Queen kaller Kates brudekjoleskjerm for “fryktelig og fryktelig” i avdekket video

Uk News

Horoskopet Ditt For I Morgen

Den avdekkede videoen viser dronningen som kaller Kate

Den avdekkede videoen viser dronningen som kalte visningen av Kates brudekjole hun hadde på seg for å gifte seg med prins William som 'fryktelig'(Bilde: Getty Images)



Dronningen var ikke fornøyd med visningen av Kate Middletons brudekjole.



En sjokkerende video som ble avdekket viser at dronningen kalte skjermen 'fryktelig og fryktelig' da hun hadde tilsyn med åpningen av visningen på Buckingham Palace i 2011.



eubank vs degale stream

Den ikoniske Sarah Burton og Alexander McQueen -kjolen Kate hadde på seg for bryllupet i april tidligere samme år, ble omtalt i en utstilling på palasset.

Nye opptak av dronningens første blikk på utstillingen viser at hun ikke var opptatt av visningen av Kate's kjole.

I videoen kan hun høres fortelle Kate: 'Det er fryktelig, ikke sant? Fryktelig, det er fryktelig. Det er laget for å se veldig skummelt ut. '



Kate hadde den ikoniske kjolen Sarah Burton og Alexander McQueen under bryllupet hennes med prins William

Kate hadde den ikoniske kjolen Sarah Burton og Alexander McQueen under bryllupet hennes med prins William (Bilde: Getty Images)

Kommentarene hennes ble senere avklart av den kongelige biografen som sa: 'Jeg er sikker på når dronningen sa:' Det er fryktelig, & apos; hun snakket om den faktiske skummelheten i hele situasjonen. '



Videoen har blitt avdekket etter at mange over hele landet swooned over Kate og ektemannen prins William da de deltok på sportsbegivenheter i helgen, inkludert Wimbledon og Eurofinalen.

Paret kunne sees hoppe av glede med den unge sønnen, prins George i finalen søndag kveld på Wembley der England scoret mot Italia i de to første minuttene.

Dronningen var ikke imponert over visningen

Dronningen var ikke imponert over visningen (Bilde: Getty Images)

john penrose anne robinson

De tre løvene tapte, men familien har siden hyllet dem og har fordømt rasistiske kommentarer mot spillerne Marcus Rashford, Jadon Sancho og Bukayo Saka.

Prins William sa at han var 'syk' etter å ha hørt om de rasistiske angrepene spillerne ble utsatt for etter at de bommet på straffer i løpet av det neglebitende spillet.

hva betyr lur i hesteveddeløp

Han sa: 'Jeg er kvalm av det rasistiske overgrepet rettet mot engelske spillere etter kampen i går kveld.

Kate's kjole er en av de mest gjenkjennelige i britisk historie

Kate's kjole er en av de mest gjenkjennelige i britisk historie (Bilde: Getty Images)

'Det er helt uakseptabelt at spillere må tåle denne avskyelige oppførselen. Det må stoppe nå, og alle de involverte bør holdes ansvarlige. '

Like før kampen sendte hertugen av Cambridge et videoklipp til teamet som viste sin støtte.

I klippet som ble lagt ut på Twitter, sa han: 'Gareth [Southgate], Harry [Kane], og alle medlemmer av England -laget på og utenfor banen, jeg vil bare ønske deg lykke til i kveld.

'Hvilken lagprestasjon det har vært. Hvert medlem av troppen har spilt sin rolle, og også bakromsteamet har vært virkelig viktige.

'Jeg kan ikke tro at dette skjer. Så spennende, og jeg ønsker deg lykke til.

'Du får frem det beste fra England, og vi er alle bak deg. Hele landet er bak deg. Så ta det med deg hjem. '

Dronningen åpnet utstillingen på Buckingham Palace i 2011

Dronningen åpnet utstillingen på Buckingham Palace i 2011 (Bilde: UK Press via Getty Images)

jacob rees mogg sover

Få de siste nyhetene rett til innboksen din. Registrer deg gratis her.

Den offisielle Twitter -kontoen for engelske herre- og kvinnelandslag tilbød støtte til de utsatte spillerne.

Den twitret: 'Vi er forarget over at noen av lagene våre - som har gitt alt for skjorten i sommer - har blitt utsatt for diskriminerende overgrep online etter kveldens kamp. Vi står med spillerne våre. '

I uttalelsen sto det: 'FA fordømmer på det sterkeste alle former for diskriminering og er forferdet over rasismen på nettet som har vært rettet mot noen av våre spillere i England på sosiale medier.

- Vi kunne ikke vært klarere på at noen som står bak slik motbydelig oppførsel ikke er velkomne til å følge laget. Vi vil gjøre alt vi kan for å støtte de berørte spillerne, samtidig som vi oppfordrer til de strengeste straffene som er mulig for alle ansvarlige. '

Se Også: