KSI vil 'slette alt' hvis han taper mot erstatteren Swarmz på kort varsel

Boksing

Horoskopet Ditt For I Morgen

KSI har lovet å slippe jordens overflate hvis han taper mot kortvarig erstatter Swarmz i sin bokse-comeback-kamp.



YouTube-stjernen KSI skulle kjempe mot Alex Wassabi på The O2 arena 27. august, men amerikaneren trakk seg ut av kampen etter å ha fått hjernerystelse. KSIs bitre rival Jake Paul hadde tilbudt å ta kampen gratis og kutte ned til vekten hans på 180 pund, men briten valgte i stedet å utsette kampen til neste år og i stedet kjempe mot nybegynnerrapperen Swarmz.



Swarmz, som egentlig heter Brandon Scott, er en britisk rapper som ikke har noen bokseerfaring på plate før sin ringdebut mot KSI. Kampen har blitt hånet av fans med Swarmz som også vises i en t-skjorte på den offisielle kampplakaten. KSI har nå lagt mer press på skuldrene hans foran sin første kamp på tre år ved å uttale: 'Tenk om jeg tapte mot Swarmz, ærlig talt ville jeg nok slettet alt, jeg er borte. Vi sees senere, jeg ville gått. sidemennene. Jeg ville solgt aksjene mine og jeg er slukøret. Du vil aldri se ansiktet mitt igjen.'



Hva er dine tanker om KSI vs Swarmz? Gi oss beskjed om dine tanker i kommentarfeltet under

KSI ba fansen om unnskyldning for endringen i motstanderen, men insisterte på at han prøver å sette sammen YouTube-boksebegivenheter som folk bryr seg om. KSI undersøkte Pauls tidligere arrangementer og sa: 'Når det kommer til et Jake Paul-arrangement, er alt han fokuserer på seg selv. Kanskje kjæresten hans Serrano, men bortsett fra det vet noen hvem underkortet er? Jeg bygger her. en organisasjon, bygger jeg opp alle disse fighterne og YouTuberne. Jake Paul bryr seg bare om seg selv.'

Underkortet for KSIs kamp mot Swarmz inneholder flere YouTube-stjerner som Sam Hyde, Fousey og KSIs bror Deji. Kampen markerer KSIs første siden han utpekte Logan Paul i deres profesjonelle omkamp for tre år siden, og briten har lovet å møte en tøffere motstander etter å ha kommet seg gjennom Swarmz.



'Jeg har ikke kjempet på tre år, dette skal være en oppvarmingskamp. Ingen skal bry seg om hvem jeg kjemper fordi jeg kommer til å slå dem uansett. Selv om de prøver sitt beste, går de ikke å slå meg. Som jeg sa før, enten det er Alex eller det er Swarmz, kjemper jeg for å bli kvitt spindelvevene og være aktiv igjen i boksescenen,' la han til.

'Tror du etter Swarmz at jeg bare skal kjempe mot ingen? Selvfølgelig ikke, jeg kommer til å heve nivåene. Det er et langsiktig mål i alt dette, det er ikke bare å slå Jake Paul. Det er om å lage YouTube-boksebegivenheter som alle er begeistret for. Jeg prøver å lage noe som er større enn bare engangsboksebegivenheter på YouTube.»



Se Også: