100% LTV -boliglån: Du kan kjøpe et hus uten innskudd i det hele tatt - slik gjør du

Boliglån

Horoskopet Ditt For I Morgen

Og vi kan fortsatt få et depositum(Bilde: Getty)



Denne artikkelen inneholder tilknyttede lenker, vi kan motta en provisjon for alle salg vi genererer fra den. Lære mer



Tilbake i de dårlige gamle dagene med boligboblen, tilbød mange långivere 100% boliglån. Med andre ord, du kan kjøpe et hus, og du trenger ikke engang et depositum.



lee ryan duncan james forhold

Så landet kredittkrisen. Førstegangskjøpere fant det vanskelig nok å ta et boliglån med 5% innskudd, enn si ingenting i det hele tatt.

coronation street cast bilder

Men ettersom boligprisene stiger stadig oppover, kommer långivere tilbake til ideen om at du ikke trenger å spare før du kjøper og 100% boliglån er tilbake. Spørsmålet er, bør du bruke en?

Les mer



Boliger
Boligmeglerråd Ingen innskudd? Ikke noe problem. Første hus kl 19 Slik fungerer delt eierskap

Bør jeg søke om boliglån uten innskudd?

Mesteparten av tiden sparer du mye bedre for et depositum. Jo større innskudd, jo bedre rente vil du sannsynligvis få på boliglånet ditt. For ikke å snakke om at det viser at du er i stand til å spare penger fornuftig. Finn ut mer om hvordan du får sparepengene dine til å vokse her.

Noen ganger kan det hende du bestemmer deg for at det er bedre å få boliglån nå. Kanskje leie er veldig dyrt i ditt område, og du tror at husprisene bare kommer til å fortsette å stige. Eller du er student, men du vet at du skal jobbe i universitetsbyen din.



katie pris carl woods

Før du bestemmer deg for å søke om boliglån, kan du lese vår førstegangsveiledning og vurdere snakker med en boliglånsrådgiver . Du kan søke etter rådgivere på Objektiv her .

Men hvis du vil ha et 100% boliglån, Moneyfacts har en praktisk liste over alle de beste tilbudene akkurat nå her , eller prøv GoCompare eller USwitch her .

Se Også: