Nye filmer kommer til Sky Cinema og NOW TV i november 2019

Kaptein Marvel

Horoskopet Ditt For I Morgen

Når Halloween kommer og går, er det på tide å se frem til nest siste måned i året.



November 2019 ser ut til å bli et godt år for abonnenter på Sky Cinema og NOW TV, da en helt ny tittelliste vil bli utgitt på deres tjeneste.



En av de største tilleggene vil være ankomsten av milliardhitsen Captain Marvel til streamers, der Marvel-fans kan se Oscar-vinneren Brie Larson ta på seg rollen som den kosmiske heltinnen.



I tillegg kan Disney -fans se Tim Burton gjøre sin egen live -action om den klassiske filmen Dumbo - med litt hjelp fra slike som Colin Farrell og Danny DeVito.

For en måned det blir!

Her er hva som kommer til Sky Cinema og NOW TV i november 2019.



Nye filmer kommer til Sky Cinema og NOW TV i november 2019

Anna og apokalypsen - 1. november

Den skotske studenten i sjette form Anna og hennes vennegjeng, må slå tilbake mot zombie-apokalypsen når den rammer hjembyen Little Haven. Denne zombie-skrekk-komedie-musikalen spiller Ella Hunt og Paul Kaye.

Nøtteknekkeren og de fire rikene - 8. november

Nøtteknekkeren og de fire rikene

Nøtteknekkeren og de fire rikene (Bilde: Disney)



I dette klassiske eventyret med en Disney-makeover, spiller Mackenzie Foy rollen som den unge heltinnen Clara, som må finne en nøkkel til den mystisk låste, eggformede boksen hennes avdøde mor forlot henne. Whisked bort i en fantastisk og merkelig verden, møter hun den elendige Mother Ginger, spilt av Dame Helen Mirren, som viser en stor fare for det nye landet som Clara har kommet inn i.

Frøken Bala - 9. november

Skuespillerinne Stephanie Sigman

Skuespillerinnen Stephanie Sigman vises i en scene fra filmen 'Miss Bala & apos; i dette reklamebildet som ble utgitt til Reuters 20. januar 2012. I en rippet-from-the-headlines-historie forteller den nye filmen 'Miss Bala', som åpnes i begrenset amerikansk utgivelse på fredag, den rystende historien om en meksikansk liten by skjønnheten som heter Laura som utilsiktet blir involvert i en voldelig narkotikaherre (Bilde: REUTERS)

Gloria (Gina Rodriguez) er en meksikansk skjønnhetskonkurrent som ringer til politiet da venninnen hennes blir kidnappet fra en nattklubb i en skremmende offentlig skyting. Etter at hun umiddelbart ble overlevert til de samme kartell -kjeltringene som sto bak angrepet, blir Gloria tvunget til å manipulere og planlegge seg til sikkerhet i denne eksplosive action -thrilleren.

Little Monsters - 15. november

Denne lette, australske zombie-komedien ser en musiker som ikke er heldig, bli med på nevøens skolereise for å forføre sin optimistiske og talentfulle lærer (Lupita Nyong & oos). Imidlertid ser et regjeringseksperiment snart turen avbrutt av et zombie -utbrudd.

Captain Marvel - 22. november

Kaptein Marvel (Bilde: Marvel Studios)

Kree warrior Vers (Brie Larson) er en av romvesenets beste jagerfly. Men når hun kommer til jorden på 1990 -tallet, finner Vers snart at fortiden hennes ikke er det hun trodde det var, og kanskje kan en ung Nick Fury (Samuel L. Jackson) hjelpe henne med å finne svarene hun leter etter. Medvirkende er også Jude Law, Annette Bening og Ben Mendelsohn.

Dumbo - 29. november

(Bilde: © 2019 Disney Enterprises, Inc. Alle rettigheter forbeholdt ..)

I den siste live-action-gjentagelsen av en Disney-klassiker, bringer regissør Tim Burton historien om den flygende unge elefanten til liv med hjelp fra stjerner som Colin Farrell, Michael Keaton, Eva Green og Danny DeVito.

Nye samlinger

jul

(Bilde: PA)

Høydepunkter: The Grinch, Die Hard, Arthur Christmas, It's a Wonderful Life, The Muppet Christmas Carol, The Polar Express, Trading Places, Sleepless in Seattle

Femstjerners filmer

The Dark Knight (Bilde: Warner Bros)

Høydepunkter: Gone With The Wind, Jaws, The Graduate, Vertigo, Shawshank Redemption, A Clockwork Orange, The Dark Knight, Zulu, Forrest Gump

Hvilke filmer vil du se i november? Gi oss beskjed i kommentarene nedenfor.

Se Også: