Eldre briter forårsaker kaos i Benidorm med maratondrink, narkotika og sexøkter

Uk News

Horoskopet Ditt For I Morgen

Eldre briter skaper kaos i den populære festbyen Benidorm med maratondrink, narkotika og sexøkter, kan en NEWSAM -undersøkelse avsløre.



Den berømte spanske badebyen på Costa Blanca har lenge vært populær blant britiske turister. Men nå gjenopplever generasjonen som likte Club 18-30-ferier tilbake på 70- og 80-tallet sine festbedrifter i stadig større antall.



En bestemor, en middagsdame fra Yorkshire i slutten av 50-årene, skrøt for oss hvordan hun smuglet kokain inn på feriestedet i en sinusinhalator mens hun hadde på seg en t-skjorte med teksten 'Coke Whore'.



Hun sa: Det er enkelt, ingen tenker på å sjekke røret i inhalatoren blant alle pillene mine, selv om stoffene er billige nok her for å være rettferdige.

Kokain, ecstacy og marihuana tilbys hele dagen, og det var ikke uvanlig å bli tilbudt narkotika mens du var ute til lunsj eller bare en spasertur langs strandpromenaden.

Du har alt du kan ønske deg her, sol, sjø og sprit - hvis du kan klare det, hvorfor ville du noen gang dra, folk elsker det. (Bilde: Tom Maddick SWNS)



Våre journalister så på mens bekymringsløse OAP-er spilte bingo om dagen, reiste rundt på sine to-seter mobilitetescootere og deretter festet om natten på den beryktede engelske plassen.

Her kommer horder av britiske turister for å feste sammen med hjorte som blander seg med familier mens strippere på utendørs pallplasser opptrer foran alle, unge eller gamle, hele natten.



Anlegget har 2.305 britiske innbyggere på heltid, som er 11 prosent av den totale befolkningen.

Mange av dem er eldre og har kommet ut til Benidorm i mer enn 30 år.

Betty Thirlwall, 66, fortalte oss: Du har alt du kan ønske deg her, sol, sjø og sprit - hvis du kan klare det, hvorfor skulle du noen gang dra, folk elsker det.

Pensjonister som Betty har sett feriestedet forandre seg over tid fra 1980 -tallet da det var beryktet for beruset yobbery til nå når det har blitt synonymt med eldre briter takket være programmer som ITVs Benidorm.

honning g 100 varmere

Men du trenger ikke å klø deg under overflaten langt for å oppdage at det fortsatt finnes en lunken underliv med narkotika, sexshow og prostitusjon.

De elendige kabaretshowene kretser rundt klubbene i løpet av natten, og alle er gratis å se.

Det er et stort utvalg å velge mellom, men alle sikrer de populære barene som Chaplins og den heftige The Red Lion -pakken i løpet av de tidlige timene.

Det er altfor mye for en groovy bestemor som kollapser på bakken i Benidorm, Spania (Bilde: Tom Maddick SWNS)

Et show involverte strippere kledd som populære science fiction -karakterer som engasjerte seg i fullblåste sexhandlinger mens de syklet på segways.

En mann på en hjort sa: Jeg trodde Benidorm kom til å bli kjedelig som det TV -programmet - jeg forventet ikke å se Darth Vader ha sex.

Andre inkluderte datteren til den beryktede Sticky Vicky som utfører en enestående talentfull scenehandling som fortsatte der moren sluttet.

Lesbisk show på Chaplins eskalerer raskt til publikumsdeltakelse, og det tok ikke lang tid før turister ble strippet og pisket på scenen foran en mengde fnisende turister.

Men så elendig som disse forestillingene kan virke for noen som liker å se dem, insisterer det på at det bare var litt moro.

Darren Smith, 38, fra Liverpool, sa: Dette er hva du kommer hit for, du vet hva du er ute etter når du går gjennom døren, det er bare en mengde ufarlig moro på slutten av dagen og ingen blir skadet .

Andre steder på den østlige enden av Calle Gerona, baren, der de fleste briter samles for å bli full om natten, kan scenen ta en mørkere vending.

Prostituerte driver sin handel åpent på gaten, og narkotikahandlere har ingen betenkeligheter med å handle på dagslys foran familierestauranter.

Vi ble kontinuerlig tilbudt sex av østeuropeiske hookers opp og ned Calle Gerona, hvorav mange ville tilby oss å ta oss med til bakgaten for så lite som € 60.

Lokalbefolkningen ser ut til å ta disse grumsete narkotikasalgene med ro, og det ser ut til at det spanske politiet ignorerer dem fullstendig.

En innbygger, som ikke ønsket å bli navngitt, tror grunnen til at de lukker øynene er fordi det ikke påvirker spanjolene.

Bare over 18 -årene - men Benidorms festmenn er alle nærmere 80 i disse dager

Han sa: Alle briterne samles her nede (Calle Gerona) mens alle de spanske turistene hovedsakelig holder til gamlebyen, så det ser alltid ut til å ha vært et tilfelle så lenge det ikke rammer de spanske familiene, så kan britene passe på av seg selv, det er ikke noe nytt, bare se på hvor hardt vi måtte klage for at de skulle gjøre noe med lommetyvene.

Faktisk er en voksende trussel mot turist de siste månedene at lommetyver er rettet mot briter på en systematisk måte.

Kate Middletons brudekjole

De lune tyvene, som lurer på nattklubber og smug, opererer i par og venter på at fulle turister skal passere før de gjør sitt trekk.

Bare i forrige uke iverksatte spansk politi et angrep på skurkene etter at en storm med ran førte til en flom av klager som førte til fire arrestasjoner.

Totalt 74 telefoner ble funnet og to kvinner og to menn arrestert, av spansk og marokkansk nasjonalitet, mellom 19 og 25 år.

En lignende gruppe ble fanget i fjor etter å ha stjålet 64 telefoner til en verdi av 30 000 euro.

Twerking eller ledd låst? Eldre folk får sin freak på i Benidorm (Bilde: Tom Maddick SWNS)

En talsmann for politiet sa: Metoden som ble brukt var alltid den samme, og utnyttet folks uforsiktighet og distraksjon på fritidssteder, så vel som folkemengdene alltid i Benidorm om sommeren.

Men da The NEWSAM besøkte den spanske badebyen denne uken, så vi på hvordan lommetyver lurte i skyggen og gled gjennom klubber på jakt etter ofre.

Pat Thomas, 65, som har bodd i Benidorm i 15 år sa: De er en trussel, de strømmer inn i ferien og en er trygg for dem,

politiet handlet bare fordi det var så mange klager, men de arresterte bare fire. Det er ikke som om de har gått for å stoppe dem.

Se Også: