mange bookingsider hvor du kan finne bedre priser.

(For eksempel kan du finne gode priser hvis du på Booking.com - bare sørg for å velge en suite med eget basseng, ettersom det også er standard, om enn billigere rom).

Se Også: