Hvor kan jeg kjøpe Huawei P20: Prisen på P20 Pro faller til vanvittig lavt mindre enn en måned etter at den ble utgitt

Huawei

Horoskopet Ditt For I Morgen

Det er den billigste avtalen vi har sett så langt(Bilde: Huawei)



Huaweis etterlengtede P20 og P20 Pro ble først offisielt solgt 6. april, noe som betyr at det er mindre enn en måned siden telefonen kom i butikkene.



Men det ser ut til at gode ting virkelig kommer til de som venter, ettersom prisene nettopp har blitt dramatisk redusert på det nylig utgitte high-end-håndsettet.



Fonehouse tilbyr den nye Huawei P20 Pro for 38 pund i måneden på EE, for 20 GB data, ubegrensede minutter og tekster samt gratis BT Sport eller Apple -musikk.

Euro 2016 lagrangeringer

Nå er det på tide å slå på den nye Huawei (Bilde: Huawei)

Det er ingen forhåndskostnader for telefonen heller, noe som gjør den totale kostnaden over to år £ 912 totalt - bare £ 113 mer enn hvis du kjøpte den SIM -fri uten kontrakt.



Men Fonehouse er ikke den eneste forhandleren som tilbyr et stort kjøp på mobiltelefonen, og O2 treffer også overskrifter for sitt vanvittige freebie -tilbud.

Telefongiganten gir alle som kjøper den nye P20 eller P20 Pro et eksklusivt flygebyr på £ 100, som kan brukes på over 300 flyselskaper til mer enn 70 land.



jesse metcalfe og nadine coyle

O2 tilbyr også et veldig fristende insentiv ... (Bilde: Huawei)

O2s tilbud varer fra nå til 9. mai for alle som bestiller telefonen fra nettstedet deres.

Hvis du tar det nye Huawei -håndsettet på O2, starter prisene på £ 36 per måned på P20 Pro med en forhåndsbetaling på £ 129,99 for 1 GB data.

Alternativt kan du betale bare £ 39,99 på forhånd, men deretter £ 40 per måned, igjen for 1 GB data.

O2s priser er brattere, men inkluderer åpenbart freebie (Bilde: Huawei)

For P20 starter prisene fra £ 30 per måned med £ 129,99 forhåndsbetaling for 1 GB data. Eller, for samme mengde data, kan du betale en litt rimeligere £ 39,99 på forhånd, deretter £ 34 i måneden fremover.

For å få kupongen din må du gå til kampanjesiden for tilbudet, og følg koblingene derfra til O2. Når du har fått kupongen din, kan du bestille flyreisen din via flightgiftcard.com.

åndelig betydning av 1101

Kupongen kan brukes på over 300 forskjellige flyselskaper (Bilde: Reuters)

100 pund går langt på flyselskapene i disse dager, og kan potensielt dekke en europeisk helg borte, eller være det perfekte bidraget til kostbare sommerferier.

Les mer

Mobiltelefontilbud 2020
Beste mobiltelefontilbud Beste SIM-tilbud Beste smarttelefoner for 2020 Beste Android -telefoner

Hvor god er den nye Huawei P20?

P20 Pro og P20 gir et stort slag i kameraverdenen, slik at kundene kan ta perfekte bilder hver gang, selv om natten, med den siste generasjonen Leica Triple og Dual Cameras, drevet av AI.

Når det gjelder skjermstørrelse, er det 6,1-tommers og 5,8-tommers full visning som kan tas med, alt pakket inn i et kompakt glass- og metallhus.

belle fra love island

Se Også: