Menneskets erkjennelse om fordøyelseskjeks gjør at folk føler seg 'krenket'

Merkelige Nyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

En ny trend på TikTok har sett folk dele ting som er helt 'normale' i deres eget land, men vil bli ansett som 'rare' andre steder i verden.



Stand up -komiker Gary Meikle, laget en video som svar på denne mani og svaret hans har gjort at folk i Storbritannia sliter.



Meikle, som bor i Glasgow, forklarte hvor mange av oss som regelmessig spiser kjeks som kalles fordøyelsesmidler, men til tross for at han gjorde dette i årevis, stoppet han aldri en gang for å tenke på betydningen bak navnet.



Imidlertid påpekte hans amerikanske kjæreste ham nylig at dette ikke var normalt og krevde å se på ingrediensene i snacken.

I klippet, som har fått mer enn tre millioner visninger, sier han: 'I Skottland er det normalt å spise kjeks som kalles fordøyelsesmidler, og aldri tenkt på navnet før.

rachel de thame 2019

'Imidlertid har min amerikanske kjæreste nettopp informert meg om at det ikke er normalt, og hun krevde å lese ingrediensene.



'Jeg har bare googlet det, og det viser seg at i 1839 utviklet to skotske leger disse for å hjelpe til med fordøyelsessystemet fordi de har natriumbikarbonat i dem, som er avføringsmiddel.

'Så egentlig har vi spist kjeks som hjelper oss til å bli urolige.'



Han la til: 'Jeg føler meg krenket. Hvorfor ble vi ikke lært dette tilbake på skolen under husøkonomi? Er jeg den eneste skotske personen som ikke visste at dette var en kjeks ?!

En mann på TikTok som spør folk om hva som er normalt & apos; i deres land, men ville være & apos; merkelig & apos; for resten av verden

Realiseringen kom som svar på en TikTok -trend (Bilde: TikTok)

Vanligvis er fordøyelseskjeks assosiert med McVities, selv om de ikke utviklet sin populære oppskrift på dem før i 1892.

De første fordøyelsesmidlene noensinne ble utviklet som Meikle sa, i 1839 av to skotske leger, og de skulle angivelig hjelpe fordøyelsen.

Men kan kjeksene virkelig hjelpe deg med å kaste?

Det er usannsynlig, ifølge en registrert diettist.

Snakker til cookinglight.com, diettist Catherine Brennan hevdet at ingrediensene i kjeksene neppe vil få deg til å skynde deg på toalettet, men bikarbonatet kan teknisk sett fungere som en antacida hvis du opplever halsbrann.

obama ligner
Gary Miekle holder en pakke med sjokolade Digestives

Gary var ikke fornøyd med erkjennelsen (Bilde: TikTok)

'Selv om akkurat hvor mye bikarbonat disse kjeksene inneholder er et mysterium,' innrømmet hun.

Brennan la til at den eneste ingrediensen i kjeksene som muligens kan hjelpe fordøyelsen, er fullkornsmel, da dette er kjent for å inneholde fiber, som holder folk regelmessige og bidrar til et sunt tarmmikrobiom.

Hun oppsummerte med å si at å spise fordøyelsesmidler 'ikke mirakuløst vil forbedre fordøyelsen', og at de ikke er skadelige for helsen din - hvis de spiser det i moderate mengder.

Til tross for dette hadde mange TikTok -brukere fortsatt tankene på kjeksens historie, ettersom de heller aldri hadde tenkt for mye på navnets betydning før.

En person svarte: 'Jeg er i England, og jeg ante ikke ... jeg føler meg krenket også.'

verste stedene å bo i Storbritannia

En annen sa: 'Jeg har aldri engang stilt spørsmål ved hvorfor de ble kalt fordøyelsesmidler.'

'Jeg vil aldri se på en fordøyelse det samme igjen,' proklamerte en tredje.

Andre var ikke plaget av informasjonen, med noen andre som skrev: 'Fordøyelsen slår.'

'Gjett hvem som fortsatt kommer til å spise dem,' svarte en annen bruker.

Visste du betydningen bak kjeksnavnet? Gi oss beskjed i kommentarene nedenfor.

Se Også: