Jamie Oliver innrømmer at familien var sjokkert over at kona Jools venter sitt femte barn

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Jamie Oliver snakker om konas graviditet



Jamie Oliver har innrømmet at familien hans var like sjokkert som han var over at kona Jools venter baby nummer fem.



TV -kokken, 40, bekreftet graviditetsnyhetene med Jools ved sin side som viste frem en fremtredende babyhump onsdag kveld på London -premieren på Eddie The Eagle og sa at paret var 'veldig fornøyd' med å tilføre brødet sitt.



Han sa til The NEWSAM: 'Jeg elsker barn. Familien min holder meg ærlig, jeg har en rar jobb, et merkelig liv, men familien min holder meg ganske ekte.

Les mer:



Jools og Jamie Oliver på den røde løperen (Bilde: WireImage)

Jeg trodde vi skulle ha et par barn, men det handler om det.



'I utgangspunktet gjør jeg det jeg har fortalt, men hun er en fantastisk familieprodusent, og jeg går bare med det.

Jamie og Jools, 41, som feiret sitt 15 -års bryllupsdag i fjor, vil legge til familien sin som allerede inkluderer Poppy Honey Rosie, 13, Daisy Boo Pamela, 12, Petal Blossom Rainbow, seks og sønnen Buddy Bear Maurice, fem.

På spørsmål om han ville ha en gutt eller en jente, la Jamie til: «Vet du hva, jeg er alltid takknemlig for det jeg får, det ville være fint å balansere det litt.

Les mer:

Paret på Leicester Square i London (Bilde: Jonathan Hordle/REX/Shutterstock)

'Litt mer testosteron ville trolig vært bra, men vet du hva, jeg er bare takknemlig for hva jeg får hvis det er sunt, og jeg mener det oppriktig.'

Når han snakket på filmpremieren den røde løperen, sa Jamie også at han ikke hadde tenkt på noen navn ennå og ville overlate den avgjørelsen til Jools.

Han sa: 'Hvis jeg er ærlig, går jeg med strømmen. Ikke at jeg gir deg råd, men en del av et vellykket ekteskap er å gå med strømmen og holde kjeft når det er nødvendig, så vi får se hvilke navn hun finner på. '

Jamie Oliver med familien, inkludert datteren Poppy, dro, i 2012

Jamie Oliver med familien i 2012 (Bilde: Rex / Getty)

Han sa også at han forventet at dette skulle være deres siste barn, og la til: 'Jeg tror det ja, jeg mener det bare blir latterlig ellers. Dette var ikke forventet, jeg kan ikke engang tro at jeg sier det. Jeg tror min egen familie var som ‘virkelig?’.

'Men vi er alle innstilt på barn, det er bra, det er blodbad.'

Han la til hemmeligheten for å holde kona lykkelig, var å ødelegge henne og si: 'Hva hun egentlig vil. Massasje, kyss, rulleservice, jeg skal prøve alt. Jeg mener jeg har gått tom for triks, men jeg skal prøve alt. Bare mye kjærlighet og kos. '

Parets baby kommer i august.

Jamie Oliver kjøper et hjem på 10 millioner pund i hjertet av Nord -London Se galleri

Se Også: