Nadine Coyles angrer på splittelsen av Jesse Metcalfe og store endringer som anstrengte Jason Bell 'ekteskap'

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Nadine Coyle likte et høyt profilert forhold til den amerikanske skuespilleren Jesse Metcalfe før et ni år langt forlovelse med Jason Bell.



Men i september ble det avslørt at I & apos; m A Celebrity ... Get Me Out Of Here & rsquo; s stjerne er nok en gang singel, etter å ha delt seg fra forloveden Jason.



De møttes i 2008 da Nadine bodde i Los Angeles og drev sin egen irske bar på Sunset Beach, kalt Nadine's Irish Mist.



Kjærligheten blomstret raskt og før lenge levde Girls Aloud -sangeren og hennes amerikanske fotballspiller beau et idyllisk liv i et strandhus.

Han stilte spørsmålet, og hun sa umiddelbart ja, men det traff skidene da hennes soloalbum Insatiable floppet under Girls Aloud 's paus i 2010.

ryan harris shona mcgarty
Nadine Coyle og Jason Bell begynte å date i 2008

Nadine Coyle og Jason Bell begynte å date i 2008



Og da hennes bandkamerat Cheryls plate Messy Little Raindrops steg rett til nummer én, flyktet Nadine hjemmet og forlovelsen for å revurdere livet hennes vekk fra rampelyset.

Jeg ble sammen med Jason da jeg var 23 år og forlovet meg, og jeg tenkte plutselig: ‘Vent. Jeg kan ikke gifte meg, jeg er bare 25! '' Forklarte hun til The Sun.



'Jeg trengte å ta litt tid. Så jeg flyttet til New York. '

Nadine bekreftet splittelsen på Twitter

Nadine bekreftet splittelsen på Twitter

Uviss av fansen la de opp ting og Jason foreslo igjen i 2014 etter at datteren Anaiya ble født.

Foreldreskapet satte imidlertid en stor belastning på forholdet deres, og den irske sangeren begynte å lide av angst og nesten konstant bekymring for datteren.

'En baby legger mer stress til et forhold - du er våken hele natten, og det er virkelig en test. Alt endrer seg. Du kan ikke bare spise lunsj eller middag eller drikke. Det går ut av vinduet, og du håndterer de alvorlige tingene, sier hun til The Sun.

Nadine innrømmet at foreldreskapet belastet forholdet deres

Nadine innrømmet at foreldreskapet belastet forholdet deres

Jeg vet at noen sier at det gjorde alt bedre. Som, hvem er dere mennesker? Jeg kjenner ingen sånn. Jeg tror du lyver. Jeg trenger ikke å føle meg dårlig med meg selv med løgnene dine. Slutt å følge!

Og i det samme intervjuet i 2018 innrømmet Nadine, 34, at hun fremdeles ikke hadde giftet seg med Jason fordi hun følte seg 'for ung'.

'Jeg er bare ikke en stor romantisk type, og å gifte meg er en enormt romantisk gest,' sa hun.

Likevel omtalte hun fremdeles Jason som sin 'ektemann' og sa til en intervjuer: 'Jeg elsker å lage mat og henge med mannen min Jason og datteren vår Anaiya. Vi er en veldig nær familie. '

Det tidligere paret deler datteren Anaiya

Det tidligere paret deler datteren Anaiya (Bilde: IF)

Avstand sies imidlertid å ha blitt et problem etter at Nadine flyttet tilbake til Irland med datteren sin i 2017 etter nedleggelsen av strandbaren midt i en eiendomsskattstrid.

Det sies at Jason har bodd i LA i løpet av sin karriere, og nyhetene om deres splittelse fulgte i år blant påstander om at de ledet 'separate liv'.

-Selv om Nadine og Jason aldri var gift, levde de som en nær familieenhet og forblir gode venner når de er foreldre til den unge datteren, sier en kilde til The Sun.

Nadine møtte Jesse Metcalfe mens hun var på turné med Girls Aloud i Australia

Nadine møtte Jesse Metcalfe mens hun var på turné med Girls Aloud i Australia (Bilde: Rex)

'De bryr seg fortsatt om hverandre, men er ikke lenger i et romantisk forhold.'

I mellomtiden var Jason ikke Nadines første kjente kjæreste.

Faktisk var hele grunnen til at hun flyttet til Los Angeles i utgangspunktet for å være sammen med Desperate Housewives -skuespilleren Jesse Metcalfe.

De møttes i Australia i 2006 mens Girls Aloud var på turné, og Nadine var bare 21 da hun løftet pinner og flyttet til USA.

Mindre enn et år senere sjekket han inn på rehab for alkoholavhengighet. Nadine sto hos ham til å begynne med, men sparket ham til fortauskanten da fuskende anklager dukket opp.

Nadine Coyle og Jesse Metcalfe (bilde: bigpicturesphoto.com)

Paret ble skilt i 2007

favoritt til å vinne Grand National 2018

Les mer

Jeg er en kjendis 2019
Jacqueline gjenforening med døtre Hva sier Jac og Dan kroppsspråk Fans & apos; hjertesorg over Jacs bekjennelse Romans brogjenforening er ikke vist

Alt ble tilgitt i 2007, men de traff steinene igjen etter hans andre rehabiliteringsperiode, med Nadine som sa at han skulle avslutte ting.

Imidlertid satt hun igjen med noen store angrer.

'Han hadde en fryktelig tid på rehabilitering, og det var altfor mye for meg,' sa hun til magasinet Now i 2008 og innrømmet at hun skulle ønske hun hadde vært mer støttende.

'Jeg blokkerte det ut av livet mitt og bestemte meg for å ikke være en del av det, og det er feil. Det er ikke noe du bør gjøre hvis du elsker noen, 'la hun til.

Se Også: