Ny Worzel Gummidge -skuespillerinne forteller om mye mørkere inntrykk av tante Sally -karakter

Tv Nyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

ADVARSEL: Embargoed for publisering til 00:00:01 07/12/2019 - Programnavn: Worzel Gummidge - TX: n/a - Episode: Worzel Gummidge - Ep 1 Scarecrow of Scatterbrook

Vicki tar på seg rollen



Rosy-cheeked fristress tante Sally har blitt erstattet av en helt mørkere versjon i den nye BBC-tilpasningen av Worzel Gummidge denne julen.



Skuespilleren Vicki Pepperdine har fortalt hvordan hennes versjon av tivoli er langt fra 1980 -tallets karakter som ble berømt av Una Stubbs.



I den originale TV -serien var karakteren en malt skjønnhet som fugleskremselen, spilt av Jon Pertwee, var veldig forelsket i.

Men denne gangen vil tegneserien Pepperdine spille henne langt nærmere den originale bitre, jomfru tanteversjonen som ble opprettet av Barbara Euphan Todd i bøkene hennes, som ble utgitt første gang i 1936.

Vicki inntar den ikoniske rollen (Bilde: BBC/Vera)



Og i stedet for å føle seg kjærlig mot henne, blir Worzel - som kan bytte hodet mellom en svenske og en kålrot, avhengig av humøret - igjen ganske skremt.

Pepperdine sa at den stakkars dukken har slukket i årevis på et museum. Vår tante Sally, som tante Sally i de originale bøkene fra 1930 -årene, har blitt pensjonert fra tivoli og bor nå på et støvete gammelt museum og kommer seg ikke ut. Hun er ganske ensom og sint på at hun har blitt 'rotet'.



Vicki sier at tante Sally blir mørkere (Bilde: BBC/Leopard Pictures/Amanda Searle)

Una spilte den ikoniske rollen på 1980 -tallet, med Jon Pertwee som Worzel (Bilde: Kanal 4)

Pepperdine sa at hun ikke hadde sett den forrige TV -versjonen. Av en eller annen grunn passerte den ikke radaren min, innrømmet hun. Men det var hyggelig fordi jeg på en måte var fri til ikke å tenke: 'Jeg håper jeg ikke vil skuffe folk som elsket Una Stubbs'. Hun var elsket og en fantastisk utøver.

meningsmåling

Tror du denne mørkere versjonen vil fungere?

0+ STEMMER SÅ LANGT

JaIkke

Stubbs, nå 82, var høyt elsket i rollen som tante Sally, som ble fremstilt som ekstremt pen, men også veldig sjeffull og ganske snobbete tivoli.

Den todelte julespesialen, skrevet av, regissert og med hovedrollen i Mackenzie Crook, har et sterkt bevaringsbudskap.

Mackenzie Crook har inntatt tittelrollen (Bilde: BBC/Leopard Pictures/Matt Burlem)

Les mer

Showbiz -redaktørens valg
Tearful Kate sier barna har & apos; mistet pappa & apos; Jeff deler snap av lookalike Freddie Depp avsluttet Amber -ekteskapet over en poo Kate Garraway bekrefter GMB -retur

Han forteller at han testet showet på sine egne barn Jude, 16, og 11 år gamle speider. Mens jeg skrev det, leste jeg det for dem, og jeg kunne ganske enkelt se bitene de syntes var morsomme og bitene som mistet interessen, sier han. Barn i disse dager er faktisk i bevaring, det er ikke et ork eller noe de blir forkynt om.

Datteren min handler spesielt om miljø og resirkulering - det er en morsom ting for henne i stedet for et ork, så forhåpentligvis vil de omfavne det.

*Worzel Gummidge, BBC1, 1. juledag, 18.20.

Se Også: