Dani Dyer 'desperat' etter en ny start som alenemamma etter at Sammy Kimmence splittet

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Dani Dyer ønsker en 'ny start' som følge av at hun ble skilt fra kjæresten Sammy Kimmence.



Vinneren av Love Island 2018 antas å ha avsluttet sin toårige romantikk med Kimmence etter at hun ble dømt til 3,5 års fengsel for å ha svindlet to eldre menn, Peter Martin, 91, og Peter Haynes, 81, av nesten £ 34 000.



Han svindlet pensjonistene ved å overtale dem til å la ham investere pengene sine for dem og brukte dem deretter på sine egne overdådige ferier, middager og prangende klær.



Siden Sammy dømte, har rapporter påstått at reality -tv -personligheten Dani trodde faren til barnet hennes ville bli 'slapp' etter forbrytelser.

når er kampen

Men etter å ha blitt behandlet med sine tidligere kjærester & apos; setning, er hun nå klar til å 'gå videre' og konsentrere seg om å oppdra parets sønn Santiago som alenemor.

Dani er desperat & apos; på jakt etter en ny start

Dani er desperat & apos; på jakt etter en ny start (Bilde: Instagram)



sharon eastenders vektøkning 2018

Løfter lokket på Danis nye perspektiv, fortalte en kilde Nytt magasin : Innse Sammy ville sitte i fengsel i så mange år fikk Dani til å innse hvor ille alt var.

Hun visste at det var på tide å gjøre en endring og gå videre. Hun er klar til å være alenemor og omfavne dette nye kapitlet. Hun ønsker seg desperat en ny start.



Insideren fortsatte med å avsløre at hele Danis familie, inkludert hennes skuespillerfar Danny Dyer, er glade og 'lettet' over at mamma-til-en har tatt beslutningen om å kutte bånd med Sammy.

Dani visste at Sammys forbrytelse var ille, men alle tror at hun bare begravet hodet i sanden om det og ikke taklet storheten før han ble dømt. Hele familien hennes, inkludert faren Danny, gjenopplever at hun har bestemt seg for å gå videre.

Sammy ble dømt til 3,5 år bak lås og slå

Sammy ble dømt til 3,5 år bak lås og slå (Bilde: Dani Dyer/Instagram)

De har fortalt henne at uansett vil hun aldri være alene.

Det kommer etter at Dani tilsto at hun planla å få et andre barn i løpet av de neste 24 månedene, før Sammy dømte.

I en YouTube -video som ble filmet før Sammy ble fengslet, sa Love Island -stjernen: Jeg vil sannsynligvis vente til Santi er to.

elise christie hurtigløp på skøyter
Sammy er klar for livet som alenemor

Sammy er klar for livet som alenemor (Bilde: Dani Dyer)

'Jeg føler ikke at du kan planlegge disse tingene. Jeg føler at når jeg er klar.

'Jeg vil ikke skynde meg ... folk som har babyer som to under en. Jeg synes det er fantastisk når de er eldre fordi de er beste venner.

'Men det må være vanskelig. Men jeg føler at du ikke kan planlegge. Jeg elsker bokstavelig talt bare å være Santi's mamma for øyeblikket, og jeg nyter bare ham som vokser opp, og jeg vil virkelig bare verne om disse øyeblikkene og ikke skynde meg. '

Dani har ennå ikke kommentert eks-kjærestens fengselsstraff.

The NEWSAM har kontaktet Danis representanter for kommentar om denne historien.

hvem går i jungelen 2019

Se Også: