Sammenlign boliglånsmeglere: Hvordan finne de beste boliglånsrådene

Boliglån

Horoskopet Ditt For I Morgen

Boligpriser

Ikke la eiendomsmegleren mobbe deg til å bruke sin egen megler(Bilde: Getty)



Denne artikkelen inneholder tilknyttede lenker, vi kan motta en provisjon for alle salg vi genererer fra den. Lære mer



Hvorfor bruke en boliglånsmegler?

Takket være internett kan vi sammenligne boliglån på nettet . Vi blir også bombardert av annonser fra forskjellige banker i hovedgaten som tilbyr boliglån. Det kan virke rart å betale en ekstra avgift for å gå til en boliglånsmegler - også kjent som boliglånsrådgiver - for å få hjelp.



Men en kvalifisert boliglånsrådgiver kan hjelpe deg med å finne et boliglån med lave renter som passer din økonomi og veilede deg gjennom papirene. Her er hvordan en familie sparte penger på denne måten.

I en tid hvor långivere skjerper reglene, kan en god boliglånsrådgiver også hjelpe deg med å hoppe gjennom bøylene og i noen tilfeller finne boliglån til deg som du ikke kan søke om direkte. Siden april 2014 må långivere og meglere gi deg råd hvis du går til dem for boliglån.

Les mer



ex on the beach sesong 7
Boliger
Boligmeglerråd Ingen innskudd? Ikke noe problem. Første hus kl 19 Slik fungerer delt eierskap

Finne en boliglånsmegler: Dos and Don'ts

Barclays og Santander Banks

Ikke bruk en långivers boliglånerådgiver automatisk - men følg med på tilbudene deres (Bilde: PA)

GJØRE

  • Velg en uavhengig, fullstendig markedslånemegler: Dette betyr at de har tilgang til et bredest mulig utvalg av boliglånsavtaler. Du kan søke etter rådgivere på Helt upartisk her .



  • Spør hvordan de blir betalt: Noen firmaer vil belaste deg på forhånd. Andre vil motta kommisjon fra utlåner. Din rådgiver bør fortelle deg hele kostnaden med en gang. De Money Advice Service har mer veiledning om boliglånsmeglerhonorarer.

  • Sjekk at boliglånsrådgiveren er riktig kvalifisert : De burde være på Financial Services Register - du kan søke her .

  • Fortsett å sammenligne : Du kan fortsatt få en billigere avtale ved å gå rett til en utlåner, spesielt hvis du allerede har en bankkonto hos dem. Vi har tips om sammenligning av priser her. Du kan sjekke ut noen av de laveste prisene her, og de beste tilbudene for et 10% innskudd og et 5% innskudd her.

IKKE

Eiendomsskilt i Hastings, East Sussex

En boliglånsrådgiver kan holde hånden din gjennom søknadsprosessen (Bilde: PA)

  • La en eiendomsmegler mobbe deg til å bruke sin rådgiver: Det er et spesielt skittent triks der du vil bli fortalt at du må bruke den interne megleren, ellers stiger prisen. Dette er i strid med loven, som punkt 7c i retningslinjene for eiendomsmeglere for boliger gjør det klart.

  • Ta kontakt med den første rådgiveren du ser : Du kan sammenligne rådgivere ved å bruke en katalog som Opartisk.co.uk , Gikk god for eller Findanadviser.org . Vær oppmerksom på at større selskaper vil ha flere ressurser og ofte mer evne til å påvirke en långivers beslutning.

  • La deg friste av 'rådgivere' som tilbyr selvtillit : Det er noen useriøse nettsteder som lover ordninger som er for gode til å være sanne, som boliglån med selvtillit (vanlig før finanskrisen). Du kan raskt finne ut om rådgiveren er svindel ved å søke etter dem på Financial Services Register . Hvis du er selvstendig næringsdrivende, sjekk vår guide her.

  • Bli tatt av salgsmannen : Boligrådgivere vil ofte prøve å selge deg andre produkter, som forsikring. Dette kan være en god plan - hvis du er den eneste forsørgeren, vil du ikke forlate familien din i stikk hvis en katastrofe skulle ramme. Men sørg for å sammenligne priser. Du kan gjøre dette på et sammenligningsnettsted som Confused.com , Comparethemarket.com , MoneySupermarket og Uswitch.com .

Leter du etter en virkelig lav boliglånsrente?

Sjekk ut hemmelighetene for å senke boliglånsrentene, og noen av trinnene du kan ta for å komme dit. En boliglånskalkulator kan også hjelpe deg med å sjekke avtaler.

Bruk en online boliglånemegler for å søke i tusenvis av boliglånsavtaler.

Det er også noen gode nyheter for førstegangskjøpere - det er mange flere tilbud enn før.

Hvis du vil finne en god boliglånsavtale uten for mye stress, kan du også sjekke ut disse nyttige verktøyene for jakt på boliglån.

Se Også: