Katy Perry og Russell Brands eksplosive ekteskap - 'sjalusi, kontrollkrav og kamp som avsluttet det'

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Da Russell Brand kjørte Katy Perry hjem fra deres første date i september 2009, sa han til den ravnhårede skjønnheten: 'You & apos; re a mermaid and I' is drukning ', før han ga henne et oppsiktsvekkende svart diamanthalsbånd.



Og det satte scenen for en intensitet som ville fortsette gjennom romantikken, med en slått Russell som bare tre måneder senere foreslo i et telt ved foten av et fjell i India på nyttårsaften.



De bandt knuten i en overdådig indisk seremoni i oktober og fikk matchende ‘Anuugacchati Pravaha’ -tatoveringer, oversatt som & go with the flow & apos ;.



crystal palace fotballklubb

Men bare måneder etter begynte ryktene om problemer i paradiset å virvle. Den gjenopprettede narkomane Russell, den gang 36, og hans 25 år gamle kone ble sagt å ha kranglet om alt fra festen hennes og når han skulle få barn til hans stand up-vitser og & apos; sjalusi & apos ;.

Dessuten holdt hennes enorme 122-date California Dreams-turne henne borte hjemmefra, og den medfølgende Part Of Me-dokumentaren viste at Katy gjentatte ganger krøllet opp gråtende i garderoben etter nok en langdistanse med mannen sin.

Katy Perry og Russell Brand likte en virvelvind -romantikk (Bilde: PA)



Og en kilde fortalte The NEWSAM da de raskt innså at de ikke hadde noe til felles.

Russell forlot festlivet sitt for lenge siden fordi det nesten drepte ham. Alt han ønsket å gjøre er å bli hjemme, gjøre yoga, holde demonene sine borte og ha en familie med Katy, sier kilden.



Men da Katy hadde sjelden fri fra turnéen, var alt hun ville gjøre å gå ut og feste i Hollywood.

Etter høyden i bryllupet slo virkeligheten til. Katy var borte hele tiden, og hun ble mer og mer vellykket. Hun har det så bra, og Russell klarte ikke å takle det.

Russell foreslo etter bare tre måneders dating (Bilde: WireImage)

Katy ville senere merke Russell 'ønske om en familie som kontrollerte, og sa til Marie Claire: [Russell] ville virkelig at jeg skulle få barn, og jeg visste at jeg ikke var klar - jeg tror det var en måte å kontrollere på. Jeg tror det var en del av, Hvis jeg har et barn, så måtte jeg ofre - jeg måtte være mer hjemme. '

De prøvde tilsynelatende terapi og ekteskapsrådgivning, og komikeren David Badiel - som deltok i bryllupet deres - sa at advarselsskiltene hadde vært der før de ble koblet.

Han husket en gang: Jeg var der ... Russell fortalte meg at de hadde en stor rekke natten før de giftet seg.

'Jeg tenkte da han sa det, og spurte:' Er du sikker? ', Men jeg sa det ikke. Kanskje jeg burde gjort det.

Det tidligere paret skal ha henvendt seg til ekteskapsrådgivning (Bilde: WireImage)

For Katys del var hun rasende da hun gikk for å overraske mannen sin på en stand up -konsert bare for å finne ham som gjorde vitser om ekteskapet deres.

Videre hevdet hun at programlederen og skuespilleren slet med suksessen og makten.

'Først da jeg møtte ham, ønsket han en likeverdig, og jeg tror mange ganger at sterke menn vil ha en like, men så blir de like og de er som om jeg ikke kan håndtere likheten,' sa hun senere Vogue.

Han likte ikke atmosfæren i at jeg var sjefen på turné. Så det var veldig sårende, og det var veldig kontrollerende, noe som var opprørende.

Russell avsluttet ekteskapet med tekst, ifølge Katy (Bilde: Getty Images)

To ganger utarbeidet de uttalelser som kunngjorde planer om å ta tid fra hverandre, men trakk dem i siste øyeblikk, ble det hevdet, før ting endelig kom på tampen da Katy ga Russell gifteringen tilbake etter en stor rekke før jul.

maaulay ulkin mila kunis

En kilde fortalte The NEWSAM Russell svarte med å fly tilbake til London med sin mor Barbara mens hun fløy til Hawaii med venner og slått av telefonen, noe som ytterligere betente situasjonen.

Katy hadde tilsynelatende bare ment å kalle blaffen hans, men i stedet blindet Russell henne for øyeblikket ved å søke om skilsmisse og informere henne via tekst på nyttårsaften.

Katy ble overrasket over at Russell ikke kom løpende tilbake, men hun hadde møtt kampen hennes. De er begge viljestyrke mennesker, og det har foregått mye spill, fortsatte innsideren.

Katy venter nå en baby med Orlando Bloom (Bilde: AFP via Getty Images)

Til tross for at skriften var på veggen, ble Katy ødelagt og fortalte Sunday Times i 2013 at hun fikk en god bank.

'Jeg lå i sengen i omtrent to uker. Jeg var ganske forbanna, ja. Det gjorde veldig vondt, forklarte stjernen, som angivelig tok igjen med å håne vegansk Russell med et bilde av en halvspist Big Mac.

Hun fortsatte: 'Selv om jeg hadde den ytre selvidentiteten, hadde jeg dessverre ikke den indre typen, jeg hadde ikke bygget det opp. Selvverdien min var i andres hender, noe som aldri er en god idé, for den kan tas fra deg når som helst. Og det var, og det ble knust. '

Russell Brand blir sett når han går sammen med Laura Gallagher

Russell Brand er nå gift med Laura Gallagher (Bilde: IF)

I mellomtiden skyldte Russell på popkarrieren for splittelsen, og sprengte: Jeg er assosiert med det jeg avskyr: dumt tomt, plastisk, konstruert, tankeløst kjendis.

Men det var ingen vei tilbake, og Katy signerte kjent skilsmissepapirene sine med et hjerte og et smilefjes.

I årene som har kommet siden, har Russell - som nå har to barn med sin yogalærer kone Laura Gallacher - ikke hatt annet enn hyggelig ting å si om sin eks.

Og da Katy kunngjorde at hun var gravid med forloveden Orlando Bloom i forrige uke, delte han en video om å overvinne hjertesorg.

& apos; Jeg har kommet bort fra den opplevelsen, og jeg føler meg fortsatt veldig varm mot henne, sa han i 2017.

'Når jeg hører om henne eller ser henne, tenker jeg at' Ah, det er den personen, den personen i verden. & Apos; '

Se Også: