Lidl selger en oppvarmet hundeseng for £ 25 i vinter

Lidl

Horoskopet Ditt For I Morgen

Hold ham varm i vinter



Denne artikkelen inneholder tilknyttede lenker, vi kan motta en provisjon for alle salg vi genererer fra den. Lære mer



Hvis du er bekymret for å holde valpen varm i vinter, har Lidl nettopp lansert en genial ny hundeseng som lover å holde hunden din perfekt temperatur hele året.



blind kvinne på jakt

Den tilbyr maksimal komfort for kjæledyr, og består av en seriøst behagelig pute 'med ekstra polstring', og kan også varme opp eller kjøle ned hunden din, avhengig av været.

Den smarte sengen fungerer ved å reflektere hundens varme tilbake til sengen, holde den varm mens den sover, uten behov for tepper eller slå på varmen om natten.

Når det gjelder sommermånedene, har du en avkjølende side når du snur puten, som virker ved å trekke varmen bort fra muttens kropp for å senke temperaturen.



En stor, myk pute med selvoppvarmende egenskaper

fransk reaksjon på wembley

Tilgjengelig fra i dag, kan den oppvarmede hundesengen bli funnet midt i Lidl midtgangen, fra nå til lageret er tomt.



Dessverre er den bare tilgjengelig i butikken på Lidl, og ikke på nettet, selv om vi har oppdaget noen veldig lignende produkter andre steder på internett.

For eksempel kan du få en selvoppvarmende kjæledyrseng på Amazon for £ 8,95, med den samme reflekterende termiske kroppsvarmeteknologien, samt en fancy quiltet versjon fra Pets At Home, for mellom £ 40 og £ 60.

anthony joshua vs miller date

Amazon selger en lignende seng - selv om den ikke ser så plysj ut som Lidls

Les mer

Mer om supermarkeder
Tesco lanserer veganske soner i butikkene Cadbury lager sjokoladeorange Twirl M&S juleprogram Saltet karamell Baileys er her

Den er også egnet for hunder i alle størrelser og måler L90 x B60 x H24 cm, og hvis du trenger å vaske den, anbefaler Lidl å gjøre det for hånd.

Lidl har over 700 butikker over hele landet, og er potensielt det eneste supermarkedet som selger en slik vare akkurat nå, ettersom vi ikke kan finne noe lignende hos Aldi og Tesco et al.

Se Også: