Erik ten Hag advarer Man Utd-stjerner til fansen i forkant av ny sesong

Nyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Erik ten Hags drømmen er å bringe Total Football til Manchester United . Men nederlenderen har advart spillerne sine om at de først må være forberedt på å vinne stygt når han prøver å bringe det vakre spillet til Old Trafford.



Ten Hag har kommet til United fra Ajax etter å ha ledet en renessanse i Amsterdam-klubben basert på prinsippene til Johan Cruyff. I en tidligere rolle som reservelagstrener i Bayern München, han jobbet under veiledning av Pep Guardiola.



Men Ten Hag er pragmatisk nok til å forstå at hans eneste sjanse til å kjøpe nok tid til å gjenreise de falne røde er om han kan produsere resultater med det meste av troppen han har arvet.



Da han ble spurt om behovet for å vinne med en prat, svarte Ten Hag: «Du snakker som en nederlender. De vil alltid spille strålende fotball.

'Det er derfor jeg er her - og jeg liker det. Du vil vinne og du vil vinne på en bestemt måte ved å være så proaktiv, modig, eventyrlysten. Jeg tror det er det som hører til kulturen til Manchester United, og vi ønsker å bringe det inn.

var michael jackson homofil

'Men på slutten av dagen, hvis du ikke kan vinne på en god måte, må du fortsatt vinne på en underholdende måte. Det er mentaliteten og holdningen vi tar inn. Noen ganger vil det være kamper der du ikke spiller bra, men du fortsatt må vinne.



Ten Hags første oppgave er å berolige en klubb som har vært i krig i tiåret siden Sir Alex Ferguson trakk seg. Ferguson var i stand til å holde lokk på fansens åpne fiendtlighet til Glazer-familien som eier klubben ved å vinne trofeer.

zoe ball og norman kokk

Men misnøyen har snudd til åpent opprør de siste sesongene - og klubbens svikt i å levere på overgangsmarkedet denne sommeren har etterlatt nederlenderen med problemer å løse både på og utenfor banen.



  Erik ten Hag
Erik ten Hag har advart spillerne sine om at de må vinne stygt for å holde presset unna ( Bilde: Getty Images)

United har brukt 51 millioner pund på å hente den argentinske forsvarsspilleren Lisandro Martinez fra Ajax og ytterligere 13,5 millioner pund fanget den nederlandske venstrebacken Tyrell Malacia fra Feyenoord. Men mens Christian Eriksen vil gi kvalitet til Ten Hags midtbane, nektet Frenkie De Jong å forlate mål nr. 1. Barcelona til han får utbetalt 17 millioner pund i utestående lønn.

Cristiano Ronaldo De konstante demonstrasjonene av dissens gjenspeiler frustrasjonene som ble følt på Stretford End. Ten Hag sa: «Jeg, trenerteamet, spillerne må gjøre alt for å bringe suksess tilbake på banen.

'Alt starter på banen på treningsplassen - og hver dag må du ta med det maksimale du kan. Da vil du utvikle deg individuelt og i team.

«Jeg tror det er klart at dette stadion er ment å bringe over en kamp. Jeg håper på godt samarbeid (fra fansen). Men vi har gitt eksemplet på banen. Hvis vi har den rette holdningen - og med det mener jeg å gi hardt arbeid og også være modige - så vil fansen like det og det vil bringe kampen tilbake.'

  Ten Hag har oppfordret til samhold foran sin første sesong som Man Utd-sjef
Ten Hag har oppfordret til samhold foran sin første sesong som Man Utd-sjef ( Bilde: Sky Sports)

Det vil ikke ta lang tid før Uniteds supportere vender sitt sinne mot klubbens eiere igjen etter en sommer der Glazers plyndret ytterligere 11 millioner pund fra Old Trafford-kassen.

United møter et vanskelig møte i åpningshelgen Brighton på Old Trafford. Og Ten Hag la til: «Jeg ser frem til hver kamp, ​​og hver kamp vil være en utfordring. Så vi må få det beste ut av det.

«Det vil være tilbakeslag og skuffelser, og vi må håndtere det. Jeg vet det fordi det er livet – et idrettsliv. Hver klubb, hvert lag og hver supporter må forholde seg til det. Det er den holdningen vi alle trenger.

'Når du viser det og du har en god plan til slutt, vil du oppnå suksess. Jeg er 100 prosent sikker på det.'

hva var i eske 175 hatton garden

Se Også: