Verdensmester hurtigløper Elise Christie jobber på Pizza Hut for vinter -OL kontanter

Andre Idretter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Elise Christie leverer pizza i Nottingham for å finansiere tiltingen til vinter -olympisk skøytegull

Elise Christie leverer pizza i Nottingham for å finansiere tiltingen til vinter -olympisk skøytegull(Bilde: SplashNews.com)



Mesterens hurtigløper Elise Christie tilbyr superrask mat - jobber på Pizza Hut for å støtte hennes bud om å delta i vinter -OL 2022.



Elise, 30, som vant verdensgull i 2017, ble sett å levere i Nottingham og avslørte at hun sjonglerer flere jobber mens hun trener etter at hurtigløpsteamene mistet finansieringen til spillene i Beijing, Kina.



Skotten, som tidligere har snakket om hennes kamp med depresjon, har sagt at å vinne en medalje i Beijing ville være den perfekte måten å avslutte karrieren på.

Hun sa til BBC: Alt er rettet mot [en medalje i Beijing], tar det et skritt om gangen og jobber hardt med svakheter fra de siste lekene.

Mens jeg fremdeles er i rampelyset, prøver jeg å [utfordre] stigmaet rundt psykisk helse, mens jeg gjør det som det er et stort mål for meg.



OL -stjernen Elise jobber på Pizza Hut

OL -stjernen Elise jobber på Pizza Hut (Bilde: SplashNews.com)

Storbritannias vinteridrettsutøvere stod overfor et kutt på 8 millioner pund etter å ha levert vårt beste medaljetrekk.



Elise avslørte tidligere at hun ble sendt drapstrusler før vinter -OL 2014 i Sotsji, hvor hun krasjet ut av medaljestrid.

Også i dag sa de olympiske arrangørene i Tokyo at Japan ikke ville tillate frivillige fra utlandet bortsett fra noen som anses som viktige, etter at det bestemte seg for å utestenge internasjonale tilskuere blant offentlige bekymringer over det nye koronaviruset.

På den røde løperen foran BT Sport Industry Awards 2019

På den røde løperen foran BT Sport Industry Awards 2019 (Bilde: LightRocket via Getty Images)

Storbritannias Elise Christie (t.v.) krasjer i short -speed skating i OL 2018

Storbritannias Elise Christie (t.v.) krasjer i short -speed skating i OL 2018 (Bilde: PA)

Tokyo 2020 -sjef Toshiro Muto fortalte på en pressekonferanse at det var 'beklagelig', men at arrangørene ønsket å bestemme nå, slik at det ikke ville oppstå forvirring for frivillige i utlandet som ventet på en avgjørelse.

Omtrent 600 000 olympiske billetter kjøpt av utenlandske innbyggere vil bli refundert, i likhet med ytterligere 30 000 paralympiske billetter, sa Tokyo -arrangørene lørdag etter å ha bestemt seg for ikke å slippe inn utenlandske tilskuere under lekene.

Muto sa at det ville bli gjort unntak for frivillige med ekspert og spesialisert kunnskap om spesifikke idretter, og at disse menneskene ville motta individuelle varsler.

Se Også: