Kate Middleton 'hadde et hjerte for' babynavn for en gutt - og det var ikke George eller Louis

Uk News

Horoskopet Ditt For I Morgen

Hertugen og hertuginnen av Cambridge er stolte foreldre til tre søte barn; Prins George, prinsesse Charlotte og prins Louis.



Og selv om deres barns navn nå er en del av historien, var det sannsynligvis ikke den enkleste oppgaven å plukke ut og faktisk bli enige om de monikerne for barna deres - som mange foreldre sikkert kan vitne om.



tyson raseri anthony joshua kamp

Når det gjaldt å navngi deres førstefødte, bestemte Kate Middleton og prins William seg for ikke å finne ut kjønnet til babyen, så de hadde valgt ut et par alternativer de likte for både en gutt og en jente.



De slo seg til slutt over George Alexander Louis, som vi alle vet.

Ifølge en kongelig ekspert var det imidlertid ett navn Kate hadde hjertet sitt rettet mot & apos; før fødsel - og det var ikke George.

Hertugen og hertuginnen med sine tre barn prins George (til venstre), prinsesse Charlotte (til høyre) og prins Louis i Anmer Hall i Norfolk

Barnas navn ærer alle forskjellige medlemmer av den kongelige familien (Bilde: PA)



Royal -ekspert, Katie Nicholl, avslørte tidligere i Vanity Fair: 'Courtiers insisterte på at paret ikke hadde funnet ut kjønnet til deres ufødte baby, og venner i nærheten av paret hevder William ønsket en overraskelse.

'Selv om Kate tilsynelatende mistenkte at det var en gutt og hadde satt sitt navn på navnet Alexander, hadde de ennå ikke bestemt seg for hva de skulle kalle deres førstefødte.'



Nicholl fortsatte med å si at hertuginnen angivelig omtalte babyhumpen hennes som 'vår lille drue', mens hun var gravid med George.

Det unge kongens navn kommer tilbake til dronningens far, kong George VI, og Kate fikk bruke sitt foretrukne valg som et mellomnavn for sønnen.

Det første ikoniske bildet av Kate, William og en nyfødt prins George

Det første ikoniske bildet av Kate, William og en nyfødt prins George (Bilde: Getty Images)

Som vanlig i den kongelige familien, er den unge prinsen nå også kjent under flere kallenavn - inkludert Tips.

Dette kallenavnet startet opprinnelig som PG Tips, som te, på grunn av initialene P og G for Prince George.

Men til slutt droppet de PG -delen og Tips satt fast.

Så søtt!

Liker du å lese om kongefamilien? Registrer deg for alle de beste kongelige nyhetene fra NEWSAM her.

Se Også: