Storebrors laveste øyeblikk TV -sjefer kunne kutte fra beste noensinne -show

Storebror

Horoskopet Ditt For I Morgen

Da Big Brother nærmer seg 20 -årsjubileet, kunngjorde Channel 4 planer om å feire milepælen ved å gi seerne sjansen til å gjenoppleve noen klassiske øyeblikk.



Reality TV har kommet på veien siden showet ble sendt første gang i juli 2000, med et skift i smaknivå og vekt på å gi deltakerne tilstrekkelig etterbehandling.



Endringen har ført til noen spørsmål om noen av Big Brothers mer kontroversielle scener bevisst vil bli liggende på hyllen foran & best; noensinne & beste; samlingsprogram som starter denne søndagen.



Noen tidligere deltakere har allerede fryktet for jobben sin hvis noen av de mest elleville øyeblikkene deres blir sendt på nasjonal TV igjen.

Kinga Karalczak tid på Big Brother vil bli husket av feil grunner

For mange fans av showet vil en skiller seg ut for alltid være Kinga Karalczak som bruker en vinflaske som et verktøy for onani foran noen av huskameratene i felleshagen.



Når han snakket om hendelsen i 2012, sa den tidligere reality -tv -stjernen: 'På Big Brother vil de at du skal bli gal, så gi deg masse alkohol. Og å drikke får meg til å oppføre meg som en helt annen person. Så jeg la flasken mellom beina, løp inn i hagen og gjorde det igjen. Jeg vet at jeg ikke engang løftet nattøyet mitt. Jeg hadde ikke sex i bassenget eller i huset, men alle stempler meg som slapper. '

Da han forlot serien for å se de sjokkerende overskriftene om hendelsen, sa Kinga: 'Jeg kan ikke tro reaksjonen. Jeg rotet bare fordi jeg var spiss, men det rørte meg faktisk aldri.



Makosi Musambasi så ut til å ha seksuell aktivitet i huset etter en natt med sprit

Samme år ble Makosi Musambasi og den endelige vinneren Anthony Hutton sett på å drikke alkohol før de så ut til å ha seksuell aktivitet i svømmebassenget.

Anthony nektet for at de hadde full sex, men 48 timer senere gikk Makosi til dagbokrommet og spurte om hun kunne få en graviditetstest. Hun forlot huset uker senere for å skrike av & apos; løgner & apos; fra mengden.

I 2014 flyttet huskameratene Steven Goode og Kimberly Kisselovich forholdet til et seksuelt nivå etter å ha falt for hverandre i huset.

Kimberley sluttet med showet på dag 44 på grunn av sykdom & apos; men senere avslørte hun at hun forlot etter å ha blitt gravid med Steven's baby, som hun tragisk aborterte etter å ha hatt en ektopisk graviditet.

Steven Goode og Kimberly Kisselovich

Steven Goode og Kimberly Kisselovich ble sammen i Big Brother -huset (Bilde: Kanal 5)

betydningen av nummer 414
Emily Parr på Big Brother

Emily Parr ble sparket ut av huset etter noen dager (Bilde: IF)

Big Brother ble også rammet av en rekke løpsrader i sin 20 -årige historie.

I 2007 ble Emily Parr - den gang 19 - startet ut av Elstree -forbindelsen tidlig på morgenen for å ha brukt & apos; N -ordet. & Apos;

Emily insisterte på at hun spøkte, men ble kalt til dagbokrommet av produsentene og ble bedt om å forlate huset umiddelbart.

Showet mottok også mer enn 2000 Ofcom -klager i 2015 over påstått mobbingsatferd fra Helen Wood til Brian Belo.

Helen Wood ble anklaget for å ha mobbet Brian Belo (Bilde: Kanal 5)

Paret - som begge var tidligere vinnere av showet - kom tilbake til det berømte huset som en del av en vri, men trekket viste seg å være svært kontroversielt.

Helen beskrev Brian som at han lignet en morder og en voldtektsmann. & Apos;

En talsperson for Big Brother var trist den gangen: 'Ofcom vurderte en rekke klager om mobbing i Big Brother og har besluttet at de ikke tar opp spørsmål i henhold til våre regler som krever videre undersøkelse.

charlotte crosby før operasjonen

'Vi var fornøyd med at Channel 5 hadde sendt klare og passende advarsler om det potensielt støtende innholdet, og at det grep inn i opphetede utvekslinger og situasjoner på passende tidspunkter.

'Vi tok også hensyn til publikums forventninger til dette virkelighetsformatet og det faktum at serien ble sendt etter vannskillet.'

Davina og Rylan vil være vert for det beste samlingsprogrammet noensinne (Bilde: @ThisisDavina/Twitter)

Kanal 4 har så langt vært tett på hvilke episoder som kommer til samlingsprogrammet.

En forhåndsvisning av Big Brother: Best Ever lover å besøke noen av programmene som er saftigeste og mest minneverdige episoder. & Apos;

Serien, som er arrangert av Davina McCall og Rylan Clark Neal, starter denne søndagen klokken 21.00 på E4 og air ey night til torsdag og gjentas på samme tid uken etter.

Forrige uke ble det rapportert at tidligere huskamerater var bekymret for at hyllestepisodene vil bringe fortidens spøkelser tilbake til offentligheten.

En kilde fortalte The Sun: Ideen om at scenene som spilles av nå er et mareritt ettersom mange av dem har respektable jobber og familier.

Alle huskameratene visste hva de meldte seg på, men som det var for lenge siden, har de som viker unna rampelyset gått videre med livet sitt.

Noen har endret navn og utseende slik at de ikke blir gjenkjent.

NEWSAM online har kontaktet Channel 4 for kommentar.

Se Også: