Nigella Lawson sverger på ikke å bli fanget i rekke med Charles Saatchi over steddatteren 'forlate' krav

Uk News

Horoskopet Ditt For I Morgen

£££ Nigella Lawson med stebarna Bruno & Mimi Diamond & Pheobe Saatchi

Nigella Lawson med barn Bruno & Mimi Diamond & Pheobe Saatchi(Bilde: Alan Davidson)



TV -kokken Nigella Lawson har lovet å ikke bli trukket inn i en ordkrig med eks Charles Saatchi om påstander om at hun forlot steddatteren Phoebe.



Datteren til Charles har gjort et stikkende angrep på Nigella, 50, og stemplet henne kaldhjertet.



Phoebe snakket ut for første gang siden det dukket opp bilder som viser faren hennes som grep tak i konas nakke 16. juni.

Phoebe, 18, snakket fra Italia hvor hun er på ferie med sin far, sa: Nigella har ikke snakket med meg siden hun forlot huset vårt den søndagen da avishistorien dukket opp.

Hun har oppført seg veldig kaldt. Hun har vært min mor siden jeg var syv eller åtte og har forlatt meg.



wolfie adams ekteskap bryte opp

Charles, som hadde Phoebe med sin andre kone Kay Hartenstein, sa: Selv om skuffet Nigella er med meg som ektemann, er jeg hjerteskjæret Phoebe har blitt forlatt på denne måten.

En kilde nær Nigella sa: Nigella er opprørt over at denne saken har blitt offentliggjort.



Hun benekter ikke at det må ha vært vanskelig for henne og Charles ’barn og vil ikke at noen av dem skal bli opprørt, men hun er fast bestemt på at disse problemene må tas opp privat.

Hun synes det er merkelig at notorisk private Charles har snakket med media ved flere anledninger og ikke en gang med henne. De gikk med på en taushetsplikt i skilsmissen.

Nigella og Phoebes eneste kontakt ble påstått å ha vært i tekst i begynnelsen av juli da unggutten anklaget stemoren for å ha brukt henne til å fremme sin reklamemaskin.

Samme helg ga Charles ut en uttalelse som kunngjorde at han skilte seg fra Nigella for ikke å forsvare ham offentlig over hendelsen, som han mottok en politiadvarsel for.

Det er ukjent om Charles har vært i kontakt med Nigellas barn Cosima, 19 og Bruno, 17.

Nigella Lawson: Et liv i bilder Lord Lawson av Blaby og familie 1965 Nigel Lawson Kone Vanessa Lawson og deres to døtre fire og et halvt år gamle Thomasina Lawson og 6 år gamle Nigella Se galleri

Se Også: