Brutale bilder viser at meksikanere kjemper mot hverandre i en sjokkerende festivaltradisjon som markerer århundres kamp

Internasjonale Nyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Kamp: Beboere går til kamp om karnevalet



Menn, kvinner og barn kom til slag på en festival der knyttnevekamper er en del av normen.



Kampene, som fant sted i går i Mexico, er en del av feiringen som markerer gamle trefninger mellom to lokalsamfunn.



Kampene fant sted i den innfødte meksikanske landsbyen Zitlala i den sørlige del av Guerrero, og så folk i alle aldre og kjønn slå slag ut av hverandre.

Unge menn slo hverandre i en kamp som representerte Xochimilcas

Kamp: Selv ungdommer deltok i kampene (Bilde: Getty)

De som deltok hadde på seg masker i en provisorisk arena på torget i landsbyen med 20 000 mennesker omtrent 200 kilometer sør for Mexico by.



Ett eller flere par kombattanter, iført skjørt, kjempet i omtrent fire timer i voldsomme sammenstøt som bare endte da en av krigerne ga opp eller rett og slett ble slått ut.

Festivalen dukket opp for mer enn 500 år siden for å minnes hyppige kamper med aztekerne, som ville komme til Nahua -samfunn for å betale hyllest og stjele kvinner.



To kvinner slo hverandre i en kamp som representerte Xochimilcas -kampen for å forsvare kvinnene sine mot aztekerne i Zitlala kommune i Guerrero

Tradisjon: Kampene har vært en del av festivalen i mange år (Bilde: Getty)

På den tiden, for å beskytte døtrene, søstrene og kjærestene sine, ville menn ha på seg skjørt for å prøve å lure inntrengerne, deretter engasjere dem i hånd til hånd-kamp, ​​sa Jose, en 60 år gammel indianer som har deltatt i disse kampene siden han var 17.

Krigerne, som kommer fra flere lokalsamfunn i fjellene i Guerrero, søker en rival, ser dem rett i øynene og utfordrer dem til en kamp, ​​som ofte blir blodig.

En ung mann blør fra ansiktet etter å ha deltatt i en kamp

Blodig: Noen mennesker kom langt verre enn motstanderen (Bilde: Getty)

Blodutgytelse var en nødvendig del av seremonien. Det var en del av en sammenslåing av urfolk og katolsk tro og tjente som et tilbud til gudene om å be om regn for å pleie høst av mais, bønner og gresskar.

Kampene akkompagneres av band som spiller blåsinstrumenter som gir festen et lyst element, som også inneholder rikelig med mat, blomster og lys.

Aztec Brawl To menn slo hverandre i en kamp som representerte Xochimilcas -kampen for å forsvare kvinnene sine mot aztekerne Se galleri

Se Også: