Maskerte Singer's Gabrielles beslutning om å dekke øyet mens hun utførte forklart

Tv Nyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Semifinalen i The Masked Singer etterlot seerne stussige da en sjokk dobbel eliminering avslørte to overraskende kjendiser.



motorsykkel viser Storbritannia 2014

Dragon og Harlequin ble avslørt lørdag kvelds show, og etterlot også Sausage, Robin og Badger å kjempe mot det i neste ukes finale.



The Great British Bake Off -vert Sue Perkins var den yndige dragen, mens den britiske R & B -soulstjernen Gabrielle sto bak Harlequin -masken.



Mens ingen gjettet Sue, hadde mange av dommerne lagt pengene sine på Gabrielle, som gikk på scenen for å opptre etter å ha stemt av.

For sin umaskerte sang hadde hun høyre øye helt dekket av håret - som hun alltid gjør mens hun er ute offentlig.

Gabrielle er avmasket som Harlequin

Gabrielle er avmasket som Harlequin (Bilde: itv)



Sangeren lider av Ptosis, en tilstand som kan føre til at øyelokket faller eller faller, og korrigerende kirurgi etterlot henne et forkortet lokk.

Gabrielle har tidligere snakket om hvordan hun ble mobbet på skolen, så hun dekker øynene for å hjelpe med selvtilliten.



Snakker til Verge hun sa at bare hennes nærmeste venner ser henne uten håret, og la til: 'Ideen om å gå ut og vise øyet mitt er som å gå ut uten truser på. Det ville bare ikke skje. '

Trodde du at Gabrielle var Harlequin? Gi oss beskjed i kommentarene nedenfor.

Gabrielle legger ut en pris på Brit Awards

Gabrielle ville alltid ha en øyelapp (Bilde: Popperfoto via Getty Images)

Snakker til Jeg i et eget intervju, snakket hun om å ha tilstanden mens hun var på skolen.

Hun sa: 'Før jeg opererte for å fjerne en muskel fra øyet, rykket det hele tiden, så det så ut som jeg blunket konstant.

'Som du kan forestille deg, fikk jeg det vanskelig på skolen av alle heksene og bitchene.'

hva betyr nummer 27

Etter å ha tatt av masken på slutten av lørdagens show, sa Gabrielle: 'Jeg er en veldig nervøs utøver, og jeg tenkte at ved å gjøre dette kan jeg kanskje gå ut av komfortsonen min.'

Hun avslørte at hun prøvde å skjule sin særegne sangstemme de første ukene av showet, men innrømmet at hun glemte det og endte med å synge normalt.

Sophie Ellis Bextor, Mel B, Martine McCutcheon, Glenn Hoddle, John Thompson, A-ha Morten Harket og Sir Lenny Henry har så langt alle blitt avslørt på årets serie.

Har du en historie å dele? Vi vil høre alt om det. Send oss ​​en e -post på yourNEWSAM@NEWSAM.co.uk

Se Også: