Ex On The Beachs Che McSorley avslører ødeleggende barndomstraumer

Tv Nyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

(Bilde: Getty)



Hun flørter for tiden en storm for reality -TV -publikum.



Men mens hun alle smiler på sanden på Bali, har Ex On The Beach-deltakeren Che McSorley avslørt en mye mørkere opplevelse i virkeligheten.



Nærmere bestemt har den blonde skjønnheten tilstått en testende barndom som inkluderte hennes fars død, en rusavhengig mor og en sjokkerende bilulykke som truet helsen hennes.

Snakker til Den skotske solen , sa hun: 'Det har vært tøft. Jeg har egentlig aldri hatt en mamma eller en pappa. Men alt som har skjedd meg får meg til å gjøre det bra for meg selv og bli en suksess.

Jeg vet at ingen andre kommer inn og sorterer livet mitt, så det er opp til meg.



boksing i kveld livestream

Che McSorley har åpnet opp om hennes tøffe oppvekst i Skottland (Bilde: Rex -funksjoner)

Nærmere bestemt henviser hun til det faktum at faren døde av en overdose bare dager før hun ble født. Moren hennes, Tracy Moir, fant liket i leiligheten hans i Aberdeen.



Dessverre var hun allerede konsumert med sine egne avhengighetskamper - og som et resultat endte Che og tvillingsøsteren Leonie begge i omsorg.

Hun la til: Det er så rart og trist å tro at jeg allerede har overlevd faren min. Når jeg blir eldre, blir jeg mer opprørt over at han ikke er her. Jo mer jeg gjør, jo mer går han glipp av.

Som om det ikke var nok, var Che da involvert i to separate bilulykker - en av dem var en dramatisk front -mot -kollisjon som nesten drepte henne.

19-åringen fikk en rekke tilbakeslag, men presser på (Bilde: Rex -funksjoner)

Hun brukte 5000 pund fra en bilulykke for å finansiere kosmetisk kirurgi (Bilde: Rex -funksjoner)

Hun ble tildelt en erstatning på 5000 pund, som hun brukte til å finansiere brystforstørrelsesoperasjon.

Hun slengte kritikerne sine og la til: Folk som ikke kjenner oss, ser bildene våre på nettet og anklager oss for å være bortskjemte rike jenter hvis foreldre betalte for alt.

'De vet ikke hva de driver med.

Ex On The Beach fortsetter klokken 22.00 tirsdag på MTV.

Se Også: