Manny Pacquiao vs Keith Thurman RESULTAT fra verdens tittelkamp i Las Vegas

Boksing

Horoskopet Ditt For I Morgen

Pacquiao i '100 prosent' tilstand på vei inn i Keith Thurman -kampen

Viktige hendelser

Manny Pacquiao overlistet Keith Thurman etter en spennende kamp om verdensmesterskapet i Las Vegas.



Ringlegenden kjempet for 71. gang som profesjonell, men viste ingen tegn til å bremse i en alder av 40 år.



Han droppet mesteren i første runde og dominerte første halvdel av kampen.



Thurman begynte å jobbe seg tilbake til konkurransen, men klarte ikke å lukke gapet.

Han fikk håp da Jimmy Lennon Jr avslørte at dommerne hadde kommet til en splittet avgjørelse, men to av dem ga Pacquiao nikk.

Gjenopplev handlingen med bloggen vår nedenfor ...



06:19

Khan svarer

06:10

Thurman: Min kondisjonering, min effekt var like bak Manny Pacquiaos i kveld. I kveld var en velsignelse og en leksjon.

06:09

Pacquiao sier at han ikke vil kjempe igjen i år, noe som er et slag for Amir Khan som hadde håpet å lokke ham til Saudi -Arabia i november.



06:04

Vel, det var nærmere enn jeg forventet, men den rette mannen vant til slutt.

Pacquiao er verdensmester igjen mens Thurman glir til sitt første nederlag.

06: 01NØKKELHENDELSE

PACQUIAO BEATS THURMAN

Dommerne scorer kampen 114-113 til Thurman, 115-112 til Pacquiao, og ... 115-112 til ... PACQUIAO !!!!

05: 57NØKKELHENDELSE

Runde 12

Thurman trenger en KO for å vinne dette på kortet mitt, og sikkert på de fleste observatører. Det ser ut til at Pacquiao har Thurman i trøbbel igjen med en øvre versjon og deretter til venstre. Det er han som er aggressoren til tross for sin dominerende posisjon. I siste minutt ... Thurman lander en høyre, men det kommer ikke til å være nok. En annen høyre lander flush fra Thurman som har tatt denne runden ... men vi går til dommerne ,,,

05: 53NØKKELHENDELSE

Runde 11

Pacquiao går for kroppen, den samme høyre siden og Thurman ser vondt ut igjen. Han går imidlertid ingen steder uten kamp og lander en hard høyre som forbløffer Pacquiao kort, men han svarer med samme skudd sekunder senere. Thurman avslutter med en høyre mot hodet.

05: 49KEY EVENT

Runde 10

Thurman starter bra, men Pacquiao klemmer ham med høyre hånd. Pacquiao lander en kombinasjon og Thurman er skadet - venstre til kroppen gjorde skaden! Han sliter, men Pacquiao kan ikke trekke avtrekkeren til tross for at mesteren har åpenbare smerter. Thurman kommer seg godt for å være rettferdig og svarer. De bytter slag på bjellen, men det kan være avgjørende.

prue leith nettoformue
05: 44KEY EVENT

Runde 9

Jeg har Pacquiao tre opp med fire igjen, kan han henge med? Thurman bytter til kroppen med høyre. Høyre klemmer haken til Pacquiao. En tregere runde, men Thurman har kantet den så langt, og han avslutter den godt med å sikkerhetskopiere Pacquiao som svarer med å spørre ham om det er alt han har ...

05: 40NØKKELHENDELSE

Runde 8

PacMan må øke farten igjen, og han lander til venstre i begynnelsen av runden. Han beveger seg ned og deretter tilbake til hodet. En annen venstre lander fra utfordreren, og dette er bedre fra 40-åringen. En 1-2 fra Thurman svarte med rett høyre. En bedre økt fra Pacquiao som burde gi ham litt pusterom igjen.

(Bilde: USA TODAY Sports)

05: 36NØKKELHENDELSE

Runde 7

En rask start fra Thurman, og han lander med høyre. Pacquiao bremser definitivt her etter sin eksplosive start. Publikum kommer bak ham, men han sender en venstre hånd i midten av ringen. Det er tre runder på rad for Thurman i boken min, og han har redusert gapet betraktelig med fem runder igjen.

05: 32NØKKELHENDELSE

Runde 6

Thurmans nese blødde på slutten av den siste runden, og for øyeblikket går han mot et første profesjonelt nederlag. Thurman lander en høyre hånd midtveis i økten. Pacquiao lander med en dobbel jabb, men han har vært roligere da vi nådde halvveis. Fin 1-2-1 avslutning på omgangen fra Thurman.

05: 28NØKKELHENDELSE

Runde 5

Thurman er mer aggressiv i starten av denne runden, og han forbinder med en venstre krok til kroppen. En høyre hånd lander fra Thurman mens han liker en bedre stave. Pacquiao svarer med en stor versjon og bytter til kroppen. De handler rett til venstre ettersom Thurman blir stoppet i sporene hans et øyeblikk, men det var hans beste økt til nå.

05: 24KEY EVENT

Runde 4

Thurman blir fortalt at han trenger denne runden ved hjørnet, og de tar ikke feil, han er sannsynligvis fire poeng ned allerede. En venstre krok lander fra Thurman etter at Pacquiao hadde gått etter kroppen hans. Paquiao lander til kroppen og bytter deretter ovenpå. Pacquiao backet opp, men forvitret lett stormen før han kastet tilbake med venstre. Den filippinske fortsetter å slite ned kroppen, og han har Thurman i knuter når vi går inn i den femte.

05: 20NØKKELHENDELSE

Runde 3

Thurman litt mer avgjørende i begynnelsen av den tredje og får Pacquiao til å gå kort bakover. Men så fanger nok en høyre hånd Thurman i midten av ringen. Thurman sikkerhetskopierer deretter den eldre statsmannen, men Pacquiao svarer i siste minutt med å øke ante igjen. Han ser bra ut.

05: 16NØKKELHENDELSE

Runde 2

Ingen av dem har det travelt i starten av andre runde, men Pacquiao vet at han kan komme til Thurman nå. Og han støtter ham igjen! En høyre fra Pacquiao sender Thurman tilbake, og enda en rettighet kobles sammen! Pacquiao er for rask for den yngre mannen for øyeblikket. Det ser ut til at Thurman byttes av og til, ganske merkelig. Pacquiaos høyre hånd kan ikke gå glipp av for øyeblikket, og enda en sterk avslutning på runden betyr at han er to opp.

05: 12NØKKELHENDELSE

Runde 1

Thurman på angrepet tidlig da publikum raskt begynte å synge for Pacquiao. Ingen mann er villig til å gi fra seg noen grunn i de to første minuttene, og Pacquiao setter i gang et blåsende angrep som gleder MGM -publikum. Thurman lander en solid høyre når vi går inn i siste minutt, og han har filippinsk mot tauene. THURMAN NED FRA EN HØYRE HÅND. Han er tilbake på beina, men det er en stor åpningsrunde for Pacquiao.

clive og amanda owen
05:08

Vi er i gang ...

04: 59KEY EVENT

Her går vi ...

Begge mennene er i ringen.

Thurman gikk først til tross for at han var mester, mens Pacquiao fikk en tordnende mottakelse fra mengden.

Mayweather er klar, krigerne er klare ... la oss gjøre dette.

04:54

Hvem støtter du i denne?

Det er et klassisk sammenstøt mellom gamle og relativt unge jagerfly, men jeg tror Pacquiao vil ha nok ved denne anledningen, sannsynligvis via en poengavgjørelse.

Han kan ha noen vaklende øyeblikk under kampen, men hans siste form tyder på at han har nok igjen til å komme gjennom denne.

04:47

Neste opp er hovedbegivenheten mens Pacquiao tar imot Thurman.

04:46

Vi går til dommerne ... og alle tre gir Ugas overraskende nikk med score på 119-107.

(Bilde: USA TODAY Sports)

04:41

Inn i siste runde og Figueroas smerte er nesten over.

04:36

Ytterligere to runder, og dette vil være nær en avstengning.

I mellomtiden varmer Pacquiao og Thurman opp i garderobene sine.

Kanskje en halvtime eller så til de berører hansker i ringen.

04:26

Inn i runde åtte og vanskelig å se en vei tilbake til dette for Figueroa; Det kan til og med være et tilfelle for hjørnet hans å vurdere å trekke ham ut hvis ting ikke blir bedre.

04:16

Mayweather er på MGM Grand for å se Pacquiao, vil hans gamle rival ringe ham hvis han ser Thurman?

04:15

Pacquiao mottar stort jubel mens han blir vist i garderoben på storskjermene i arenaen. Ikke lenge nå.

04:07

Ugas har kontroll her gjennom fire runder med den siste økten en spesielt sterk en.

03:58

Ugas har Figueroa nede i åpningen til høyre med høyre hånd, men han er tilbake på beina.

Vanskelig runde for Figueroa skjønt.

03:51

I tilfelle du savnet Lipinets ’KO

Se Også: